Ynt: 2635 tam anlamıyla berbat bi traktör!
dediğiniz gibi memnun olan var şikayetçi olan var memnuniyet özellikle yakıtından çoğu kişide kimisde fazla basit diye yakınıyor şanzuman konusuna gelince bende yadırgadım o durumu anlamda veremedim bugün t480 bile yandan vitesliyken 2014 model traktörde ortadan vites garip geldi :S
çiftçilikhayatı link=topic=72054.msg835217#msg835217 date=1390771081' Alıntı:Aslında terbiyesizlik yaptığı o bayinin . Çok para kazandıklarındanmıdır nedir bilmiyorum bu tavırları..Senin traktörün de çok güzel traktör. tdb serilerini beğeniyorum. benim çok iddiam yok en iyisi budur diye. her traktörün kendine göre avantajı vardır. ama en lazım olan şu anda iyi çekiş yolda nakliyat için hızlı bir şanzuman, çok vites seçeneği , tabi ki fiyat ve yakıt..Tabi durmun iyiyse yakıt göze çok gelmez..Biz same aldık bakalım nasıl bi makineymiş kullnıp görcez..ancak şunu biliyorum mf ne yazık ki eskisi gibi değil artık.. pazarını kaybetti ve yorumlarıda okuyorsan çok şikayet geliyor özelliklede 2600 serileri için. tabi memnun olanda çok.. ama ben yenilik taraftarıyım. halen 90 model mf ler ile aynı şanzuman aynı sistemler bana biraz hoş gelmiyor. sanki kazıklanıyormuşuz hissi uyandırıyor..: karış-*-s ıh-*-s slk-*-s
dediğiniz gibi memnun olan var şikayetçi olan var memnuniyet özellikle yakıtından çoğu kişide kimisde fazla basit diye yakınıyor şanzuman konusuna gelince bende yadırgadım o durumu anlamda veremedim bugün t480 bile yandan vitesliyken 2014 model traktörde ortadan vites garip geldi :S