Antonio Carraro(atom karınca)

Ynt: Antonio Carraro(atom karınca)

katalog verilerinin % 50 kadar üzerine çıkabilmesi çok ilginç 30 km/h yazıor 45 yapıyor paylaşım için teşekkürler

evet kiraz ve zeytin üzerine kataloglarda hız verileri her zaman küçük gösteriliyor daha önce massy 240 vardı o da öyleydi:)

arkadaşlar eğer bunun gibi diğer traktörlerin modelleri varsa bilgilendirirseniz sevinirim benim bildiğim kadarıyla bunu kadar küçük ve bu kadar güçlü sanırım bide ferrari var onuda hiç görmedim Türkiyede ama siz biliyosanız bende öğrenmek isterim

carraro8400f link=topic=3027.msg32813#msg32813 date=1210158914' Alıntı:
arkadaşlar eğer bunun gibi diğer traktörlerin modelleri varsa bilgilendirirseniz sevinirim benim bildiğim kadarıyla bunu kadar küçük ve bu kadar güçlü sanırım bide ferrari var onuda hiç görmedim Türkiyede ama siz biliyosanız bende öğrenmek isterim
bu sene konya fuarına gelmişti 65 hplik hatta fotoğrafı da burada var http://www.trakkulup.net/index.php/topic,1873.0.html

evet bende bu ferrariden bahsediyordum onuda burda gördüm zaten gerçekte görmedim yani acaba diğer modellerinde varmı böyle makineleri onu merak ediyorum

HAKİKATEN İYİ TRAKTÖRE BENZİYOR HİDROLİKTE LİF GÜÇLENDİRMEDE VAR DAHA NE OLSUN... EMEKLERİNE SAĞLIK.

bizim gibi kiraz işi ile uğraşanlar için ideal bi traktör bide manisada gördüm bunun küçük bi modeline kepçe takmışlar manyak olmuş :) süper iş yapıyo boru kanalı açmak için kullanıyorlarmış

Vay bea gerçekten güzel makine bunların belden kırmalılarıda var. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

artık yok yeni modellerinde belden kırma olayı yok eskilerde vardı mesela 5400 modeli vardı o belden kırmaydı onu 5500 yaptılar belden kırma bitti artık hepsi tekerlek dümenlemeli

arkadaşlar size ilginç bi antonio carraro resmi sanırım drag yarışı yapıyorlar :D

carraro8400f link=topic=3027.msg35990#msg35990 date=1211024640' Alıntı:
bu fabrikanın üretim bandından bi görüntü ilk bakışta bi f1 aracını andırıyor sanki öyle değil mi? :)

evet F1 aracına biraz benziyor yukarıdan görünümü

arkadaşlar sağ ön tekerlek bir platformda durmaktadır gösterilmek istenen belli bir açıya kadar ön ve arka dingil birbirinden bağımsızdır buda traktörün devrilmesini engellemek için geliştirimiştir

rica ederim daha çok şey paylaşıcam ama bilgisayarım serviste gelince tekrar aranızdayım...

itm farmtrac gibi dandik markaları türkiyede üreteceğimize bunu türkiyede üretsek daha iyi olacak