Eywallah, çok teşekkür ederim, güzel görünüyorlar.Maşallah tosun emmi serengeti kırları gibi bir ceylanlar eksik
Eywallah, çok teşekkür ederim, güzel görünüyorlar.Maşallah tosun emmi serengeti kırları gibi bir ceylanlar eksik
Maşallah, nazar değmesin, gayet iyi yetişirmişsiniz.5 güne başlicam kısmet olursa
Sağdaki komşunun vasco
Bütün tarlalarımdan Üst üste 800 kg verim tahminim var. Umarım bizi şaşırtır yine.Ekli dosyayı görüntüle 52369Ekli dosyayı görüntüle 52370Ekli dosyayı görüntüle 52371
Maşallah abi çok anlamam ama en iyisi seninki duruyo5 güne başlicam kısmet olursa
Sağdaki komşunun vasco
Bütün tarlalarımdan Üst üste 800 kg verim tahminim var. Umarım bizi şaşırtır yine.Ekli dosyayı görüntüle 52369Ekli dosyayı görüntüle 52370Ekli dosyayı görüntüle 52371
47 randıman keşhan 4500 verdiler ama satmadı köyden biri. 900 kg vermiş dekarıMasallah havalarda bu sene çok güzel gidiyor, yatan çeltik yok sanirım verimlerde guzel, fiyat konusunda tereddutüm var ama zamanla oda para eder , rekolte haberleri bekliyoruz.
Kolay gelsin abi bereketli olsun maşallah
Komşu köyde 10 tonluk yani kuru tane 9 tonluk kurutmanın saat ücretini 150 TL söylemişler.
Bu durumda kuru tane 20 ton çıkaran kurutmanın saat ücreti 220-230 TL civarı olur.
Bu arada bugün köye gelmişken keshan cinsi çetliklerden fotoğraf paylaşmak istedim. Bugün 120 gün oldu ekim olalı. Kısmetse bir hf sonra biçime başlanır.
47 randıman keşhan 4500 verdiler ama satmadı köyden biri. 900 kg vermiş dekarı
5 güne başlicam kısmet olursa
Sağdaki komşunun vasco
Çeltik eken bütün arkadaşların bereketli bir sezon geçirmesi dileğiyle.
İnşallah verimde , fiyatta istediğiniz gibi olur .
Çeltikte fiyat kurtarmıyor! Edirne Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu, piyasa koşullarında kg. fiyatı 4 lira olan çeltik fiyatının 3 lira 20 kuruş olarak açıklanmasının yetersiz kaldığına dikkat çekerek, Tarım Bakanlığı'ndan fiyatları yeniden gözden geçirerek üreticileri rahatlatacak seviyeye getirmesini talep etti… | |
|
Maşallah çok güzel duruyorlarKomşu köyde 10 tonluk yani kuru tane 9 tonluk kurutmanın saat ücretini 150 TL söylemişler.
Bu durumda kuru tane 20 ton çıkaran kurutmanın saat ücreti 220-230 TL civarı olur.
Bu arada bugün köye gelmişken keshan cinsi çetliklerden fotoğraf paylaşmak istedim. Bugün 120 gün oldu ekim olalı. Kısmetse bir hf sonra biçime başlanır.
Bereketli olsun abi kabaca verim nasıl?Ben şimdi kuruttum 12 tonluk ta 120 TL saatı dedi. Her sene aynı yere kuruttuğum için benden 100 TL aldı 7 saatta kurudu
Ben şimdi kuruttum 12 tonluk ta 120 TL saatı dedi. Her sene aynı yere kuruttuğum için benden 100 TL aldı 7 saatta kurudu
Sağol. bu sene az verdi. 800 kg. Galiba çeltik para yapacak. Köye girişte durdurup satacanmı diye sordular. Başhan diye bir firma köye girdiler çeltik bakmaya. Bedende numune aldılar. Ama satmıycam dedimBereketli olsun abi kabaca verim nasıl?
6.5 ton çeltik az olduğu için çabuk kurudu. 25 rutubetle başladık kurutmayaOldukça kısa sürede kurumuş, ücrette gayet uygun.
Hayirlisi olsun sen yinede yalandan randımanı fiyati ögrenseydin beya , hemen satmiyacam demişsin.Sağol. bu sene az verdi. 800 kg. Galiba çeltik para yapacak. Köye girişte durdurup satacanmı diye sordular. Başhan diye bir firma köye girdiler çeltik bakmaya. Bedende numune aldılar. Ama satmıycam dedim