arkadaşlar sizce en kötü traktör markası hangisi

Ynt: arkadaşlar sizce en kötü traktör markası hangisi

en kötü traktör benım olmayan traktör:D:D:D benım gözumde en ıyısı benm 78 model same en kötusude sızlerın traktörlerı:D:D:Dhehehehe

son noktayı koyuyorum.kötü traktör ve ya marka.senin elinde olmayan.kapımda yoksa tratörüm hepsi kötüdür.kapımda varsa elimde varsa beni muhtaç etmiyorsa muhanete en kral marka en kral traktör mal benim.demektir.

köylü link=topic=5438.msg429161#msg429161 date=1311873264' Alıntı:
son noktayı koyuyorum.kötü traktör ve ya marka.senin elinde olmayan.kapımda yoksa tratörüm hepsi kötüdür.kapımda varsa elimde varsa beni muhtaç etmiyorsa muhanete en kral marka en kral traktör mal benim.demektir.

*098*- *098*- *098*- *098*- *098*- *098*- *098*- *098*- *098*- *098*- *098*- *098*- *098*-

elimdeki en iyisi alamayacağımda en kötüsü bence ok-*-s

çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır misali kötü traktör yoktur bakımsız traktör vardır şenerşenin bir filimde lafı vardır gargaya yavrusu şahan gibi gelir burdan yola çıkarsak herkesin elindeki en iyisidir

candos link=topic=5438.msg240180#msg240180 date=1262962710' Alıntı:
benim pedere gore turk motordan baslamak uzere turk fiat ve bilimum bu firmadan cikan traktor icinde nh de olmak uzere pedere gore kotu ikincisi ziraat bankasi..
peder bunlardan 1950lilerin sonundandir nefret ediyor heves etmisler amcamla bir turk motoru almislar ziraat bankasi kredisyle bu traktor darma dagin etmis aileyi krank kirmalar falan...
massey harris alip rahat etmisler ama ziraat bankasi bu sefer rahat vermemis
bu hikayaden oturu turk motorundan baslayan butun seriler kotu birde ziraat bankasi.. :D
massey harristen itibaren tum masseylere karsi buyuk bir sevgisi var..
new holland ise bizim pedere gore naylon traktor
peder sevmiyor ne yapak alk-*s alk-*s

vallaha new holland zaza dayi olsa gelse pedere sorsa beni sevmiyin mi diye cevap cok acik sevmiyim zuha-*-s
senin pederin mazisi kötüymüş ama hiç bişey eskisi gibi değildir o zamanki fiatla şimdiki fiat bir değil arada çok fark var ikincisi nh denince ilk fiat akla gelmesin türkiyede üretilenlerin harici ford...

Ahmet745 link=topic=5438.msg429216#msg429216 date=1311883980' Alıntı:
senin pederin mazisi kötüymüş ama hiç bişey eskisi gibi değildir o zamanki fiatla şimdiki fiat bir değil arada çok fark var ikincisi nh denince ilk fiat akla gelmesin türkiyede üretilenlerin harici ford...
td,tt,tn -56 -46 -66-90 lar(45-180 hp) fiat tl ve ts tm ler ve yukarısı ford(90-...hp)

kötü diye birşey yoktur bakmazsan o sana karşılığını vermez o kadar ve de 50 hp lik tratörden 80 hp lik güç beklersen o da senin ipneliğindir..:D:D

farmer_deniz link=topic=5438.msg429370#msg429370 date=1311938424' Alıntı:
kötü diye birşey yoktur bakmazsan o sana karşılığını vermez o kadar ve de 50 hp lik tratörden 80 hp lik güç beklersen o da senin ipneliğindir.. :D :D
aynen sadece fabrika hatası vardır

BASAYEV link=topic=5438.msg340183#msg340183 date=1297614123' Alıntı:
şimdi millet kapısının önündeki motora kötü demez herkese kullandığı iyi kullanmadığı kötüdür yav ama en kötüsü elinde kel bi motorunun olmamasıdır bunu unutmayın arkadaşlar kimse kimsenin işini görmez görse bile türkü çığırarak görür

anlş-*s

70,56,60,56/kullanıyorum tek sıkıntım takviyesinde bıçık olmaması yani ikifites arasını birdaha bölmek istiyor

Kötü olsa ne olacak olmadı mı nasıl aranıyor bir bilseniz...Her şey parasına göre alınıyor...

Bence en kötülerden biri Tümosan...

tümosanın değerini kullanan bilir 1998 den beri tümosan kullanıyoruz hiçbir şikayetimiz yok sadece ufak bi sorun var çok çekiyo