Arkadaslar TD95'ler neden ucuz?

Ynt: Arkadaslar TD95'ler neden ucuz?

bir kç yazı okudum motorumdan tiskindim meger ne çok yakıyorr ne az çekiyormuş :)) uçmayalım arkadaşlar lütfen motorun iiyisi var kötüsü var temizi var bozugu var td100 ve td95 i faal olarak kullanmaktayım td100 95 den fazla yakıyor çekişi nerdeyse aynı bile

bu ilandaki 2003 model ve turbosuz die biliyorum bu modele bu traktöre bu para normal yani lastiklerde değişmiş galiba ucuz deil normal bence

Td 95 lerin ilk versiyonları biraz daha donanımsız kalıyor.ilk versiyonlarda liftotomatik duğmesi ve hidrolik kolları kabinin taban kısmındaydı bu kullanıcıya gucluk çıkarıyordu .ilk versiyonların çoğunluğundada turbo standart diye biliyorum.

Benim düşüncem şu adam sıfırını alırken korkuyo arıza yapar diye 2.el nh almak delilik kalite yok o yüzden para etmiyor birde kredi almak kolay artık herkes sıfır alıyo

osman aga link=topic=50533.msg1029430#msg1029430 date=1445788594' Alıntı:
Benim düşüncem şu adam sıfırını alırken korkuyo arıza yapar diye 2.el nh almak delilik kalite yok o yüzden para etmiyor birde kredi almak kolay artık herkes sıfır alıyo

İkinci elde kredi işi çok zor gerçektende. Bir yerde tarlam var dönümü 70 milyara alıcısı var ama ziraat bankasına teminat olarak gösterdiğim zaman 2 milyar olarak sayıyor...