Fotoları bu gün çektim. Almanyada fiyatlar böyle.
Başhan bakliyatları da çekip atarsanız sevinirimEkli dosyayı görüntüle 44511Ekli dosyayı görüntüle 44512
Fotoları bu gün çektim. Almanyada fiyatlar böyle.
Durunun ürünleri Türkiye de de pahalıdır. O ürünleri orada satanların çoğu türk toptancılardır. Bizim avrupa müşterilerimiz çoğu öyle en azındanMaşaallah, çok ucuzmus, bizden yok pahasına satın alıyorlar, moralim bozuldu
abi iyi güzel hoş ben 110 dekar yer aldım 450 den birde nadas fakat böyle giderse çok zor işimizBizim köyün ovasinda mülkiyeti köy muhtarlığına ait olan 10 ar dönümden 6 parsel toplam 60 dönüm tarla var.
Her yıl açık arttırma ile bir yıllığına kiralanır.
Bu akşam da müzayede vardı. Allah kısmet ederse birkaç ay sonra çeltik ekilecek tarlalar.
Müzayede sonucu parsellerin dönümü; en düşüğü 1.250 TL, en yükseği 1.315 TL olmak üzere kiralanmış, hayırlı uğurlu olsun.
Icar fiyatlarinda ciddi bir enflasyon var.
Çok ama çok uyguna almışsınız, iyi günlerde ekmeniz dileğiyle. Umarım bir an önce ihtiyaç duyduğumuz yağışlar yağar ve su sıkıntısı yaşamayız.abi iyi güzel hoş ben 110 dekar yer aldım 450 den birde nadas fakat böyle giderse çok zor işimiz
Arkadaşım sil yazıyı , icarcılar görürse bizi duman eder, zaten iki senelik peşin verdim zordayım kaldıracak gücüm yok[emoji4]Bizim köyün ovasinda mülkiyeti köy muhtarlığına ait olan 10 ar dönümden 6 parsel toplam 60 dönüm tarla var.
Bu akşam da müzayede vardı. Allah kısmet ederse birkaç ay sonra çeltik ekilecek tarlalar.
Müzayede sonucu parsellerin dönümü; en düşüğü 1.250 TL, en yükseği 1.315 TL olmak üzere kiralanmış, hayırlı uğurlu olsun.
Nasıl silebilirim, yardım lütfen?Arkadaşım sil yazıyı , icarcılar görürse bizi duman eder, zaten iki senelik peşin verdim zordayım kaldıracak gücüm yok[emoji4]
Çok pahalı değil mi 1250 tl çok fazla bizim buralara göre bana 20 km uzaktaki tarla dönümüne 200 tl istiyorlar suku 50 dönüm 100 dönüm tarlalar. Genelde Malatya da mevkisinde göre 150-400 arası 400 olan yerlerde merkeze 5- 10 km çok yakın yerlerBizim köyün ovasinda mülkiyeti köy muhtarlığına ait olan 10 ar dönümden 6 parsel toplam 60 dönüm tarla var.
Ney ney en baba 100 TL veririm oda 10 ton pancar verecek yere genelde ortalama 70 TL ye falan gelir [emoji4] okadar yeterÇok pahalı değil mi 1250 tl çok fazla bizim buralara göre bana 20 km uzaktaki tarla dönümüne 200 tl istiyorlar suku 50 dönüm 100 dönüm tarlalar. Genelde Malatya da mevkisinde göre 150-400 arası 400 olan yerlerde merkeze 5- 10 km çok yakın yerler
Hemşerim siz Darende dersiniz orda dönüm fiyatı kaç lira kiNey ney en baba 100 TL veririm oda 10 ton pancar verecek yere genelde ortalama 70 TL ye falan gelir [emoji4] okadar yeter
İcar dönüm 50 ile 100 arası 30 TL'ye tuttuğum bile var sulu araziHemşerim siz Darende dersiniz orda dönüm fiyatı kaç lira ki
Bizim tarla çarşı merkezine 10 km uzaklıkta hesabını sen yap. Yazıhan daki fiyatlar 150-200 arası
Çok uygun hemşerim bence siz tarla alın fiyatlar her sene yükseliyor. Darende in neresindesinizİcar dönüm 50 ile 100 arası 30 TL'ye tuttuğum bile var sulu arazi
Satılık fiyat 1000 /3000 arası
Fiyatlar beleş vala burdada mısır için icara en kötü 300, 400 ve 500 e kadar olan yerler var, 30 tl ye kuruya buğday ekmeye vermezler burda [emoji846]İcar dönüm 50 ile 100 arası 30 TL'ye tuttuğum bile var sulu arazi
Satılık fiyat 1000 /3000 arası