BU SAME NASIL ARKADAŞLAR YARAR MI ?

Ynt: BU SAME NASIL ARKADAŞLAR YARAR MI ?

samsunbafra sen beni anlayamassın benim neyi bilip bilmedigimide bilessin.. sizinle tartışmak istemiyorum..
285s te süratli traktördür.. 240mf yle araların cok abartılacak sürat farkı yok.. hadi onu gectim
240mf ile 6460 mf yolda aynımı yakar.. 6460mf 60km/h sürat yapar senin mantıgına göre 6460 yolda boş işlerde en az yakacak traktördür..240 la isterseniz 3viteste hep kullanın 4. vitese hiç atmayıp 30km/h gecmeseniz bile yinede 285s ten cok az yakar..

hafif işlere gelince.. mibzer çekiminde örnegin ikisinede 16lı mibzer takarız.. daha büyügü yollara sıgmadıgından kullanılmaz bizim burada.. 240 ta 15km/h süratle 2. vitesle çeker.. 285s te aynı süratle çeker.. bu ikisi aynı mazotumu yakar ???? mibzeri 15km/h süratten daha hızlı çekemessiniz ideali 10-15km/h süratle çekilmesidir..
siz daima ihtiyacınızdan büyük traktör alın ozaman... benim tavsiyem değişmez..