99 Saatteki Traktör Neden Satıllır

Arkadaşlar tamamda sifir traktör başımıza bela oldu arizalari servis gelmiyor. Avukatla ihtar çekiyor öyle gelip tamir için götürüp bir kaç gün sonra yapıldı diye getiriyorlar.sabah traktoru inceliyorum yapılmamiş . servis bayii nede fabrika gelmiyor.arayinca fabrikadaki bizi mahlemeye verirseniz bizde sizi veririz diye tehdit ediyor lar.

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne marka traktörünüz?

anladıgım kadarıyla bayi servis fabrika hepsiyle papaz olmuşunuz zor durum
fabrika sizi neyle tehdit edebilirki
Tüketeci haklarına başvurmayı denedinizmi

Tüketici heyeti bakmiyor miktar yüksek diyor normal dava acmalisin diyor.bu tüketici mahkemesi ayrı bir kurum mu bilmiyorum nerde.

insanın içine bi kurt düşüyor makine2016 model ve 99 saatte neden satılıyor diye?
3 gün çalıştırıp satacaksın neden aldın?
parayamı sıkıştı yoksa motorun buyuk bi sorunumu var yada motorumu begenmedi
insanın aklına bin türlü şey geliyor

Ekli dosyayı görüntüle 15524
Ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum 3 ay önce mf 5430 aldım daha tarlaya dahi girmedim yolda 60 saat oldu fuarda mf 5450 daha uygun olunca bir de traktörünüz massey ise zarar etmiyorsunuz mf 5430 u bayi aldığım fiyata tekrar kabul etti takas ile değiştirdim

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya bakıyorum zalimin yaptığı yanına kar kalıyor.zaten millet korkudan çoğu mahkemeye vermeye korkuyor.Ben korkmuyorum ama para meselesi avukat mahkeme masrafı .2500 tl için mahkemeye eve açtım bir alacak için yaklaşık masraf olarak 500 tl gitti. Buna dava açsak avukat parası mahkeme parası kaç lira ister.bizdede para yok

o zaman en kısa yoldan elinizdeki dökümanlarla gidip savcılıga şikayette bulunun
savcılık şikayette bulundugunuz bayi servis fabrika artık kimse yetkilisini ifadeye çagırır
olay mahkemesiz sonuçlanmaz ise gerekirse savcı davayı açar

Ege öyle olmuyor kardeşim beni biri öldürmekle tehdit etti yanimda şahit ile gittim şikayette bulundum.ifadeleri aldı.takipsizlik verdi
Yani kanunlar öyle kotu ki her zaman haksizi kolluyor

Bu anlatacağim olay 2010 yılında yaşandı..

bi arkadaşim 2009 yılında Peugeot 208 GTi model bi araba aldı, araç güzeldi acaip kaçıyordu süper yol tutuyordu fakat araba 1 yıllık olmasına rağmen devamli servise giriyor bi girdi mi 3 gün yatıyordu, servis arızayı çözdük diye teslim ediyor 1 ay geçmeden arıza tekrarlanıyordu, bu olayları avukat bir arkadaşın bürosunda konuşurken avukat arkadaş siz kendi haklarınızı bilmiyor musunuz diye sordu.

Eğer aynı arızadan ötürü iki kez servise girerse araç ve bu kullancı hatası değilse (örneğin pompa arıza verir ama kullandığın mazot kötüdür bu kullanıcı hatası olarak adlandırılıyor) arıza olduğunda servise kayıtları ve elindeki belgeleri topla gel arabanı geri verelim dedi. Dava açıldı virt zirt araç 2. yılının sonlarında ufak tefek kazaları olmasına rağmen Peugeot'a iade kararı çıktı ve araca ödediği parayı geri aldı..

Sizinde servisin çözemedi arıza varsa elinizde bol bol servis arıza tutanaği biriktirip (aynı arıza olmak şartı ile) bi avukatla görüşün geri verin onlar düşünsün..

rica ederim keşke elimizden birşey gelse belki mf nin başka bir servisine siz götürürseniz sorun çözülebilir
Belki de servis durumu kusur veya arıza olarak kabul etmiyodur, 2600 serileri gözlemdiğim kadarı ile tam bir fiyasko, kısacası teknolojisi 1970 li yıllar, görüntüsü her ne kadar 2010 a dayansa da, imalat üretim Hindistan sanayisi, bundan Uzel üretim MF lerin kalitesini bekleyemezsiniz, kalkıp 3600 serisinin konforunu ve kalitesini bekleyemezsiniz.

Yani arkadaş memnun değilse, satıp kurtulacak, başka çare yok.
Mesela; ben çok aşırı bir MF tutkunuyum, bilemiyorum işimiz bozulur her hangi bişey olur, biçare olurum, o zaman belki 2600 serisi MF alırım, yoksa imkansız bana satamazlar.

JD de Hindistan'a traktör yaptırıyor, E serisi, ama kaliteden tavizi yok, bu gün MF nin 3600 ve 4700 serisi ile aynı kalite.

Evet servis hiç tutanak tutmadiki ihtari yiyince götürdüler getirdiler fatura kesmisler yag mazot filtresi arıza ile birşey yok.adamlar çok güzel işi kanuna uyduruyorlar en son mazotta solvet var pompa granti dışı deyip yapmamislar.bir bidonda senin mazot dediler inanmadim çünkü mazotu tkk alıyorum. Hatta numuneyi aldım tkk tahlil için petrol ofisine gönderdi.