Yapılmayan yerleri videoya cektim fabrikaya attim facebook ka attim adamlar arayıp tehtid ediyorlar.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar tamamda sifir traktör başımıza bela oldu arizalari servis gelmiyor. Avukatla ihtar çekiyor öyle gelip tamir için götürüp bir kaç gün sonra yapıldı diye getiriyorlar.sabah traktoru inceliyorum yapılmamiş . servis bayii nede fabrika gelmiyor.arayinca fabrikadaki bizi mahlemeye verirseniz bizde sizi veririz diye tehdit ediyor lar.
MF 2635 fabrika mahkeme verirseniz bizde size dava açarız diyor
Ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum 3 ay önce mf 5430 aldım daha tarlaya dahi girmedim yolda 60 saat oldu fuarda mf 5450 daha uygun olunca bir de traktörünüz massey ise zarar etmiyorsunuz mf 5430 u bayi aldığım fiyata tekrar kabul etti takas ile değiştirdiminsanın içine bi kurt düşüyor makine2016 model ve 99 saatte neden satılıyor diye?
3 gün çalıştırıp satacaksın neden aldın?
parayamı sıkıştı yoksa motorun buyuk bi sorunumu var yada motorumu begenmedi
insanın aklına bin türlü şey geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 15524
Avukatlar zaten baştan bir dünya para istiyor dava açmak için
Ilgin için tesekkur ederim hayırlı akşamlar.
Belki de servis durumu kusur veya arıza olarak kabul etmiyodur, 2600 serileri gözlemdiğim kadarı ile tam bir fiyasko, kısacası teknolojisi 1970 li yıllar, görüntüsü her ne kadar 2010 a dayansa da, imalat üretim Hindistan sanayisi, bundan Uzel üretim MF lerin kalitesini bekleyemezsiniz, kalkıp 3600 serisinin konforunu ve kalitesini bekleyemezsiniz.rica ederim keşke elimizden birşey gelse belki mf nin başka bir servisine siz götürürseniz sorun çözülebilir