Ynt: BU SAME NASIL ARKADAŞLAR YARAR MI ?
bağsetmişsin o nunda basit bir sorun olduğunu söyledim, sürüngen vitesleri bir işe yaramıyor demişsin ben bunun same nin + bir özelliği olduğunu belirtmek istedim
gei kalan 20 vites az vites değil, ben argonu sadece vitesi çok olduğu için birde hafif olduğundan aldım argonda 3 takviye 5 ana vites ve buçuk var 30+15 yani senin explorer 85 ine göre 5 ana vites + 5 te ikisinin arası erkunt gibi 4ana vites+4 buçuk 8+8 ve argon 1 den 30 kadar viteslerin hızları birbirinle çakışmaz. explorer 95 in orjina dar ebatlı 13,6-38. 12,4-28ebatlı lastik seçenekleri var ara ve ağır işlerde çok mükemmel bir traktör oluyor bu lastikler ile tek traktör ile her iş.. hisarlar kabinin kılimalı modelleri var bu traktöre göre çok ta güzel. bu traktörün tek kötü yanı poweri dikkatli kullanmak istiyor arıza verebilir.
arkadaşım ben senin erkunt unu kötülemedim sadece arkadaşa yanlış bilgi veriyorsun explorer 95 40+40 vites dedim sen 20+20 dedin, viteslerin zor geçtiğindenceya023 link=topic=36704.msg310547#msg310547 date=1290967489' Alıntı:senin fanatizm içini karartmış anlaşılan.. en iyisi senin traktörün tamam !!!
same explorer85t 2wd yi 2007 de sıfıR aldık.. 95 ini hiç kullanmadım bakmadım da.. sen yaglamana devam et..
erkunt ta bizim oda.. ikisininde artısını eksisini yazarım ben senin gibi fanatizm yapmam.. erkunt u zaten 'köylü'yıllarca kullandı onun hakkında yorum yapmadım büyüzden zaten site içinde yorumları mı okursan eksi artılarını görebilirsin iki traktörümüzünde..
erkunt servet 80t nin dengi degil zaten explorer 95 neden karsılaştırıyorsun ki.. kendi argon nun da kaç vites var onunla karsılaştır dene.. bende onu söyluyorum 20 ileri vitesi kaldır at.. hiç bi işe yaramıyor.. fuzuli.. senin kullandıgın bi iş var mı o vitesler de ?
argon ile explorer arasında dağlar kadar fark var ...
70bg traktör ihtiyacı olan biri 95bg traktör alırsa o traktörden memnun kalmaz.. aynı şekilde 95bg traktör ihtiyacı olan biri 70bg traktör alırsa oda emmnun kalmaz.. onun için ihtiyaca göre kullanılacak işe göre traktör alınmalı... same explorer 95 in yolda az yakacagını ara işlere uygun oldugunu söylemeyessin herhalde ama.. tarlada agır işlerde memnun kalınacak bi makina oldugunu ben söylerim..
burada konuyu acan arkadaşımız bi sürü para dökecek traktöre.. para kolay kazanılmıyor.. ona kendi traktörümüzü överek degil dogru bilgileri paylaşarak yönlendirmemiz gerekir.. benim görüşmlerim bunlar.. zaten ben same kötü marka da demedim.. eksik yönlerini iyi yönlerini söyledim.. sende fanatizmi bırakta kullandıysan biliyorsan explorer serisini eksilerini artılarını söylede adam traktörü aldıktan sonra tesekkur edebilsin bize..
bağsetmişsin o nunda basit bir sorun olduğunu söyledim, sürüngen vitesleri bir işe yaramıyor demişsin ben bunun same nin + bir özelliği olduğunu belirtmek istedim
gei kalan 20 vites az vites değil, ben argonu sadece vitesi çok olduğu için birde hafif olduğundan aldım argonda 3 takviye 5 ana vites ve buçuk var 30+15 yani senin explorer 85 ine göre 5 ana vites + 5 te ikisinin arası erkunt gibi 4ana vites+4 buçuk 8+8 ve argon 1 den 30 kadar viteslerin hızları birbirinle çakışmaz. explorer 95 in orjina dar ebatlı 13,6-38. 12,4-28ebatlı lastik seçenekleri var ara ve ağır işlerde çok mükemmel bir traktör oluyor bu lastikler ile tek traktör ile her iş.. hisarlar kabinin kılimalı modelleri var bu traktöre göre çok ta güzel. bu traktörün tek kötü yanı poweri dikkatli kullanmak istiyor arıza verebilir.