Adanalının sesi kesildi bidaha sesi çıkmadıAdanalı başkan bir daha açıklasın fiyatları..
Adanalının sesi kesildi bidaha sesi çıkmadıAdanalı başkan bir daha açıklasın fiyatları..
Öyle demeyin hemserime,gücüme gidiyorAdanalının sesi kesildi bidaha sesi çıkmadı
Ciftci borclu nasıl satmasın
Genelde yaptığımız en büyük hata borcumuz var diye çıkan mahsülün tamamını hasat zamanı satıyoruz. Aslında borca gidecek para kadar bir kaç araba satsak geri kalanı bekletsek belki de çok daha iyi olacak.Ciftci borclu nasıl satmasın
Ucuza malı toplayan kazanacak bu yılda belli oldu
Ben mazot almak icin 3 bilemedin 5 ton veririm kalanı kasimda satarım heryıl ama bu yıl 10tl hedef koydum olmazsa da satmam dursun,aycicegi ile halledicez kıslık nafakayıGenelde yaptığımız en büyük hata borcumuz var diye çıkan mahsülün tamamını hasat zamanı satıyoruz. Aslında borca gidecek para kadar bir kaç araba satsak geri kalanı bekletsek belki de çok daha iyi olacak.
Ne kadar paraya ihtiyaç varsa o kadar ürün satalım, geri kalanı satmayalım.
Bende merak ediyorum Antep ve Urfa esasında çok fazla un tüketiyor ama normalde konya ve polatlı önde giderdi bugunler polatlı geride kaldı Antep ve Urfa tokatlıyor durun bakalımşanlıurfa ticaret borsası günlük piyasa fiyatları, birde baktıgımda gaziantep urfa bölgesindeki fiyatlar içanadolu ve trakya bölgesine göre 50 60 kurus farkediyor borsalarda nedeni nedir? ( borsalarda yazan fiyatlar pazar fiyatları deneyimledim)Ekli dosyayı görüntüle 70290
Urfada yeni buğday satılıyo dolayısıyla kimse ucuza vermiyor buğdayını.iç anadolu trakya depo buğdayını sattığından 6.5-7 ye çok kar ettiğini sanıyor olay bu . Haftaya 8 liraya buğday bulamayacaklar uyanık olan buğdayını satmazşanlıurfa ticaret borsası günlük piyasa fiyatları, birde baktıgımda gaziantep urfa bölgesindeki fiyatlar içanadolu ve trakya bölgesine göre 50 60 kurus farkediyor borsalarda nedeni nedir? ( borsalarda yazan fiyatlar pazar fiyatları deneyimledim)Ekli dosyayı görüntüle 70290
burda tüccar ın mal topladığı çok az görülür un ve makarna fabrıkası çok oldugu için direk fabrıkaya yıkım yapan çokBende merak ediyorum Antep ve Urfa esasında çok fazla un tüketiyor ama normalde konya ve polatlı önde giderdi bugunler polatlı geride kaldı Antep ve Urfa tokatlıyor durun bakalım
şanlıurfa ticaret borsası günlük piyasa fiyatları, birde baktıgımda gaziantep urfa bölgesindeki fiyatlar içanadolu ve trakya bölgesine göre 50 60 kurus farkediyor borsalarda nedeni nedir? ( borsalarda yazan fiyatlar pazar fiyatları deneyimledim)Ekli dosyayı görüntüle 70290
AbowTucano 320 'nun freze milini ve bir dişlisini değiştirdik,
sadice yedek parça maliyeti 35 000 TL tuttu.
Yeniakit diyorsa kesin doğrudur. 2 gün önce paylaştıkları haber aşağıda.Kuraklık patladı! Gıda krizi yaşayan Arap ülkesi Türkiye'den satın alacak - Yeni Akit
Irak'ta yaşanan kuraklığın tarımsal üretimi kısıtlayacağı öğrenildi. Ülke, yaşanan gıda krizi nedeniyle ithal ürünlere yönelecek. Bu nedenle komşunun Türkiye'nin kapısını çalması bekleniyor.www.yeniakit.com.tr