Malesef bende iki farklı yere fiyat sordum telefonla input ve Yamato ikisinde dekar maliyeti 30 liraya geliyor.
Maalesef ki olmuş input dekar maliyeti 28TL arkadaşıma bizde muadil alır atarız senden bu yıl napalim dedim muadiller de 23-24TL dekar maliyeti sen nasıl istersen dedi mecburen inputa yöneliyoruz bu şekilde muadillerinde bı farkı kalmış onlarda vermiş coşkuyu fiyatlaraBu nasıl zam? 1000 liradan 1500 liraya çıkmis olması lâzım 30 tl olması için. Ot ilaçlarında aşırı Bir zam yoktu fungusitler için bu zamanda daha fiyat belirlememis oluyorlar genelde. Ben o fiyatların olacağına inanmiyorum. Yok yani olmamalı. O kadar da olmaz.
Ya bayi değiştirin ya ilaç markası değiştirin böyle fiyatları talep ederlerse. Hepsi böyle zamlandiysa yapacak bişey yok ama %50zamlanmasi imkansız ya olmamalı yani insaf anasını satayım.
Bir input değil ama güzel bir ilaçRauma ne kadar acaba bilen varmı
Fiyatı hakkınfda bilgin varmı..Bir input değil ama güzel bir ilaç
Gerçekten yazıklar olsun batsın bu çiftçilerde bunların ekmek kapısı kapansın herkes rahat etsinarkadaşlar aşağıdaki pas ilacının fiyatını sordum daha listeler tam netleşmemiş tahmini 240-270 arasında olacak dedi bu da dekara 24 - 27 tl maliyet demek geçen seneye göre %50 den fazla artış olmuş
Ekli dosyayı görüntüle 56766
20 litreyi kaça aldınızArkadaşlar bağ buğday mısır için toplu olarak İsabion aldım bugün (200 Litre). Bana geçen senki fiyattan verdi bayii, ama 2021 sezonundaki 1150-1250 arasında olacakmış. Buğdayda güzel işler yaptığını duyuyorum bu sene deneyeceğiz inşallah
vadesiz ne kadar normal peşin alsan aminoasitler bu kadar pahalandı mı ya bu ne böyle sen aminoasitlere 10 bin tl para mı verdin usta1050 TL eylül vadeli
Evet 10.500 Tuttu dediğim gibi bu vadeli fiyatı ve 10 taneden fazla alamadım zaten şuanda elinde isabion olan çok az kişi vardır yenisinin satış fiyati 1250 TL vadeli peşinde 1150 1200 olur dedi Bayiivadesiz ne kadar normal peşin alsan aminoasitler bu kadar pahalandı mı ya bu ne böyle sen aminoasitlere 10 bin tl para mı verdin usta
Bu konuyu bende açmıştım forumda kullanan hiç yok sanırımDaha önce süper inci kullanan oldu mu arkadaşlar, diğer gübrelere göre arpalara katkısı ne olur, aradaki fiyat farkına değer mi, tavsiye eder misiniz?
bu sene kullanmayı düşünüyorum hem buğdaya hem arpayaDaha önce süper inci kullanan oldu mu arkadaşlar, diğer gübrelere göre arpalara katkısı ne olur, aradaki fiyat farkına değer mi, tavsiye eder misiniz?
buğdaya 12 kg arpaya 8 kg atıcamDaha önce süper inci kullanan oldu mu arkadaşlar, diğer gübrelere göre arpalara katkısı ne olur, aradaki fiyat farkına değer mi, tavsiye eder misiniz?