2022 TMO’nun hububat alım fiyatları

Putinperest arkadaşlar gibi bazı üyelerde Ekremist oldukları için sürekli savunma halindeler. Konuyu kendi bakış açımla yorumladım. İsteyen İBB'ye satsın isteyen TMO'ya isteyen bekletsin. Herkes malının hayrını görsün.

Forum üyelerine saygısızlık olmasın diye İBB konusunu kapatıyorum. Dünya ve Türkiye fiyatlarını takibe yöneliyorum. 8 Haziranda dananın kuyruğu kopacak Rusya görüşmelerinde. Ordan devam ederiz.

Son düzenleme:
Putinperest arkadaşlar gibi bazı üyelerde Ekremist oldukları için sürekli savunma halindeler. Konuyu kendi bakış açımla yorumladım. İsteyen İBB'ye satsın isteyen TMO'ya isteyen bekletsin. Herkes malının hayrını görsün.

Forum üyelerine saygısızlık olmasın diye İBB konusunu kapatıyorum. Dünya ve Türkiye fiyatlarını takibe yöneliyorum. 8 Haziranda dananın kuyruğu kopacak Rusya görüşmelerinde. Ordan devam ederiz.
parti tutmuyorum diyordun, bazi üyeleri ekremist ilan ettin. Diğerlerini putinperest. Sırada ne hangi hitap kaldi ? Forumdaki saygınlığını kendi kendine bitiriyorsun.

Yav Bi git Allah aşkına arkadaşım ya. ekremist ilan etmiş beni birde. İstanbulda mı yaşıyorsun? burda mı oy veriyorsun? Buradaki hizmetlerden yararlanıyorsun yada zararına mı oluyor? Seni ne ilgilendirir bölgesel mesele.
Gerçekleşmemiş olayı büyütüp ne hale getirdin. Bırak yapılmaya çalışsın seni ilgilendirmiyor ki buralı değilsin buğday satamazsın ibb ye kastettiğin kol gibi ödeme emrinde sana gelmez. Daha ne arkadaşım. Olay gerçekleştikten sonra eleştirini olumlu yada olumsuz yap. Yok zarar edicek te bilmem ne TMO kar mı ediyor? Cevap verdiler sana kur korumalı mevduat ödemelerindeki zararlar kimin. Bunlara zerre eleştirin cevabın yok. Tutturmuşsun ibb zarar edicek. Nasıl edicek Bi söyler misin alabileceği buğday sınırlı kendin söyledin her yer buğday olsaydı şu kadar olurdu ihtiyaç şu kadar neye yeticek falan dedin. Kışın 10 lira olucak diye 2 senedir diyorsun (ilgi ve beğeniyle takip ettim) ibb şimdi piyasa fiyatıyla aldı diyelim 2 ay sonra ton bazında 2-3 TL gibi fiyat artışı oldu. Bu zarar mı oldu şimdi? Aynısını tüccar yapınca kan emici, çiftçi yapınca doğru. İbb halk ekmekle daha ucuz bir kaç ay daha halka ekmek sağlama derdine düşünce kötü öyle mi?
Siyaset yapmıyorum ayağına birde onu bunu şu cu bucu ilan edip geziyorsun. Baştakide aynısını yapıyor o terörist bu terörist o böyle bu böyle. Tadını kaçırdı güzel ülkemin. Sende böyle yapıp formun tadını kaçırdın 2 gündür. Kendine saygını da bitirdin helal olsun. İyi düşüş.

Ya arkadaşlar şöyle yorumlarda üzmeyin birbirinizi milletçe zaten gerginiz ekonomi malesef artık duygularımıza da etki etmeye başladı. Savunan da olur eleştiren de ortam zaten belli millet artık küçük şehirlerde ekmek konuşmaya başladı. Sanki tmo kötüde İstanbul ıyı mı oda aynı Bi fiyat vermıyor borsa felan filan bekleyenlerin ki biraz daha pahalanır bu açık ancak onlarında satınca alacağı malzeme ne kadsr pahalanır oda ayrı mesele 2 ay önce 45 yada 50 olan brodway bugun 65 bin en az zannımca bir 2 ay sonra ise 85 olur senin malın artarken dayın malı ucuz bırakmıyor yani sadece bazen arada bazı malzemelerin fiyatı 5 gün geç güncelleniyor onun etkisi ile ucuz ürün yakalanabiliyor

Bak karasaban kural bir ;baskasinin özgürlüğünün başladığı yerde senin özgürlüğün biter.
İki bu ülkede herkes herşey olabilir ateist ,deist,komünist,feminist,hepsi bir şekilde topluma entegre olur.
Yeterki devlet malı calmasin,Hırsızlık yapmasın,Çaldıklarını yurt dışına kaçırmasın,İnsanların tabiki siyasi görüşü olacak herkes senin gibi düşünmek zorunda değil bir daha siyasete bulaştırma forumu gerekli bilgileri ilgili kurumlardan iste aç bak oku araştır.

Buğday fiyatları geçen haftalara göre artışta...

FB_IMG_1655202014521.jpg

Ziraat odası bugün sms gönderdi.
ÇKS de buğday görünüyorsa TMO ya getir, fiyat 7450 TL/ton.Teslim yeri ilçe tarım,kantar filanca petrolün yanı.
TMO ya teşekkür ederiz.Uluslararası borsalarda buğday düşüyordu, uçuyordu,kaçıyordu laflarını piyasaya yaymaya ve fiyatlarla oynamaya çalışanlara tokat gibi cevap vermiş oldu.
Sahipsiz olmadığımızı gösterdi.