Bu zaman için 25 rutubet çok fazla değil.6.5 ton çeltik az olduğu için çabuk kurudu. 25 rutubetle başladık kurutmaya
Bereketli olsun.
Bu zaman için 25 rutubet çok fazla değil.6.5 ton çeltik az olduğu için çabuk kurudu. 25 rutubetle başladık kurutmaya
Yarın arıycaklar beya randıman içinHayirlisi olsun sen yinede yalandan randımanı fiyati ögrenseydin beya , hemen satmiyacam demişsin.
Hayırlısı turgay abey beaYarın arıycaklar beya randıman için
Osmancık 58 randıman 4100 satıldı bu gün. Keşhan 58 randıman 5100 verdiler ama satmadı arkadaş
PeşinPaylaşım için teşekkürler.
Ödeme peşin diye düşünüyorum, vade yok değil mi?
Keshan in randıman çok iyiymiş,maşallah.
Keshanda çarpan 88 civarı,
Osmancıkda çarpan 70 civarı.
Fiyatlar çok şükür iyi görünüyor.55 randıman efe 23 tane ağırlığı 4 lira temiz peşin para dediler bana vermedim çeltikçiler haberiniz olsun. fiyat açıklıyorlar 60 randıman 3600 diye. bakın 55 randıman 4 lira verdiler temiz dursun dedim. Ayçiçeği gibi olacak galiba
4 lira altı luna bile haram dostum, %40 zam gelmiş herseye, luna 4.5 osmancık türleri 5 , cammeo turleri5, 5 esas baldolar 6 civarı olmali ,Fiyatlar çok şükür iyi görünüyor.
Umarım ayçiçek gibi fiyatlar geçen seneye göre %45-50 artar.
Efe 4 lira olduğuna göre luna da 3400-3500 arası olur gibi.
Âmin inşallah diyelim dostum, ağzından bal damlıyor.4 lira altı luna bile haram dostum, %40 zam gelmiş herseye, luna 4.5 osmancık türleri 5 , cammeo turleri5, 5 esas baldolar 6 civarı olmali ,
Hayırlı olsun abi , iyi yapmişşin uzun bir sure çıkacagını sanmıyorum.bu gün bende büyuk çiftlik sahibi çeltikçilerle göruştüm , efe türü 3800 4000 liralar telafuz ediliyor, masada numuneler cogaldimi fiyat gevseme yapacaktır büyük ihtimal, borcu harci olanlar fiyatın düşmesine sebep olucaktir.Kimse çeltik satmıyo galiba ses seda yok. Dün uzunköprüyü dolaştık. 4 lira dan yukarı kimse çıkmadı 3600 lira verende oldu. Benim efe 57 58 randımana yükseldi 4100 anlaştık kantarda para köyde hemen hesaba geçecek. Başka türlü vermem dedim yarın alıcaklar
Hayırlısı olsun, Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin. Fiyat iyi maşallah.Kimse çeltik satmıyo galiba ses seda yok. Dün uzunköprüyü dolaştık. 4 lira dan yukarı kimse çıkmadı 3600 lira verende oldu. Benim efe 57 58 randımana yükseldi 4100 anlaştık kantarda para köyde hemen hesaba geçecek. Başka türlü vermem dedim yarın alıcaklar
Sağol.Hayırlı olsun abi , iyi yapmişşin uzun bir sure çıkacagını sanmıyorum.bu gün bende büyuk çiftlik sahibi çeltikçilerle göruştüm , efe türü 3800 4000 liralar telafuz ediliyor, masada numuneler cogaldimi fiyat gevseme yapacaktır büyük ihtimal, borcu harci olanlar fiyatın düşmesine sebep olucaktir.
SağolHayırlısı olsun, Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin. Fiyat iyi maşallah.
Biz daha biçmedik bile. Biçerdöver bile daha bugün gelmiş. Kısmet olursa 1 hf içinde biçim başlar.
Hayırlısı olsun. İyi günlerde harcamayı nasip etsin. Hangi firma aldı malı?Kimse çeltik satmıyo galiba ses seda yok. Dün uzunköprüyü dolaştık. 4 lira dan yukarı kimse çıkmadı 3600 lira verende oldu. Benim efe 57 58 randımana yükseldi 4100 anlaştık kantarda para köyde hemen hesaba geçecek. Başka türlü vermem dedim yarın alıcaklar
Sağol. 58 randıman efe 4100 temizHayırlısı olsun. İyi günlerde harcamayı nasip etsin. Hangi firma aldı malı?