Helga super dar için...Bereketli olsun Abdurrahman abi daha önce Helga süper ot ilacı kullanmışsınız dar ve geniş yapraklı ot Lara olurmu tavsiye edermisiniz nohutta gerileme yapiyormu veya ne önerirsiniz
Hangi şehirde bunlar... 10 bin dönüm baya çok. Geçmiş olsunEkli dosyayı görüntüle 37077Ekli dosyayı görüntüle 37078 arkadaşlar Güneydoğu da Nohutlar aşırı yağışlarla Kök-Boğaz hastalıkları Had safhada! Sadece ilçemizde Yaklaşık 10 bin dekar Alan başka ürün İçin Bozuldu iki misli alanda da ciddi oranda kayıp var! Tedbirinizi alın!
15 martda eksiğimiz nohutlarda antraknoz başlangıcı var. nohutlar küçük ama hastalık iyice yayılmadan ilaçlama yapmak istiyorum. elimde bellis ve nativo var. ilk uygulamayı hangisi ile yapsam sizce?
İlk önce Nativo yu kullan, Nativo mezostemik bir ilaç, ama mutlaka alginik asit ile birlikte at15 martda eksiğimiz nohutlarda antraknoz başlangıcı var. nohutlar küçük ama hastalık iyice yayılmadan ilaçlama yapmak istiyorum. elimde bellis ve nativo var. ilk uygulamayı hangisi ile yapsam sizce?
İlac atarken üst üste geldiyse yada dozu fazla olduysa olabilir.Merlın atılan yerler de nohut yaprakları ınce ınce sankı kısır nohut gıbı basına gelen varmı daha once duzelır mı zamanla
Maşallah güzel gelişmiş,inşallah hasatıda bereketi bol olur.Ekli dosyayı görüntüle 37621Ekli dosyayı görüntüle 37622Ekli dosyayı görüntüle 37623Ekli dosyayı görüntüle 37624Ekli dosyayı görüntüle 37625
21 şubatta ektiğimiz nohutlarda son durum.
Son fotoğraftaki otun ismini bile varmı. Tahminim hakiki şahtere denilen bir ot netten biraz araştırdım
Maşallah güzel gelişmiş,inşallah hasatıda bereketi bol olur.
Son fotodaki ot bizim burda kaba deriz süpürgelik onada benziyor bide kırmızı cicek acan bi ot var ismini hatırlıyamdım onada benziyor.
Şayet dedigim otlarsa nohuta zararı pek olmaz .cok degilse ilac atma elle yoldur bence.
Dallama yapsada belli bir ömrü var zamanı geldimi kurur ,nohut zaten bastırır onu benim tahminim .Teşekürler abi cümlemize inşallah. Kırmızı çiçek açan ot bu dallanma yapıyormuş
Dallama yapsada belli bir ömrü var zamanı geldimi kurur ,nohut zaten bastırır onu benim tahminim .
Ağ hardal ,yağlı ot ,kertagan daha teklikeli buna bakarak.
Sen ekim sonrası merlin atmadınmıydı bu otu merlin öldürmesi lazımdı.
Baya hızli başlamış mantar 45 günde... Çok ilginç. Ben 24 ocakta ekmistim mantar dallarda başlamıştı herhalde 10 Nisan gibi ilk dozu 29 Nisan da da ikinci dozu (ikinci dozda yaprakcan ile karıştırıp attım) attım şükür iyi toparladı. Çiçek açtı şuan yarıya yakınında...15 martda eksiğimiz nohutlarda antraknoz başlangıcı var. nohutlar küçük ama hastalık iyice yayılmadan ilaçlama yapmak istiyorum. elimde bellis ve nativo var. ilk uygulamayı hangisi ile yapsam sizce?
Çok erken açmış kardeşim hastalığa dikkat et havalar kötü gidiyor Yozgatta, şu ana kadar hiç hastalık ilacı kullandın mı ? Boylanması rengi güzel duruyor maşallah.
Çok erken açmış kardeşim hastalığa dikkat et havalar kötü gidiyor Yozgatta, şu ana kadar hiç hastalık ilacı kullandın mı ? Boylanması rengi güzel duruyor maşallah.