6. Geleneksel Trakkulüp Buluşması(ANKARA/BALA 7 ARALIK)

Buluşmaya Katılacaklar

• Tokmakcı (kesin-arabasız)

Kullanılan: 0 0.0%
  • rocky (kesin-arabasız)

• nailyetek (kesin-arabasız)

• ertac sahin (kesin-arabasız)

• cihan_özece (kesin-arabasız)

• anayurtlu (kesin-arabasız)

• samsunbafra (kesin-arabasız)

• KamilAydın (kesin-arabasız)

• doganbey1 (kesin-arabasız)

• smhgwz (kesin-arabasız)

• enderaslangiray (kesin-arabasız)

• ilhan43 (kesin-arabasız)

• memory43 (kesin-arabasız)

• tavaslı_okan (kesin-arabasız)

• k_urt_03 (kesin-arabasız)

• Hermiyas (kesin-arabasız)

• koparanlı_servet80 (kesin-arabasız)

• m_koyuncu70 (kesin-arabasız)

• Fatih_RSLN (kesin-araba)

• KESİN GELECEKLER: 28

• Kullanılan toplam oy
    164

Ynt: 6. Geleneksel Trakkulüp Buluşması(ANKARA/BALA 7 ARALIK)

Ve evimdeyim şimdi,arkadaşlar çok güzel bir buluşma gerçekleştirdik öncelikle evsahibi karakule şaban hocaya,Gökhan özkana ve buluşmaya katılan bütün form arkadaşlarımıza çok teşekkürler Gökhan özkanada çok geçmiş olsun kendilerinde ve arabada önemli bişey yoktur inşallah.

Bende eve yeni geldim :))
Güzel bi buluşma oldu bize evini acan Şaban abiye ve katılan katılamayan arkadaslara cok tesekkurler.
Gelirken yolda kaldık araba gitmedi kardan arkadaslarla epey ugrastık onlarada ayrıca tesekkrler
Gökhan abiyede geçmiş olsun cok üzüldük duyunca :(

v98pz.jpg

Konvoy kalabalık :)

gokhanozkan link=topic=69634.msg806511#msg806511 date=1386458094' Alıntı:
Cihani birakriktan sonra kaza yptim.eve yeni geldim.hermiyas ve dogancani dolmusa bindirip gondermek zorunda kaldim.kendilerinden ozurdiliyorum.biz otobuse vurduk ve polis bekledik.polis 3 saat kadar bekletti beni.bu arada beklerken audi marka bir araca benim sol 2 kapimia carpti ve kacti.plakasini bile goremedik.yaklasik 3 saniyede oldu bitti.sonra arabanin etrafinda gezerken plakayi buldum.Allah yardim eti.neyse canimiza bisi gelmedi buna sukur.resimleri yolluycam biraz isinayimda :)
gökhan abi öncelikle çok tesekkur ederiz bizi agirladiginiz iiçin.
Kazayi duyunca cok uzulduk abi..büyük geçmiş olsun..
Eve geldim simdi bnde..diğer arkadaşlarda kazasiz belasiz evine ulasir inşaallah..

An itibari ile bende eve geldim. Kütahya tarafında çok fena kar varmış. Nail abi ve ekibi, Ertaç son durumlar neler acaba.

Bizi Ankara ' nın kara kışında ağırlayan, taşıyan, tehlikeler atlatan tüm Trakkulup camiasına teşekkürü bir borç bilirim. Şaban abi ve ailesi, Gökhan abi ve ailesi hakikatten bir kardeş, bir abi gibi davrandılar bizlere. İşte Trakkulubün samimiyeti, gücü budur. Çok güzel bir organizasyondu. Sonu belki kötü bitti. Benim iç dudağım yarıldı ama çok önemli bir durum yok.

Gökhan abi asla ve asla öyle düşünme. Çok üzülürüm.

Herkese tüm katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim.

tanımayanlar ıcın soldan saga
smhgwz , fatıharslan ,barıs uzel , muhammet koyuncu , volkan uzel , fatıh cetın , ılhan yetek , okan sergen , ayhan turan , ali tokmakcı ,omer kurt , dogancan seyhan , atila atalay , cagrı apaydın , kamıl aydın , hacı mehmet kesıkbas , osman goksu , mehmet comert , cıhan ozece , huseyın gurel , ender aslangiray

ertac sahın link=topic=69634.msg806531#msg806531 date=1386471417' Alıntı:

tanımayanlar ıcın soldan saga
smhgwz , fatıharslan ,barıs uzel , muhammet koyuncu , volkan uzel , fatıh cetın , ılhan yetek , okan sergen , ayhan turan , ali tokmakcı ,omer kurt , dogancan seyhan , atila atalay , cagrı apaydın , kamıl aydın , hacı mehmet kesıkbas , osman goksu , mehmet comert , cıhan ozece , huseyın gurel , ender aslangiray
Abi Çok Süper Ya.. Emegi geçen herkese Tekkürler...

fotoğraflardan belli ki çok güzel bir gün geçirmişsiniz bende gelmeyi çok istiyordum sınavlar yüzünden gelemedim inş. seneye gelirim.Ev sahipliği yapan Şaban abime, Gökhan abime ve araçlarını bu güzel gün için kullanan üyelerimize çok teşekkürler.

Gökhan abi çok geçmiş olsun inş. ciddi bir hasar yoktur.

Ankarada bizi ağrılayan ev sahibleri Şaban ve Gökhan ' a sonsuz teşekkürler Allah razı olsun diğer Ankaralı kardeşler volkan,çağrı,Fatih,Hüseyin,Barış,Atilla abiye teşekkürler bizi Aştiden alıp beynam ve balaya götürüp getirdiler. Buluşmaya yeni gelen kardeşlere teşekkürler çok güzel bir gündü.Taki dönüş yolu başlayana kadar o meşhur dikmen dedikleri yeri öğrenmiş olduk :( :( :D iki saat mahsur kaldık.Kaza yapan Göhkanözkan ve dogancana geçmiş olsun.emeği geçen herkese teşekkürler ayrı memleketlerden gelerek bu trakkulup Ailesinin büyüklüğü ve kardeşlik ortamının güzelliği bir daha kanıtlanmış oldu ok-*-s

Şaban abi ve Gökhan abiye çok teşekkürler. Gerçekten güzel vakit gecirdik. Herşey çok güzeldi ancak Ankaranin Dikmenine gelene kadar. Büyük tehlikeler atlattik. Çok büyük geçmiş olsun Gökhan abi... Sonradan aştide vedalasamadigimiz tüm dostlar kusuruma bakmayin, Babam yolda kalmıştı ona gitmek zorunda kaldim. Tüm katilimcilara teşekkür ederim.. herşeye rağmen çok güzeldi :)

Güzel bir buluşma olmuş , ev sahipliği ile üyelerimizi ağırlayan ev sahiplerine , araçları ile konuklarını Aşti den alıp karda kışta Beynam a götüren üyelerimize , ülkemizin çeşitli yerlerinden onca yolu gidip buluşmaya katılan üyelerimizin hepsine teşekkür ederim.
Kaza içinde ayrıca geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah hepimizi beterinden saklasın.
İnşallah önümüzdeki yıllarda bu tür organizasyonlar ülkemizin geneline yaygınlaşır ve Trakkulüp camiası artarak büyür daha büyük ve geniş katılımlı bir platform olur.

Herkese günaydın ,yeni kalktım ve sanki rüya gördüm.Sabah 6 da indim bafraya,yaşadığımız güzel günden sonra gece kabustü her yer buz olmuş kar fazla değil ama donmuştu her yer...Öncelikle buluşmaya katıldığım için çok mutlu oldum siteden tanığım fakat yüz yüze görüşemediğim arkadaşlarla görüştüğüm için çok ama çok mutlu oldum.Ev sahipliği yapan şaban ve ailesine müteşekkürüm,Gökhan Özkan ' a büyük geçmiş olsun diliyorum, buluşmaya emeği geçen herkese çok teşekkür ederim inşallah ömrümüz olursa seneye yine buluşuruz

Evime dönüş yaptım
Öncelikle Gökhan abi geçmiş olsun çok üzüldüm
Buluşmada emeği geçen Şaban abi Gökhan abi Fatih abi kısacası emeği geçen tüm kişikere çok teşekkürler güzel bir buluşma oldu
biraz dikmende sorun vardı 2 saat kadar orda bekledik

karakule link=topic=69634.msg806402#msg806402 date=1386439186' Alıntı:
bu güzel günümüz de bizleri yanlız bırakmadıgınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
bu güzel günü hazırlayıp en ince ayrıntısına kadar organize edip bizlere sunduğunuz için çok teşekkür ederim kendim ve takkulup ailesi adına ....

Herkese Tünaydın, buluşmada ev sahipliği yapan arkadaşlara ve tüm trakkulüp ailesine bir kez daha teşekkürler. Gökhan ve yanındaki arkadaşların atlatmış olduğu kaza için çok üzüldüm, tek sevindiğimiz canlarına zarar gelmemiş olması.
Biz 02.30 gibi Kütahya otogar a indik, Mehmet ve Kamil Aydın ı evlerine bıraktıktan sonra köye döndüm. Kepekli deki yoğunluğu gördükten sonra kendimi ıssız adada gibi hissettim. Yolllar çok buzluydu ve aynı zamanda kar yağıyordu. Bagaj da duran 2 adet kar lastiğinin hiç faydası olmadı.:) Sağ salim 04.30 gibi evde olduk. Net kesintisi nedeniyle o saatlerde cevap yazamadım.