AYASOFYA ASLINA DÖNDÜ.

Ucuz mazot almıştık , 4,3 TL'den , 6 tane Shell Rimula yağ bidonu 24 lt alır, 144 lt, 600 TL ye doluyordu.Şimdi 850 TL'lik alıyoruz.

Bizimde ucuz aldığımız bitti mazot ama köyde ıkı Varil daha var çalınmazsa köye bşr hırsız dadandı işimiz kötü bu sene şaşırdık gıttık

ayasofya kilisenin yapıldıgı yıllardaki dönemin ünlü papazın ismidir.
süleymaniye camisinde kılın namazınızı. namazdan sonra süleymaniye camisinin alt tarafında teras cafeler var haliç ve bogaz manzaralı oraya gidin. oranın közde türk kahvesi meşhurdur. közde türk kahvesi ve hatay künefe tatlısı süper gidiyor. ben begendim. tavsiye ederim[/QUOTE]

Ya emre adını bile değişmeden olurmu , ayasofya gavur isimli camimi olur demim demim diyorum , ben vazgeçtim orda namaz kılmaktan başka yermi yok.
Camide kılınan namaz ile tarlada kılınan namazın sevap farkı yok heralde
Ama amaç farklı belki bende hiç göremiycem orayı ama düşmanı rahatsız etmek fazilettir

Camide kılınan namaz ile tarlada kılınan namazın sevap farkı yok heralde
Ama amaç farklı belki bende hiç göremiycem orayı ama düşmanı rahatsız etmek fazilettir
Bilimle, teknolojiyle düşmanı rahatsız edebilsek daha hoş olur bence, nasip diyelim şu inekler olmasa giderimde , şehir kızı alırsan böyle oluyor, 15 seneyi geçti hala alışmadı .

Bilimle, teknolojiyle düşmanı rahatsız edebilsek daha hoş olur bence, nasip diyelim şu inekler olmasa giderimde , şehir kızı alırsan böyle oluyor, 15 seneyi geçti hala alışmadı .
O inek den hiç hoslaşmadım en güzel yanı süt yoğurt peynir falan elinin altında ama ayağına bağ yakanı bırakmaz nereye gidersen git 5 saat sonra onları göreceksin
Sat sebze falan ek pazarda sat daha iyi

O inek den hiç hoslaşmadım en güzel yanı süt yoğurt peynir falan elinin altında ama ayağına bağ yakanı bırakmaz nereye gidersen git 5 saat sonra onları göreceksin
Sat sebze falan ek pazarda sat daha iyi
büyükbaş hayvancılıktan anlarım. ama sırf meşakati yüzünden ugraşmıyorum. büyükbaş hayvancılık insanı esir alıyor. bir yere kımıldayamıyorsun. sabahın 6 sında kalk suyunu ver . sabah yemini ver saat 6.30. sagıma gir saat 7.30. sagımdan çık 8.30. sütü toplama merkezine götür saat 9.00. gel eve 9.30 da. yemini ver altını temizle.çık ahırdan saat 11.00. sana kaldı 2 saat zaman. sonra gir ahıra temizlik, yem ve bakımı derken çık ahırdan saat 2,30 veya 3,00 olur. saat 5,30 gir tekrar sulaması otu yemi derken akşam saat 6.30 sagıma gir. sütü teslim et toplama merkezine derken iş biter saat 8,30 . gitti bir gün komple. hergün aynı döngü.
çok zahmetli. yanlızsan yapmayacaksın büyükbaş hayvancılıgını .zor

büyükbaş hayvancılıktan anlarım. ama sırf meşakati yüzünden ugraşmıyorum. büyükbaş hayvancılık insanı esir alıyor. bir yere kımıldayamıyorsun. sabahın 6 sında kalk suyunu ver . sabah yemini ver saat 6.30. sagıma gir saat 7.30. sagımdan çık 8.30. sütü toplama merkezine götür saat 9.00. gel eve 9.30 da. yemini ver altını temizle.çık ahırdan saat 11.00. sana kaldı 2 saat zaman. sonra gir ahıra temizlik, yem ve bakımı derken çık ahırdan saat 2,30 veya 3,00 olur. saat 5,30 gir tekrar sulaması otu yemi derken akşam saat 6.30 sagıma gir. sütü teslim et toplama merkezine derken iş biter saat 8,30 . gitti bir gün komple. hergün aynı döngü.
Malcılık zordur adamı yorar işin garibi önceden para kazanırdı şimdi oda yok

Yok beya o kadarda değil, yazın 6 da kalkarım kışın 8 de 1 saatte bitiriri işimi, sütçü kapıdan alır, kapalı ahırda hayvan yok hep açıkta, ahır temizliği traktörle, sen günü bitirdin abim,

Yok beya o kadarda değil, yazın 6 da kalkarım kışın 8 de 1 saatte bitiriri işimi, sütçü kapıdan alır, kapalı ahırda hayvan yok hep açıkta, ahır temizliği traktörle, sen günü bitirdin abim,
bizim burada süt kooperatifi var.kendimiz kooperatif sogutmalı toplama merkezi teslim ediyorduk. sütlerde kontrol ediliyor .bozuk degilse alınıyor.
artı bizde kapalı sitem oldugu için sıkıntılı ve zor.