2635 tam anlamıyla berbat bi traktör!

Ynt: 2635 tam anlamıyla berbat bi traktör!

çiftçilikhayatı link=topic=72054.msg835217#msg835217 date=1390771081' Alıntı:
Aslında terbiyesizlik yaptığı o bayinin . Çok para kazandıklarındanmıdır nedir bilmiyorum bu tavırları..Senin traktörün de çok güzel traktör. tdb serilerini beğeniyorum. benim çok iddiam yok en iyisi budur diye. her traktörün kendine göre avantajı vardır. ama en lazım olan şu anda iyi çekiş yolda nakliyat için hızlı bir şanzuman, çok vites seçeneği , tabi ki fiyat ve yakıt..Tabi durmun iyiyse yakıt göze çok gelmez..Biz same aldık bakalım nasıl bi makineymiş kullnıp görcez..ancak şunu biliyorum mf ne yazık ki eskisi gibi değil artık.. pazarını kaybetti ve yorumlarıda okuyorsan çok şikayet geliyor özelliklede 2600 serileri için. tabi memnun olanda çok.. ama ben yenilik taraftarıyım. halen 90 model mf ler ile aynı şanzuman aynı sistemler bana biraz hoş gelmiyor. sanki kazıklanıyormuşuz hissi uyandırıyor..: karış-*-s ıh-*-s slk-*-s

dediğiniz gibi memnun olan var şikayetçi olan var memnuniyet özellikle yakıtından çoğu kişide kimisde fazla basit diye yakınıyor şanzuman konusuna gelince bende yadırgadım o durumu anlamda veremedim bugün t480 bile yandan vitesliyken 2014 model traktörde ortadan vites garip geldi :S

Arkadaşlar yukarıda arkadaşların açıkladığı gibi Uzel iflas edince MF boşlukta kaldı. Dükkan boş kalmasın, işler tıkırdasın anlayışıyla Hindistan daki tafe fabrikasına 2600 serilerini ve 240 ı yaptırmaya başladı. Onlarda bu işciliği ve kalitesi beş para etmez traktörlerle (2600 ve 240) bu işin yürümeyeceğini çok iyi biliyor. Ancak bazı şeyler birden olmuyor.
Şu an MF nin sahibi Agco 1 milyar dolar harcayarak , Türkiye,İtalya ve Avusturya yı kapsayan Centurion projesini geliştirdi. 50 ile 130 HP güç segmenti arasında yer alacak olan bu yeni seri , traktör anlayışını tamamen değiştirecek bir motor , şanzuman ve arka akslara sahip olacak. Şu an traktörler deneniyor. 2014 ün 2. yarısında görücüye çıkacak. Şimdiden hayırlı olsun. Umarım MF adına yakışacak bir seri olur.

PLADAL link=topic=72054.msg835277#msg835277 date=1390774720' Alıntı:
Arkadaşlar yukarıda arkadaşların açıkladığı gibi Uzel iflas edince MF boşlukta kaldı. Dükkan boş kalmasın, işler tıkırdasın anlayışıyla Hindistan daki tafe fabrikasına 2600 serilerini ve 240 ı yaptırmaya başladı. Onlarda bu işciliği ve kalitesi beş para etmez traktörlerle (2600 ve 240) bu işin yürümeyeceğini çok iyi biliyor. Ancak bazı şeyler birden olmuyor.
Şu an MF nin sahibi Agco 1 milyar dolar harcayarak , Türkiye,İtalya ve Avusturya yı kapsayan Centurion projesini geliştirdi. 50 ile 130 HP güç segmenti arasında yer alacak olan bu yeni seri , traktör anlayışını tamamen değiştirecek bir motor , şanzuman ve arka akslara sahip olacak. Şu an traktörler deneniyor. 2014 ün 2. yarısında görücüye çıkacak. Şimdiden hayırlı olsun. Umarım MF adına yakışacak bir seri olur.

Evet Agco şirketi bilir dediğiniz gibi bu işin 2600 serisiyle yürümeyeceğini ancak 3600 serileride yurt dışından geliyor vede çok pahalı..Dediğiniz gibi yeni bir segment sunacaklarsa fiyatının ideal olmasını bekler çiftçi..Belliki önümüzde ki yıllarda bu piyasa çok rekabete seyirci olacak..

PLADAL link=topic=72054.msg835277#msg835277 date=1390774720' Alıntı:

dediğiniz bu serinin internette görüntüleri var mı acaba ? bize bi kaynak gösterebilirmisniz merka ettim de :) ıuy*u-*

çiftçilikhayatı sen mf den vaz gec Ge modelleri italya landını ıle ortak yapımdır Senın alacagın TRaktor Landıni 95 Rex bu traktoru arastır safkan ıtalyandır ve mf den kalıtelıdır bunu arastır bahce tıpıdır her işe gelır mf oldu artık

Compact link=topic=72054.msg835407#msg835407 date=1390785082' Alıntı:
çiftçilikhayatı sen mf den vaz gec Ge modelleri italya landını ıle ortak yapımdır Senın alacagın TRaktor Landıni 95 Rex bu traktoru arastır safkan ıtalyandır ve mf den kalıtelıdır bunu arastır bahce tıpıdır her işe gelır mf oldu artık
kardeşim dediğin model güzel malatya piyasası ölü bunların aldığı zaman kendisine kardeş olur

101b1smarch link=topic=72054.msg833269#msg833269 date=1390576483' Alıntı:
MF2635 traktör almıştık 1 sene önce.başta traktörün sesi soluğu gücü falan iyiydi.Ama zamanla traktör ocağımızı batırmaya başladı.traktör hiç ağır iş yapmadı desem yeridir fakat her yerinden mum yanıyo.Mazot yakışı uçtu resmen ve heryerinnden yağ geliyo.Önce hidrolikten sıkıntı yaşadık ve hala düzelmedi,daha sonra mazot pompasından,stop lambaları vs... Anlatsam destan olur.Yani kısacası 2635 alıp 55-60 bin lira para bağlayacağınıza alın bi 285 yola devam.

fotolarını filan ataydın bi nereleri bozulmuş nerelerine ne olmuş bakaydık

MF2635 traktör almıştık 1 sene önce.başta traktörün sesi soluğu gücü falan iyiydi.Ama zamanla traktör ocağımızı batırmaya başladı.traktör hiç ağır iş yapmadı desem yeridir fakat her yerinden mum yanıyo.Mazot yakışı uçtu resmen ve heryerinnden yağ geliyo.Önce hidrolikten sıkıntı yaşadık ve hala düzelmedi,daha sonra mazot pompasından,stop lambaları vs... Anlatsam destan olur.Yani kısacası 2635 alıp 55-60 bin lira para bağlayacağınıza alın bi 285 yola devam.
slm kimsenin traktörünü ekipmanını yada hiçbir markayı kötülemek kötü yorumda bulunmak haddim değil diye düşünüyorum ... Siz de benim gibi kendi traktörünüzün kötü ve eksik yanını paylaşmışsınız bende öyle ancak ..,art niyetli sanayici lerin türk çiftçisinin parasını haksız yere cebinden çekmesi benim zoruma gidiyor.. Biz burda bir aileyiz traktör veya ekipman alırken biraz birbirimizle irtibat halinde olsak danışsak bu durumlar başımıza gelmez bence..ben trakkulube danışmadan kullananlara sormadan asla birşey almam bidaha .. Herkez işini iyi yapsın arkadaş kimse parayı yoldan toplamıyor..sizede geçmiş olsun eğer memnun değilsen en kısa zamanda değiş motoru ithal bir motorla .. Sıfır km garantili birezilya alacağıma aynı paraya 3 yaşında almanı tercih ederim şahsen..

jasadar42 link=topic=72054.msg834819#msg834819 date=1390737179' Alıntı:
kardeş öncelikle geçmiş olsun massey ferguson nun yaptığı en büyük hata bu 2600 ve 3600 serilerini hindistan da tafe ile ortak üretim yapması ve dünya piyasasına sunması oldu. alanların çoğu bin pişman zaten teknik özelliklerine bakıldığında kullanılan parçaların kalitesi de düşük örnek perkins motor yerine simpson motoru kullanmışlar

Merhaba arkadaşım kimse dediğimi yanlış anlamasın fanatiklik falan yapmıyorum bizim burda menemen bayisi 2011 yılında satış rekoru kırdı hatta satış sorumlusu abi Türkiye birincisi oldu agco dan plaket aldı 5400 serisi ve üzeri ve 3600 serisi made in fransa 240 ve 2600 serisi tamamen hindistan ama 2013 yılı itibariyle 2600 serisi ve 240 lar manisa organize sanayide montaj oluyor haaa kaliteye gelince hindistan montajlar ben kendi köyümde yaşananları anlatayım 3 adet 268 var bi tanesi 250 saate kırank milinden volant v kayışı kasnağını kesdi momple motor oldu diğeri bu sene 1200 saatte 3. pistonu çizdi diğeride tahliyeden yağ atıyor 2 defa kapak açtılar kesemiyorlar ama yakıtlarına gelince herkes çoook memnun hindistan olanlarda ergonomi sıfırn bile altında bi akrabanınkini buğdayları ekerken gübre ve tohum serpmede kullandım 240 inanmayan inanmasın 100 dekar yere hem tahum hemde gübre saçtım hemde yerler 13 parça motor 28 litre mazot yakmış ama afedersiniz adamın anasını ağlatıyor motor onla kaşama kadar çift sürsen gece yattığın yeri beğenirsin

çiftçilikhayatı link=topic=72054.msg835297#msg835297 date=1390776190' Alıntı:
dediğiniz bu serinin internette görüntüleri var mı acaba ? bize bi kaynak gösterebilirmisniz merka ettim de :) ıuy*u-*
Şu an görüntü falan yok. Bursa tarım fuarına yetişecek. Bu sene bu yeni seriyi göreceğiz.Kaynak istemişsin
kaynak 1 : http://www.hamitusta.com/forum
kaynak 2 :https://www.farm-equipment.com/pages/Spre/FE-E-Watch-February-8-2011-AEI.php

Compact link=topic=72054.msg835407#msg835407 date=1390785082' Alıntı:

Valla doğru diyorsun landini efsane bir traktördür. ve çok metnini duyduk. ama malatya da çok az vardı ve yedek parça bayi ağı sorunu var bizim orda. landini çok iyide biraz da pahalı sanki. o yüzden same frutteto3 80.3 aldık.Bekliyoruz gelmesini.

sana geçmiş olsun arkagaşım ama bende 2635 kullanıyorm Allaha şukür hiç öyle büyük sıkıntılarla karşılaşmadım ÇEKİŞİNDENDE YAKITINDANDA ÇOK MEMNUNUM akranı olan traktörlerle yarıştırdık td 85 le mesela peşinden yetişemiyor 2635 ten çokta yakıyor PARASINI pahalı diyorsun ama 65 56altı 65 beygir galeri 60 milyardan aşagı vermiyor Butraktör 80 beygir 2 65 56 altıya deyişmem ben şahsen

Arkadaşlar konu çok dağılmış ama genel olarak diyeceğim şu ki Mf2635 almayı düşüneniniz varsa sakın başınızı yakmayın.Biz aldık ve pişmanız.50 bin TL para verip onu alacağına git 30 bin e 285 al krallar gibi kullan .

--------------------------------------------------------------------------------
101b1smarch
Aktif Üye
Üye Bilgileri

Ynt: massey ferguson 3635 kullanıcıları
« Yanıtla #11 : 05 Ocak 2014, 15:34:54 »AlıntıTeşekkür Et
3635 in deposu 82 litredir.20 li buğday mibzeri ile bir depo ile 215 dönüm arazi ektim.o traktörü yapan ellere kurban olayım ben !

yukarıdaki yorumu yazdıktan sonramı oldu bütün bunlar.
arkadaş 19 günde ne değişti.

2615 i kullanıyoruz yakıtı çok az ama bizim işler ara işi genelde yolda kullanıyoruz seri olduğundanmıdır nedir az yakıyo 285 var bide tarlada aslan ama yolda tambir mazot düşmanı

keykubat link=topic=72054.msg841223#msg841223 date=1391624574' Alıntı:
--------------------------------------------------------------------------------
101b1smarch
Aktif Üye
Üye Bilgileri

Ynt: massey ferguson 3635 kullanıcıları
« Yanıtla #11 : 05 Ocak 2014, 15:34:54 »AlıntıTeşekkür Et
3635 in deposu 82 litredir.20 li buğday mibzeri ile bir depo ile 215 dönüm arazi ektim.o traktörü yapan ellere kurban olayım ben !

yukarıdaki yorumu yazdıktan sonramı oldu bütün bunlar.
arkadaş 19 günde ne değişti.
Abi belki bir 2635 birde 3635 leri vardır ? Arkadasımız bizi bi aydınlatır bu konuda.

İllaki 2635 hindistan yapımı bir motordur 3635 ise fransa yapımı bir motordur ama masseyle alakası olmayan bir motor. Motoru sisu volvo motor 80 hp 3 silindir ön arka diferansiyel şanzuman hepsi carraro italyan, erkunttun e serisiyle her yeri aynı motorun birtek motor sisu, birde şanzuman mekanik olarak tavşan kaplumbağa buçuk koymuşlar, yani tüm vitesleri 2 ye bölüyor. Biraz toplama bizim erkuntlar gibi ama gaddar çekişi güzel makinadır.

26 serisi traktörler çıkalı çok olmadı. ikinci el traktörler içinde çok denk geliyor ama bu işte bi gariplik var diye düşünüyorum.