6. Geleneksel Trakkulüp Buluşması(ANKARA/BALA 7 ARALIK)

Buluşmaya Katılacaklar

• Tokmakcı (kesin-arabasız)

Kullanılan: 0 0.0%
  • rocky (kesin-arabasız)

• nailyetek (kesin-arabasız)

• ertac sahin (kesin-arabasız)

• cihan_özece (kesin-arabasız)

• anayurtlu (kesin-arabasız)

• samsunbafra (kesin-arabasız)

• KamilAydın (kesin-arabasız)

• doganbey1 (kesin-arabasız)

• smhgwz (kesin-arabasız)

• enderaslangiray (kesin-arabasız)

• ilhan43 (kesin-arabasız)

• memory43 (kesin-arabasız)

• tavaslı_okan (kesin-arabasız)

• k_urt_03 (kesin-arabasız)

• Hermiyas (kesin-arabasız)

• koparanlı_servet80 (kesin-arabasız)

• m_koyuncu70 (kesin-arabasız)

• Fatih_RSLN (kesin-araba)

• KESİN GELECEKLER: 28

• Kullanılan toplam oy
    164

Ynt: 6. Geleneksel Trakkulüp Buluşması(ANKARA/BALA 7 ARALIK)

karakule link=topic=69634.msg806402#msg806402 date=1386439186' Alıntı:
bu güzel günümüz de bizleri yanlız bırakmadıgınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
misafirler ordalarmı abi..yoksa gittilermi

bu güzel günümüz de bizleri yanlız bırakmadıgınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
şaban bey ve gökhan bey, ev sahipliği ve emeğiniz için, katılamasak da buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz.

bizi en iyi sşekilde karsilayip agirlaniz için bizde tesekkur ediyoruz abi..
cebrail68 link=topic=69634.msg806429#msg806429 date=1386442232' Alıntı:
sende çok çok selam söyleee
a.selam..

Dönüş yapan tüm trakkulupcu arkadaşlarıma hayirli yolculuklar dilerim..

Şaban abi esas biz teşekkür ederiz sayenizde güzel bir geçirmemize sebeb olan trakkulup ailesine şaban abilere gökhan abime ankaralı arkadaşlara ve buluşmadaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum çok güzel bir gündü

Fatih_RSLN link=topic=69634.msg806453#msg806453 date=1386447031' Alıntı:
Fena kar vardi. Ankara merkezde oturdugum halde eve yeni geldim. Volkan nerdesin volkaaan ? :)
Buluşmada Kar Olması Kötü Olmuş.. Neyse Hayırlısıyla Kazasız Belasız Bitirdiniz.. Kamil Gözükmedi Daha Eve Varmamıştır.. ;D

r6ckyle beraber oturuyoruz selamı var öncelikle bize evsahipliği yapan şaban abiye,bizi kırmayıp 5435ın kapısını açan evını acan gökhan abiye teşekkür ederiz.Dönüşte az kara kışa yakalandık :) inşallah herkes sağ salim evine ulaşır.

arkadaşlar bende evdeyim şimdi.ankaranın kara kışından kurtulabildik nihayet :) Gökhan özkan için de biraz canımız sıkıldı.
bu arada şaban abiye,Gökhan özkana,tüm ankaralı ve diğer arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.çok güzel bi gün geçirdik sayelerinde.

Tüm üyelerimizin huzurunda bize ev sahipliği yapan Şaban abiye, yine bizleri evinde misafir eden Gökhan abiye, bizlere yardımcı olan Ankaralı üyelerimize ve uzaktan yakından buluşmamıza teşrif eden herkese ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah herkes sorunsuz bir şekilde evine varır.

Cihani birakriktan sonra kaza yptim.eve yeni geldim.hermiyas ve dogancani dolmusa bindirip gondermek zorunda kaldim.kendilerinden ozurdiliyorum.biz otobuse vurduk ve polis bekledik.polis 3 saat kadar bekletti beni.bu arada beklerken audi marka bir araca benim sol 2 kapimia carpti ve kacti.plakasini bile goremedik.yaklasik 3 saniyede oldu bitti.sonra arabanin etrafinda gezerken plakayi buldum.Allah yardim eti.neyse canimiza bisi gelmedi buna sukur.resimleri yolluycam biraz isinayimda :)

Öncelikle geçmiş olsun gökhan bey Güzel bir organizasyon olmuş aranızda bulunmayı bende isterdim ama nasip olmadı inş daha nice böyle bol katılımlı bol muhabbetli buluşmalara imza atarsınız katılımcılara ve ev sahipliliği yapanlara tşk

Misafir eden arkadaşlara we katılan tüm herkese teşekkür ederim... Kendi adıma gelmesem büyük pişman olacağım bir buluşma idi...

Bir dahakine daha fazla arkadaşla sohbet etme imkanım olur umarım, Atilla abiyi görünce wirüs gibi ondan bişiler öğreneyim diye yapıştım :)

Tekrar tekrar teşekkürler....İnşallah seneye daha iyisini planlısını yapacağız....

Gökhan yaf telefonun şarjı bitti, ewde herkes uyudu şarj nerde bilemiyorum arayacaktım seni, merak ediyordum....

Estağfurullah ne demek özürlük bir şey yok. Lütfen relaxx ol, sorun değil asıl kusura bakma seni orada bırakıp gittiğim için...Yapacak bir şey yoktu...

Geçmiş olsun herkese...Çok şükür halimize...Allah ' ım bundan geri koymasın cümlemizi...

Kazasız Belasız Bir Buluşma Daha Gerçekleşti, Çok Güzel...
Tüm Üyelere Ve Ev Sahibi Arkadaşlara Burdan Bende Teşekkür Ediyorum, Trakkulübün En Güzel Yanı Bu Bence, Ben Orda Olmasam da Bu Organizasyonun Çok İyi Olduguna Ve Keyifli Geçtiğine Eminim :)
İnşallah Yeni Buluşmalara Yeni Katılımlarla Ulaşırız ;)

Gökhan Abi, Geçmiş Olsun, Allah Korumuş Ciddi Bişey Yokmuş...

Öncelikle kaza yapan Gökhan abiye geçmiş olsun diyorum Inşallah Önemli birşey yoktur... Keske bende sizin gibi iyi, candan, sıcak yürekli insanların bu gününde yanında olup birşeyler öğrenebilseydim Inşallah daha sonraki seferlerde yanıniz da olur ve birebir tanışma imkanı bulurum... Bu güzel günde sizleri ağırlayan bir araya getiren biz gelmek isteyipte gelemeyenler için paylaşım yapan bu günde emeği geçen geçmeyen herkese çok çok Teşekkür ederim saygıdeğer abilerim değerli arkadaşlarım saygılar...