Evet servis hiç tutanak tutmadiki ihtari yiyince götürdüler getirdiler fatura kesmisler yag mazot filtresi arıza ile birşey yok.adamlar çok güzel işi kanuna uyduruyorlar en son mazotta solvet var pompa granti dışı deyip yapmamislar.bir bidonda senin mazot dediler inanmadim çünkü mazotu tkk alıyorum. Hatta numuneyi aldım tkk tahlil için petrol ofisine gönderdi.
Evet ama insanın zoruna gidiyor hem suçlular hem güçlüler
Evet servis hiç tutanak tutmadiki ihtari yiyince götürdüler getirdiler fatura kesmisler yag mazot filtresi arıza ile birşey yok.adamlar çok güzel işi kanuna uyduruyorlar en son mazotta solvet var pompa granti dışı deyip yapmamislar.bir bidonda senin mazot dediler inanmadim çünkü mazotu tkk alıyorum. Hatta numuneyi aldım tkk tahlil için petrol ofisine gönderdi.
Evet ama hiç bir evrak yokki tutanak filan zaten gelip yapmiyorlarki.elinde fatura kağıt olsun.sadece filitre yağ faturası var onuda .Yani işimiz Allah a kaldı. Mevla merhamet vicdan versinTraktöre dünya kadar para veriyoruz ama sanki para bize gökten inmiş gibi davranıyoruz.. Hakkını sonuna kadar ara yanlız onlarında yaptığı herşeyi fatura ile yazmaları iste elinde belgelerini biriktir sonra dava için başvuru yap sen o traktöre o kadar para verdin niye zarar edesin bi firma para kazancaksa hak yemeden kazanacak biz çiftçilerin her liramızda alın terimiz var.
Kardeşim millet bu gidişle eskiye dönecekBunu satsam hangi fabrika malının arkasında bayii iyi bilmiyorum ki.
Evet ama hiç bir evrak yokki tutanak filan zaten gelip yapmiyorlarki.elinde fatura kağıt olsun.sadece filitre yağ faturası var onuda .Yani işimiz Allah a kaldı. Mevla merhamet vicdan versin
Uzel servisi baskaydi be zamanin da adamlar bahar ayinda ceyhan suyu gibi ilgin ilgin yagmur yagarken traktor yaparlardi..birde saglam parca ve guleryuz vardi...kalmadi tadi bazi seylerin malasef...Evet bende satıyorum 2635 kabinli ciftceker 190 saatte neden diye sorarsaniz bayii servis ve fabrika garantili motora bakmayanlar garanti bitince ortadayiz.onun icin satiyorum.alirken iyi araştırmak lazım benim hatam arastirmadan aldım.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum 3 ay önce mf 5430 aldım daha tarlaya dahi girmedim yolda 60 saat oldu fuarda mf 5450 daha uygun olunca bir de traktörünüz massey ise zarar etmiyorsunuz mf 5430 u bayi aldığım fiyata tekrar kabul etti takas ile değiştirdim
Gecmis olsun hangi bayii servis bu kardesim bi kayserili olarak ogrenmek istiyorum elimizden birsey gelirse yardimci olalimArkadaşlar tamamda sifir traktör başımıza bela oldu arizalari servis gelmiyor. Avukatla ihtar çekiyor öyle gelip tamir için götürüp bir kaç gün sonra yapıldı diye getiriyorlar.sabah traktoru inceliyorum yapılmamiş . servis bayii nede fabrika gelmiyor.arayinca fabrikadaki bizi mahlemeye verirseniz bizde sizi veririz diye tehdit ediyor lar.