[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]3,5’tan aşağı olursa vermem harmanda. Kime lazımsa beklesin kışa alıp yağ yapar. Ya da gitsinler Romanya’ya, Rusya’ya, Moldova’ya yalvarsınlar. Belki orda daha ucuza bulurlar.
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]3,5’tan aşağı olursa vermem harmanda. Kime lazımsa beklesin kışa alıp yağ yapar. Ya da gitsinler Romanya’ya, Rusya’ya, Moldova’ya yalvarsınlar. Belki orda daha ucuza bulurlar.
Oline sürekli dışardan ayçiçeği geliyorYurt dışından ayçiçek getirilebilme ihtimali nedir bilemiyorum ama pandemi dolayı ülkeler muhakkak önce kendi ülke içindeki uretim ve tüketim dengelerini göz önünde bulundurucaklardir .herkes önce kendi vatandaşının hesabını yapacaktır ihracat sonraki planda kalacaktır
Oline sürekli dışardan ayçiçeği geliyor
Tüccarın attığıEkli dosyayı görüntüle 51728
EĞER FİYATLAR BÖYLE İSE ÇUKUROVADAKİ ÇİFTÇİLERİN GÜNAHI NEDİR..KİM KARŞILAYACAK ZARARLARINI..SEBEP OLANLARI ALLAHA HAVALE EDİYORUM.....
Trakya birlik 3210 diye bir duyum varYağlı tohumlar bu yıl fiyat açıklayacakmi bilgisi olan varmi
Hay maşallah 775 bin demesi bile zorGeçen yıl 560 lira olan evi geçen hafta 775 bine kardeşime aldık , 44 dairelik binadaki son daire , gülermisin ağlarmısın , kime ne diyelim çok kredi çekmediler yinede konut fiyatlarının artması mütahitlere çoook yaradı, gerçi dediğiniz doğru kredi faizleri yükseldiği an satışlar vede konut fiyatları düşer, fırsatlar ülkesi canım ülkem.
Demesi kolayda parayı denkleştirmesi biraz zor oldu.Hay maşallah 775 bin demesi bile zor
Pınarhisar Kainat ticaret borsası 21.08.2020 tarihinde 3.500tl net işlem yaptı artı nakliye desteği var Yağlı tohumlar fiyat açıklamayarak kendi ayağına sıkıyor bence
Yağ oranı nedir