87 Bg/5 Kulak Pulluk

Ynt: 87 Bg/5 Kulak Pulluk

Zetor 8441 (82 bg)

Massey 3.085

Tümosan 85.80

Mccormck 105

Johndere 90

peki tahir sonuç ne çıktı?

bide bugün Alacada lafı geçti.. 'zetor kendinden epey büyük sameyi çekti, video paylaştı' diye Şahsvoğlu.. Çorum-Zetoru vaktiyle mahkemeye vermiş dediler.. duydun mu aslı ne..

Zetor hepsini tepeledi abi pes dediler.alacayı bilmiyorum abi ama benim zetor ile same silver 100 yada 105 tam hatırlamıyorum pulluk yarısına girdik ikisindede 4lü pulluk ile same zetorun önünde gidemedi abi videoyuda dediğin gibi internete koydunuz die sahsuvaroğlu zetor bayini mahkemeye verdi samenin sahibide sameyi gitti geri verdi zetor aldı abi

Pullukta çok seri biz 4 14 alper takiyoz 2 vites 15 gazda kürekler gozukmeyecek şekilde ağustos ayinda tarla suruyoduk şuan biraz az cekiyo. Sahdekar bi pompaci yapayim derken pompanin ayarini bozdu yakinda pullukla videoları çekip paylasirim insallah

zetoru olup olmadık adama elletmeyecen.. :) videolardan vazgeçtik 1-2 foto ataydın..

sizden önce bi 7211 vardı tanıdık anlattı yine 4-14 ' ü çok rahat çekiyo diye.. doğrudur yani biliyom..

dün biri geldi yazın bizim 6421 ' le yonca sökmüştü.. 3-12 ile yoncayı seri 2 ile sökmüş.. normalde 70 bg 4x4 motorun işi burda..

ama sizin 7211 bizdeki 6421 ' den güçlüdür, yakından da inceledim..