Böyle şeylere hiç başvurmadik abi bilemiyorum.İşe yarar mı? Geçen gece pancara gelmiş.yavrusuda var şükür ki sürü değil!Ekli dosyayı görüntüle 50325
Böyle şeylere hiç başvurmadik abi bilemiyorum.İşe yarar mı? Geçen gece pancara gelmiş.yavrusuda var şükür ki sürü değil!Ekli dosyayı görüntüle 50325
işe yaramaz.çayda çalışan su motorunun alıcısının dibinden su içtiklerine ben gözümle canlı şahidim...geceleri radyo çalın ..
Dün yulafları yeşile biçtik gelmiş yulafın diplerini karıştırıp karıştırıp gitmiş geceleri bizim burda biz kılçıksız ekin hayal zaten[emoji23] kılçıklı ektik onada geldi sınıra bitişik tarlamiz var bi tane daha hep aynı yerlere gidiyo en iyi olan yerleri mahvediyo.bizim ormanlık olmayan arazimizde bile kılçıksız rus buğdaylarını telef ediyor orman olmasına gerek yok. çözümse kılçıklı buğday. ağzına alamıyor kılçıktan o yüzden biz hiç kılçıksız ekmeyiz. yoncayı yediğini sizden duyuyorum ben hiç rastlamadım. kurtulmak çok mümkün değil ama azaltmak mümkün. tek çareside kurşun dişi erkek yavru eke demeden vurmak gerekiyor. nekadarda zararlı bir hayvan olsada onuda yapmak biraz zor içi acıyor insanın ama başka yolu yok. yada o tarlayı bırakacaksın
Küçükbaş besleyenler için büyük sıkıntıBizim bölge de de çakal bırakmışlar, domuz azalmaya basladi ama artan çakal da ayrı sorun