Ynt: 6060 hazır 6030 da arkasında
üstad t6080 ile t608d arasında bi fark var haberin olsun lazerli buji söz konusu hava filtresi 78 gözenekli ve motor güce girdikçe (ön ve arka ptolar parçalama makinası çalıştırırken kendi gözlerimle gördüm güce göre açılarak yeterli düzeyde hava alıyor ki yakıt mükemmel o kadar patlatma yaptık ki daha dumanın siyahlığını göremedim) değişkenli lazer tekniği ile açılıyor. demem odur ki sonuçta dediğin gibi bi paylaşım yaptım 2 yıldır ilk defa baya bi sıkıntı çıktı. Ama diyebileceğim tek bişey var ön dingili ayrık olması ve çekiş esnasında dönüşlerde dingili ayırmaması o kadar güzelki kabiliyet kaybı olmuyor. sonuç itibari ile yakıt süper .çekiş güzel patlatmalar da 90 cm demek gücün sanırım açıklar. lakin bu konuda hakikaten t8 ler daha da mükemmel fakat rakamlar can sıkıcı 230 euro...SmhGwz link=topic=55880.msg600283#msg600283 date=1338216958' Alıntı:konu nerden nereye gelmiş be kardeşim ben ce motor 6080 D fln yok D warsa eğer bunun tek açıklaması wardır o yazılar değiştirilmiş ve yeni yazılar bu şekilde çıkmıştır..
bi abi anlatmıştı TS100 le TL 100 müydü yoksa Ts 110 ile 100 lüğün bi tarafı silinmişti yenisini yanlış basmış reklamcı bi tarafonda 100 diğerinde 110 yazıyormuş
bu konudada sanki böyl bişeyler war başlıkta farklı aşada resimlerde motorlar farklı .. :S