6. Geleneksel Trakkulüp Buluşması(ANKARA/BALA 7 ARALIK)

Buluşmaya Katılacaklar

• Tokmakcı (kesin-arabasız)

Kullanılan: 0 0.0%
  • rocky (kesin-arabasız)

• nailyetek (kesin-arabasız)

• ertac sahin (kesin-arabasız)

• cihan_özece (kesin-arabasız)

• anayurtlu (kesin-arabasız)

• samsunbafra (kesin-arabasız)

• KamilAydın (kesin-arabasız)

• doganbey1 (kesin-arabasız)

• smhgwz (kesin-arabasız)

• enderaslangiray (kesin-arabasız)

• ilhan43 (kesin-arabasız)

• memory43 (kesin-arabasız)

• tavaslı_okan (kesin-arabasız)

• k_urt_03 (kesin-arabasız)

• Hermiyas (kesin-arabasız)

• koparanlı_servet80 (kesin-arabasız)

• m_koyuncu70 (kesin-arabasız)

• Fatih_RSLN (kesin-araba)

• KESİN GELECEKLER: 28

• Kullanılan toplam oy
    164

Ynt: 6. Geleneksel Trakkulüp Buluşması(ANKARA/BALA 7 ARALIK)

ertac sahın link=topic=69634.msg806678#msg806678 date=1386503795' Alıntı:
bulusmada uyelerımızden bazıları 6460 ı kullanma fırsatı buldu . bıraz acemılık yasalarda guzel vakıt gecırdıklerı her hallerınden bellı :D
massey ferguson 6460 dyna6 & 398
Bunun Düdüğü Nerde YaW.. ;D

ufukk link=topic=69634.msg806659#msg806659 date=1386501516' Alıntı:
Geçmiş olsun Gökhan hoca,
Büyük tehlike atlatmışsınız , epeyce hasar varmış araçta.
Olayın ciddiyeti ve boyutu fotolardan belli oluyor.
Gökhan hocam tekrar çok geçmiş olsun,arabada epey hasarda oluşmuş Doğan canın dudağı patlamış sizde bişeyyoktur İnşallah biz Atilla abinin kar lastikleri ve trakkulup kurtarıcı tayfa sayesinde kepekliden kazasız belasız çıktık Şükür.

bir dahaki sefere aranızda olabilmek dileğiyle:.emeği geçen arkadaşlara,ve değerli katılımcı arkadaşlarımıza teşekkürler,kaza yapan arkadaşlarımıza büyük geçmiş olsun..

ertac sahın link=topic=69634.msg806648#msg806648 date=1386499989' Alıntı:
bulusmamıza katılamayanların merakla bekledıgı , katılanlarında yenıden yasamak ıstedıgı goruntulerle ' ' 6.TRAKKULUP BULUSMASI FRAGMAN ' ' karsınızda

6.TRAKKULUP BULUŞMASI (fragman) (ANKARA/BEYNAM)
eline saglık ertac mükemmel olmuş

ertac sahın link=topic=69634.msg806700#msg806700 date=1386508682' Alıntı:
bu vıdyo da son kesıp bıcınce uc vıdyoluk malzemem varmıs elımde :(

Daha tadı damağımızda kaldı Ertaç. Ben daha baya vidyo çıkar senden diyordum. Muhabbetleri göremedik daha...:D Belki öbür arkadaşlarda vardır birşeyler. 30 kişi herkes bir vidyo çekse 30 vidyo yapar zaten...:D

alipasalierkan link=topic=69634.msg806708#msg806708 date=1386512284' Alıntı:
Daha tadı damağımızda kaldı Ertaç. Ben daha baya vidyo çıkar senden diyordum. Muhabbetleri göremedik daha...:D Belki öbür arkadaşlarda vardır birşeyler. 30 kişi herkes bir vidyo çekse 30 vidyo yapar zaten...:D
soyle de bısey var muhabbetler aksam yapıldı gecede vıdyolar cok cırkın cıkıyo :D muhabbet etmek vıdyo cekmekten daha cazıptı acıkcası dun aksam :D

Ertaç videolar on numara ;) Yine her seneki gibi güzel bir muhabbet ortamı oldu bu sene daha kalabalıktık,öğlen biri gökhan abilere gidip geldikten sonra iyi bu sene de macerasız geçmedi diyodu en büyük macera akşamaymış da haberimiz yokmuş :D

Arkadaşlar çok güzel bir gün geçirdik trakkulup ailesiyle çok güzel sıcak muhabbet dolu bir gündü öncelikle ev sahibi şaban abime bizleri çok güzel ağırladığı için teşekkür ediyorum gökhan abime ankaralı arkadaşlarıma çağrıya volkan barışa sağolsunlar arabalarıyla bizleri aldılar götürdüler getirdiler hepsine teşekkür ediyorum ve buluşmada tanıştığımız bütün abilerim kardeşlerime bu güzel gün için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum Bu arada gökhan abi sahada geçmiş olsun duyunca üzüldüm allahtan sizlerde birşey yok TRAKKULUP AİLESİNE sonsun teşekkürler iyiki varsın trakkulup bu arada bidaki buluşma kara kışa denk gelmese iyi olur:)

Çağrı link=topic=69634.msg806711#msg806711 date=1386513292' Alıntı:
Ertaç videolar on numara ;) Yine her seneki gibi güzel bir muhabbet ortamı oldu bu sene daha kalabalıktık,öğlen biri gökhan abilere gidip geldikten sonra iyi bu sene de macerasız geçmedi diyodu en büyük macera akşamaymış da haberimiz yokmuş :D
ekipmanlara niye bakmadık diye mesajlar geli,yo bicere felan

gokhanozkan link=topic=69634.msg806655#msg806655 date=1386501204' Alıntı:
Bu resim ilk kaza.otobusun sol tarafiina vurduk.

Bu da 2. Kaza.bana vurup kacan adamin plakasini aldik.otobusun solundan sagina gecti araba.2 dakika oncesinde arabayi kurtarmak icin 2 kisi cekici,1 otobus soforu ve ben arabayi utekliyorduk.yer buz oldugu icin ayaklarimiz kaydi.egerki ugrasyadik o bixe vuran araba 4 umuzude canimizdan ederdi.Allaha sukur bisey olmadi.

abi tekrardan geçmiş olsun.kaza olayı olmasaydı iyidi valla.beni uçağa yetiştirdiniz sağ salim sağolun ama sonra kendiniz kaza yaptınız yollarda kaldınız soğukta.gerçekten üzüldüm haberi alınca :( şirket arabası olmasınada biraz olsun hepimiz sevindik :)

Cihan_özece link=topic=69634.msg806724#msg806724 date=1386514500' Alıntı:
abi tekrardan geçmiş olsun.kaza olayı olmasaydı iyidi valla.beni uçağa yetiştirdiniz sağ salim sağolun ama sonra kendiniz kaza yaptınız yollarda kaldınız soğukta.gerçekten üzüldüm haberi alınca :( şirket arabası olmasınada biraz olsun hepimiz sevindik :)
aynen zaten araba gitmemişti gökhan abiye bir yenileme şarttı vesile olur inşallah :)

karakule link=topic=69634.msg806722#msg806722 date=1386514131' Alıntı:
ekipmanlara niye bakmadık diye mesajlar geli,yo bicere felan
doğru sonradan aklıma geldi benim de :)

Ertaç sen benim Gökhan abi ile konuşmaları yayınlasadın varyaa :D Dünya ayağa kalkardı. Daha çok malzeme çıkar sana videolardan :D

Erkan napayım arabada triptironiğe alışığım direk sarsıntısız geçiyor. Motorda ilk defa :D

Diğer arkadaşlardan da sabırsızlıkla bekliyoruz çekimlerini :)