Kırklareli Vize yağlı tohumlarda gübre fiyatları böyle..
Ben kullaniyorum yillardir memnunum. Bugdaya 2. Veya 3. Gubrede. Aycicek ekimlerinde tabana 8-10kgDaha önce süper inci kullanan oldu mu arkadaşlar, diğer gübrelere göre arpalara katkısı ne olur, aradaki fiyat farkına değer mi, tavsiye eder misiniz?
Aycicek te tabana toprağın altinda olduğu için süper inci veya normal üre olması farkeder mi acaba. Merak ettim bende bu yil tabana üre vercem de olmazsa süper inci kullanayim. .Ben kullaniyorum yillardir memnunum. Bugdaya 2. Veya 3. Gubrede. Aycicek ekimlerinde tabana 8-10kg
Daha once normal ureylede ekmistim. 2 yildir superinciyle ekiyorum. Bu sekilde daha memnun kaldimAycicek te tabana toprağın altinda olduğu için süper inci veya normal üre olması farkeder mi acaba. Merak ettim bende bu yil tabana üre vercem de olmazsa süper inci kullanayim. .
PEKİ 15 KG ÜREYİ MİBZERLE VERMEK TOHUMA ZARAR VERİR Mİ..ÜST SINIR KAÇ KG KALDIRIR ACABA...Daha once normal ureylede ekmistim. 2 yildir superinciyle ekiyorum. Bu sekilde daha memnun kaldim
Wala ben 8-10 kg makinaya koyup kariga veriom bugune kadar skinti yasamadimPEKİ 15 KG ÜREYİ MİBZERLE VERMEK TOHUMA ZARAR VERİR Mİ..ÜST SINIR KAÇ KG KALDIRIR ACABA...
Ben geçen yıl pas ilacı nı kullandım hercules diye gayet iyiydiArkadaşlar bu sene buğdayda iki pas uygulaması yapacağım ve araştırmalar sonucunda ilaçlarımı aldım FMC Topguard EQ ilacını tercih ettim hem strobin gurubu dozu fazla olması ve uygulama dozu düşük olması avantaj oldu ayrıca ilaç 2019 üretimi ama yeni zam uygulanmamış dekar maliyeti 15 tl oldu bu fiyat Eylül vadeli fiyatı zamdan sonra 20 tl olacak maliyeti kullanınca yine paylaşırım
rauma üretimi de bittiRauma ne kadar acaba bilen varmı
daha once kullandik gayet basarili bi urun fiyat olarak da makul. strobin icerigi de gayet yuksekArkadaşlar bu sene buğdayda iki pas uygulaması yapacağım ve araştırmalar sonucunda ilaçlarımı aldım FMC Topguard EQ ilacını tercih ettim hem strobin gurubu dozu fazla olması ve uygulama dozu düşük olması avantaj oldu ayrıca ilaç 2019 üretimi ama yeni zam uygulanmamış dekar maliyeti 15 tl oldu bu fiyat Eylül vadeli fiyatı zamdan sonra 20 tl olacak maliyeti kullanınca yine paylaşırım
Aynen strobin oranı fazla bu stay green etkisini arttırırsa verime faydası olur umarım. İnput siparişi verdim o gelsin onu da yazarım burayadaha once kullandik gayet basarili bi urun fiyat olarak da makul. strobin icerigi de gayet yuksek
İnputu ne kadara aldınız.Bende arpalara atayım diyorum ama aşırı pahalı geldi..Aynen strobin oranı fazla bu stay green etkisini arttırırsa verime faydası olur umarım. İnput siparişi verdim o gelsin onu da yazarım buraya
1150 tl den aldim bugun gecen yildan kalmis inputlari 5 ltAbi tam belli değil fiyatı 1500-1600 olacakmış tahmini