Ynt: Balya Makinaları Bağlama Grubu ve Olası Düğüm Hataları
buna benzer benimde geçen yıl fiğ bağlarken başıma gelmişti arkadaki sigortayı kesip balyayı bağlamadan bütün olarak çıkartıyor,
garantili olduğu için servisi aradım bende arkadaki otomatik hareket kampanasını değiştirdiler sorun düzeldi...
sariali link=topic=61842.msg751786#msg751786 date=1370898957' Alıntı:slm arkadaşalr bende paksan s8002 balya mak. var üstde yabaların orda bulunan sarhoş bilyelerden birini balya yaparken kırdı degiştirdik neyse yaba ayarı derken balya yapacaz ama birtürlü olmadı servis geldi ayarladı ve gitti 1 gün sonra balya yapmaya başladın (ot balayası) 5-10 balaya yapmadan yine balya yapmamaya başladı arıza olarak balyayı baglamayıp bütün çıkarması neyse yine servis geldi ayarladı 45-50 balya oluncaya kadar bekledi ve gitti ve 20-25 balyadan sonra yine sigorta kesmeye başladı baglama başladıgında tam yarıda sigorta kesiyor ve arkada bulunan kilit takılı kalıp sigortayı kestiriyor servisi aradım onlarda bana kilit yayına bakmamı yoksa orada birşeyin oradan ignelerin biryerlere sürtüp sürtmedigini söylediler hiçbir şey göremedim dedikleri arızalardan başka neden edbilir acaba aranızdan başından geçmiş olan varsa veya bilen yardımcı olursa sevinirim
buna benzer benimde geçen yıl fiğ bağlarken başıma gelmişti arkadaki sigortayı kesip balyayı bağlamadan bütün olarak çıkartıyor,
garantili olduğu için servisi aradım bende arkadaki otomatik hareket kampanasını değiştirdiler sorun düzeldi...