Atkaracalar Önder Çiftçileri Kubotayı test ediyor........

Ynt: Atkaracalar Önder Çiftçileri Kubotayı test ediyor........

bu sürümden sonra tarla bidaha dikiş tutmaz gibime geliyo tarlayı sürmemiş yarmış

şerefli1 link=topic=49108.msg524385#msg524385 date=1327941127' Alıntı:
üzelecek bir şey yok kubota tarlayı parçalamış yani bidaha tarla sertleşmez demek istedim
eyvallah parçaladı arkadaşlarda beni çabalatmak için baya uğraştı ama sonra tabi sıra bana geldi erkuntları ile arkadaşaların drift yaptım :)

oozgurefee09 link=topic=49108.msg524395#msg524395 date=1327941716' Alıntı:
iyi güzel hoşda neden sesi kesilme yapıyor bu kadar çok
arkadaşlar erkunt kullanıcısı kazları sert bununki hassas ayarlayamadılar.... pompa gaza hafif dokunmadan hemen alıyor birazda ondan kaynaklanıyor

mustafagursacli link=topic=49108.msg524397#msg524397 date=1327941791' Alıntı:
arkadaşlar erkunt kullanıcısı kazları sert bununki hassas ayarlayamadılar.... pompa gaza hafif dokunmadan hemen alıyor birazda ondan kaynaklanıyor
anlaşıldı kullanıcı dan kaynaklanıyor yani.

ramazanpullu link=topic=49108.msg524412#msg524412 date=1327942614' Alıntı:
tekerleri petlas galiba neden avrupa teker takılı değilde petlas takmışlar :S

ramazan abi lastiğin ömrü taş çatlasın 6 yıl traktörün ömrü minumum 40 yıl sen eskirse mişhell takarsın her yerini beğendin yani gittin lastiğe takıldın latik istenirse yenisiyle üzerine fark verip değiştiriliyor yada siparişi avrupada vereblirsin kubotaya laf yok güzel traktör

size bi kubota yaraşır artık. kubota hızla sizi kendine doğru çekiyor.
şerefli1 link=topic=49108.msg524449#msg524449 date=1327944821' Alıntı:
ramazan abi lastiğin ömrü taş çatlasın 6 yıl traktörün ömrü minumum 40 yıl sen eskirse mişhell takarsın her yerini beğendin yani gittin lastiğe takıldın latik istenirse yenisiyle üzerine fark verip değiştiriliyor yada siparişi avrupada vereblirsin kubotaya laf yok güzel traktör

arkadaşlar şu kubota;
kabin içini daha göremedik sadece çekişini gördük kabini nasıl darmı genişmi bilmiyoruz japonlar kendine göre tasarlamıştır onlar ufak insanlar bizim gibi kalıplı değildirler yani yerli malı kabine 4 kişi rahat binebiliyor buna iki kişi filan biniyorsa kabin işe yaramaz,

şu kubota sahiplerinden acilen kubota yakın çekimler bekliyoruz arka tarafını göremedik hidrolik aksamını filan

arkadaş sivasın neresindensin eğer divriğiye yakınsan benim ilçem arapgire komşu AĞIN ilçesi arapgirden sonra 35 km atla gel misafirim ol 8540 kubotayı kullanarak tanı

şerefli1 link=topic=49108.msg524719#msg524719 date=1327956949' Alıntı:
arkadaşlar şu kubota;
kabin içini daha göremedik sadece çekişini gördük kabini nasıl darmı genişmi bilmiyoruz japonlar kendine göre tasarlamıştır onlar ufak insanlar bizim gibi kalıplı değildirler yani yerli malı kabine 4 kişi rahat binebiliyor buna iki kişi filan biniyorsa kabin işe yaramaz,

şu kubota sahiplerinden acilen kubota yakın çekimler bekliyoruz arka tarafını göremedik hidrolik aksamını filan

sen baya kubota ya sardın.. bak benim paylaşımlarım olacak kubota bölümünde kabin içi v.s. çekmiştim.. kabini dar evet sonucta bu taksi degil iş makinası :) maksimum 2 kişi bine bilir... bi taraf zaten dügme ve kollar var öbür tarafa bi kişi alabilirsin.. şöför için gayet konforlu yolcu için degil.. kliması v.s. dehset hiç bi rakibinin kliması bunun kadar iyi sogutmuyordur sanırım..

arka kısmı ise gayet sağlam 4100kg kaldırma kapasitesi ne sahip..

şerefli1 link=topic=49108.msg524719#msg524719 date=1327956949' Alıntı:
arkadaşlar şu kubota;

kabine 4 kişi binemessin yalana gerek yok ama biz kubotayı srecek adam bulamıyoz

yahya link=topic=49108.msg524722#msg524722 date=1327957140' Alıntı:
arkadaş sivasın neresindensin eğer divriğiye yakınsan benim ilçem arapgire komşu AĞIN ilçesi arapgirden sonra 35 km atla gel misafirim ol 8540 kubotayı kullanarak tanı
Divriği deme içim gidiyor özledim ....

divriği bize 100 km ya var ya yoktur mustafa buralarda 80 cm yakın kar var bugün kubotayla ilçede arkaşında kepçeyle bayağı ilçede gezdik karda süper

yahya link=topic=49108.msg524737#msg524737 date=1327957759' Alıntı:
divriği bize 100 km ya var ya yoktur mustafa buralarda 80 cm yakın kar var bugün kubotayla ilçede arkaşında kepçeyle bayağı ilçede gezdik karda süper
isim vermeyecem bir traktör karda boğuluyor kuboyu karda deneycem 9 şubatta kar olursa inşallah