arkadaşlar sizce en kötü traktör markası hangisi

Ynt: arkadaşlar sizce en kötü traktör markası hangisi

su ıyı bu kotu kısın koy kahvelerının bır numaralı muhabbetı degılmı bence paran varsa teknolıjı her zaman ıyıdır yerın ve paran coksa ıstedıgını al kullan karısan mı var hur ve demokratık ortamda bende mf cıyım bu arada
haklısın akşam kahvede muhabbet ini yapıyoruz ama akşama kadar bu zemheride bu karda kışda çıkardığımız römorkların muhabetini yapıyoruz

herkese göre degişir bu ben başak derim digeri same der ortasını bulamassın ama bence same

evet arkadaşlar en kötü traktör universal 650 m yemin ediyorum mazot düşmanı mısırlılara verdik kurtılduk

Arkadaşlar bizim 2 dönüm bir tarla vardı dedemden kalma (Şimdi işe başladığım için çoğaldı tabi :) ) oraya pancar ektik birinden iş-bora traktörünü ödünç aldım ve yaşadığım rezilliği siz sorun ben söyleyeyim :) valla 2 ton pancarla zor çıktım tarladan.

BENCE : İŞ-BORA

TÜMOSONU KOYAN ARKADAŞLAR TARLADAN 2 RÖMORKU ÇIKARTIRKEN ÖNÜNÜN NASIL VURDUĞUNU GÖRMEDİLER GALİBA HİÇ!!!MF İSE TAMAM BENİM İÇİN KÖTÜ OLABİLİR AMA YİNEDE TÜRKİYE KOŞULLARINDA HOR GÖRÜLMEYECEK BİR MAKİNA.FİATA GELİRSEK BUNU KULLANMADILAR GALİBA HİÇ,YADA HİÇMİ GÖRMEDİNİZYA ARKADAŞLAR!!!NUMBER ONE İN TURKEY!!!KÜÇÜMSENMEYECEK BİR İSİMDE STEYRDİR BUNU HERKEZ BİLSİN!!!

bitirimedirne link=topic=5438.msg56570#msg56570 date=1215846881' Alıntı:
türkiyedeki en iyi 2 traktör ...MASSEY ve FİAT tır bunu asla unutmayın 2 side gavur ölüsü gibi kolay kolay bozulmazlar çok sağlam ve dayanıklıdır ..bnce yan sanayi olmayan tüm motorlar kendi çapında kalitelidir .. en kalitesizi ise İTM -ZETOR -FARMTRAK gibi 3.-4. Dünya ülkelelerinin ürettiği traktörlerdir diyorum
zetor demişsın ama senın traktorun ne marka nedır bılmıorum getır onu zetor parcalasın takmışsınız nh ve mfyı at gozluguyle gıdıosunuz dedıgınız traktorlerın ikisinide kullandım mazot dusmanı td95i sattım mazot yuzunden

bitirimedirne link=topic=5438.msg56570#msg56570 date=1215846881' Alıntı:
türkiyedeki en iyi 2 traktör ...MASSEY ve FİAT tır bunu asla unutmayın 2 side gavur ölüsü gibi kolay kolay bozulmazlar çok sağlam ve dayanıklıdır ..bnce yan sanayi olmayan tüm motorlar kendi çapında kalitelidir .. en kalitesizi ise İTM -ZETOR -FARMTRAK gibi 3.-4. Dünya ülkelelerinin ürettiği traktörlerdir diyorum
zetor'A kötü demişin ne kadar bilgin var zetor hakıkında çek cumhiriyeti uretimi ve amarikan patentli bir markadrır ayriyetten de zetor 1946 yılından beri traktör uretmekltedir:) ayrıca hızlı trenler jetlere motorlar uretmekte audı arabalar için belli motor parcaları vee son olark'da IBM markasını bilirsin heralde onun için bazı barcalar ve teknik destekgibi şeylerlede ilgilenmektedir...

zetor.jpg

sezer_19 link=topic=5438.msg159152#msg159152 date=1235602071' Alıntı:
zetor ' A kötü demişin ne kadar bilgin var zetor hakıkında çek cumhiriyeti uretimi ve amarikan patentli bir markadrır ayriyetten de zetor 1946 yılından beri traktör uretmekltedir:) ayrıca hızlı trenler jetlere motorlar uretmekte audı arabalar için belli motor parcaları vee son olark ' da IBM markasını bilirsin heralde onun için bazı barcalar ve teknik destekgibi şeylerlede ilgilenmektedir...
IBM e teknik destek ve parça veriyor demişsin bunu kanıtlarmısın?

sezer_19 link=topic=5438.msg159263#msg159263 date=1235657032' Alıntı:
mrb yapmış oldugum acıklamanın altına bır belge koymuştum resım olarak. fakat HTC holdıng sitesini araştırdım ve buldum. . . . . Bn Tsk ederim
http://www.htc-holding.sk
http://www.zetortraktor.com/zetor_ureticisi.htm
teşekkür ederim ilgin için toshiba htc gurup un montaj robotlarını kullandığını biliyordum fakat IBM yi bilmiyordum ...

KÖTü TRAKTOR hangisi biliyormusunuz mazotu biten lastiyi patlayan tam işin yarısında arıza yapan.

civac bu konuyu hangi amaçla açtığını sölemen gerekir.böle soru olurmu kardeşim.mesela çin malı traktöre buradan kötü diyemessin.ona sahip olan üye arkadaşlarımızın kalbini kırarsın.çünkü ona dişinden tırnağından yaptığı tasarrufu vermiştir.gücü ancak ona yetiyo olabilir.bu sitede herkes iyi traktör hangisi gayet güzel bilir.işte önemli olan şu ki,bunu cüzdan bilebiliyormu acaba?.......bence sen şöle bi başlık atman gerekirdi====en iyi traktör markası hangisi=== diye .kal sağlıcakla.

hadi yaaaaaaa en iyi si massey ferguson kardeşim daha sağlam ve çekişli traktör yok

bjk1903 link=topic=5438.msg188330#msg188330 date=1245266429' Alıntı:
ARKADAŞ EN İYİ MASSEY FERGUSON EN KÖTÜ NEWQ HOLLAND KİM NE DERSE DESİN
97 model 285s le 97 80 66 aynı pullukla herg te mf fiata yetişemiyor bile sanırım 285 80 veya 85 litre mazot alıyor fiat 72lt.fiat mf den 1.5 saat fazla çalışıyor günde sen en kötüsü nh diyorsun ilginç

en iyi traktör elimdeki tarktördür dür arkadaşlar her kesin kazancı ile alakalı bir soru arazisine ğöre 20 donum tarlası olan adam ne yapsın 200 beyğir tarktörü ben ce 20 donum arazide 70 beyğir traktör idael traktör konusuna ğelince piyasada cok ğüzel traktörler var ben 3 seye bakarım 1yedek parca 2 ikinci eli 3 yakıt ve kullan alanı