arkadaşlar sizce en kötü traktör markası hangisi

Ynt: arkadaşlar sizce en kötü traktör markası hangisi

Bende Dünyanın En iyi Traktörü Class Xerion 5000 üzerine traktör tanımam ben almanyada birinde wardı bindim sürdüm istediginiz traktörle göt göte baglayın cekin motoru yerinden oynatamazsınız

sen öyle san.. bence de dünyanın en iyi traktörü fendt.. fendt trisix si tak bakalım arka arkaya hangisi çekiyo.. case stx 535 de çeker claas ı...

Oguzhan Same link=topic=5438.msg289453#msg289453 date=1281945036' Alıntı:
Sameye göreadi trktördür kardesım hele erkunt traktörmu ya allahnızı sevıosanız ben burda deneme yaırum same ustune cıkıoyo be ustune erkunt 3 sıradan dnerken same 4 dnuo ya b kadar da acıkfark varken daha hala neyını savunuosu kardesım
biz iyi olanı konuşmuyoruz kötü olanı konuşuyoruz same cep yakan olarak bilinir parçası pahalı olanakları çok olabilir .. sen bayisn her bayi sattığı traktörü savunur erkunt same ye göre tabi iyi olmayack 5 yıllık geçmişi olan traktörle 100 yıllık geçmişi olan bi traktör bir olurmu ..

Bence en kötü traktör elinde binebilecek bir traktörünün olmamasıdır.Onun için yapacak işin durumu,cebindeki paranın durumuna göre alınabilecek bir traktör o kişinin gözünde en iyi traktördür.İyi tanıdığım biri 398 i verdi gitti td 95 aldı.bundan sonra başka bi motora binmem dedi ama aradan 1 ay geçti gitti enter 444 aldı.hani binmiyodun deyince e o çok yakıyo her zaman binilmiyor diyo.yani sonuç olarak bi kıyaslama yapmak zor....

Walla herksin farklı kullanımlardan gelerek kotu traktörleri wardır..
ben geçen sezon 240 masseyde silaj çektim motora bidaha binmek istemem :) zati komşudan almıştık.. motor duz yolda ii gidiyo ama ne rampası war ne çekişi diğer motor battı onu çekecez 240 da battı öteki daha arkadan ittiriyo 240ı ama motor kurtarmaya gitti kendi battı sonra ugraş böyle ibşi görmedim eve sokmam öylesini :)

şimdi millet kapısının önündeki motora kötü demez herkese kullandığı iyi kullanmadığı kötüdür yav ama en kötüsü elinde kel bi motorunun olmamasıdır bunu unutmayın arkadaşlar kimse kimsenin işini görmez görse bile türkü çığırarak görür

BASAYEV link=topic=5438.msg340183#msg340183 date=1297614123' Alıntı:
şimdi millet kapısının önündeki motora kötü demez herkese kullandığı iyi kullanmadığı kötüdür yav ama en kötüsü elinde kel bi motorunun olmamasıdır bunu unutmayın arkadaşlar kimse kimsenin işini görmez görse bile türkü çığırarak görür

kesinlikle bu yorumu ayakta alkışlarımmm.. alk-*s

Saçma konu bence en kötüymüş [kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş] :D

bjk1903 link=topic=5438.msg188330#msg188330 date=1245266429' Alıntı:
ARKADAŞ EN İYİ MASSEY FERGUSON EN KÖTÜ NEWQ HOLLAND KİM NE DERSE DESİN
265 s ve styer 8073 aynı tarla aynı anda dolu depolarla başladı. 265 mazotu bitirdi styer 8073 4-5 saat da çift sürdü nasıl eniyi anlamadım .

apoxlost link=topic=5438.msg340198#msg340198 date=1297614953' Alıntı:
265 s ve styer 8073 aynı tarla aynı anda dolu depolarla başladı. 265 mazotu bitirdi styer 8073 4-5 saat da çift sürdü nasıl eniyi anlamadım .
Doğru bir masseyci olarak steyr daha az yakar 265 ten. Ama sadece 265 ile 8073ü kaşılaştırırsak olmaz 265 62 hp 8073 73 hp 10 hp fark var. bende 768 ile aynı marka aynı büyüklükte diskaro çektim bende 168 vardı sabah depoları fulledik akşa eve döndük toplam 200 dönüm yer atmıştık ama steyr massey kadar iddialı olamaz noo*-*-

delibalta link=topic=5438.msg340177#msg340177 date=1297613676' Alıntı:
Bence en kötü traktör elinde binebilecek bir traktörünün olmamasıdır.Onun için yapacak işin durumu,cebindeki paranın durumuna göre alınabilecek bir traktör o kişinin gözünde en iyi traktördür.İyi tanıdığım biri 398 i verdi gitti td 95 aldı.bundan sonra başka bi motora binmem dedi ama aradan 1 ay geçti gitti enter 444 aldı.hani binmiyodun deyince e o çok yakıyo her zaman binilmiyor diyo.yani sonuç olarak bi kıyaslama yapmak zor....

Yoruma bende katılıyorum herkezin imkanına göre şu-bu kötü demek haksızlık olur

Birde traktörün iyisi söförü tarafindan bilinir. Burda cok görüyoruz. Ben 4/12 takiyorum td80 ne mesela, adam diyoki oda moturmu ben 70 e 5/12 takiyom. Hemde 1 litre yakiyo. Eee gelsinde bizim orda 12/4 dü ceksin senin o 5 liyi ceken moturun. Bizim orda masseyle new holland tutulur. sadece ikisini bilir onlara bineriz. secimimiz nh oldu. tabiki daha ileri vardir ama servisi ustasi olmadimi adam almaya korkuyor haliyle...

sezer_19 link=topic=5438.msg159152#msg159152 date=1235602071' Alıntı:
zetor'A kötü demişin ne kadar bilgin var zetor hakıkında çek cumhiriyeti uretimi ve amarikan patentli bir markadrır ayriyetten de zetor 1946 yılından beri traktör uretmekltedir:) ayrıca hızlı trenler jetlere motorlar uretmekte audı arabalar için belli motor parcaları vee son olark'da IBM markasını bilirsin heralde onun için bazı barcalar ve teknik destekgibi şeylerlede ilgilenmektedir...

zetor.jpg
bende zetor yok ford 5000 kullanıyorum ama zetoru kötülemeyin zetordakigeri kasnak özelliğini daha önce hiç bir motorda görmedim

en abuk subuk konu en kötü traktör hangisiymiş kız-*sw

en kotusu isteyipde alamdigimdir. mesela vario 936 nes para etmez..nh nin t7... seriside oyle.