Karasaban oldu karabasan
parti tutmuyorum diyordun, bazi üyeleri ekremist ilan ettin. Diğerlerini putinperest. Sırada ne hangi hitap kaldi ? Forumdaki saygınlığını kendi kendine bitiriyorsun.Putinperest arkadaşlar gibi bazı üyelerde Ekremist oldukları için sürekli savunma halindeler. Konuyu kendi bakış açımla yorumladım. İsteyen İBB'ye satsın isteyen TMO'ya isteyen bekletsin. Herkes malının hayrını görsün.
Forum üyelerine saygısızlık olmasın diye İBB konusunu kapatıyorum. Dünya ve Türkiye fiyatlarını takibe yöneliyorum. 8 Haziranda dananın kuyruğu kopacak Rusya görüşmelerinde. Ordan devam ederiz.
Yav Bi git Allah aşkına arkadaşım ya. ekremist ilan etmiş beni birde. İstanbulda mı yaşıyorsun? burda mı oy veriyorsun? Buradaki hizmetlerden yararlanıyorsun yada zararına mı oluyor? Seni ne ilgilendirir bölgesel mesele.Putinperest arkadaşlar gibi bazı üyelerde Ekremist oldukları için sürekli savunma halindeler. Konuyu kendi bakış açımla yorumladım. İsteyen İBB'ye satsın isteyen TMO'ya isteyen bekletsin. Herkes malının hayrını görsün.
Forum üyelerine saygısızlık olmasın diye İBB konusunu kapatıyorum. Dünya ve Türkiye fiyatlarını takibe yöneliyorum. 8 Haziranda dananın kuyruğu kopacak Rusya görüşmelerinde. Ordan devam ederiz.
Bak karasaban kural bir ;baskasinin özgürlüğünün başladığı yerde senin özgürlüğün biter.Putinperest arkadaşlar gibi bazı üyelerde Ekremist oldukları için sürekli savunma halindeler. Konuyu kendi bakış açımla yorumladım. İsteyen İBB'ye satsın isteyen TMO'ya isteyen bekletsin. Herkes malının hayrını görsün.
Abi artacağı belliydi zaten. Piyasa TMO nun üstünde seyredecek. TMO mal alamıyınca fiyat arttırımı olabilir