Hayırlı olsun sahibine .yatkın 64 randuman 4tl satıldı
Hayırlısı olsun, ne öngörüyorsun piyasa ile ilgili?yatkın 64 randuman 4tl satıldı
Hayırlısı kardeşim geçen yıl 3950 ye cammeoyu vermeyen arkadaş, 3300 liraya harman vade sattı, sürekli çıkış yönünde bakmamak gerek , malı çok olan için doğru olan karı zararı azaltmaktır, mesela yarısını satmak gibi , benim malım az olduğu için yapamıyorum fakat bi bukadar daha malım olsaydı , gönlümden geçen yarısını ramazana kadar bekletmek olurdu.Abiler sezon başı görüştüğüm tüccarlar mart 15 cameo 5 lira olucak diyorlardı,4,50 ye doğru yol almış.Hadi bakalım hayırlısı.
Evet abi haklısın fiyat tatmin etti mi vericen çok yukarlarda gözün olursa sonrası üzebiliyor.Hayırlısı kardeşim geçen yıl 3950 ye cammeoyu vermeyen arkadaş, 3300 liraya harman vade sattı, sürekli çıkış yönünde bakmamak gerek , malı çok olan için doğru olan karı zararı azaltmaktır, mesela yarısını satmak gibi , benim malım az olduğu için yapamıyorum fakat bi bukadar daha malım olsaydı , gönlümden geçen yarısını ramazana kadar bekletmek olurdu.
Hayırlı olsun toprağımLuna için 3,35 TL + fiş olarak sattık. Hayırlı uğurlu olsun.
Eyvallah sağol toprağım.Hayırlı olsun toprağım
Piyasada mal azaldikca fiyatın yönü yukarı doğru bence.fiyatlarda 100 150 krs geri çekilme var yatkın 3800 luna 3200 cameo 4100 ithalin adı bile yetti tabiki bunlar pesin para fiyatları vadede fiyat degısır 1 2 hafta böyle gider fabrikacılar yukardan baskı var diyorlar her hafta bizden fiyat aliyor tmo bizden diyorlr yalan dogru
Benim çeltiği alan tüccarda geri gelebilir demişti , demek doğru imiş, fazla yükseltmezler demek istiyorsunuz, bence bu fiyatlar yeterli biraz vade ile 10 kuruş koyuyor, harmana göre gayet iyi, yinede mart sonu pik yapar gibime geliyor.fiyatlarda 100 150 krs geri çekilme var yatkın 3800 luna 3200 cameo 4100 ithalin adı bile yetti tabiki bunlar pesin para fiyatları vadede fiyat degısır 1 2 hafta böyle gider fabrikacılar yukardan baskı var diyorlar her hafta bizden fiyat aliyor tmo bizden diyorlr yalan dogru
Sonunda da acı varmı acı diye soruyoBi tane hurdacı kardeşimiz var sosyal medyada bilmem duydunmu arkadaşım, ALIRIM HURDACI.....diye bağırıyoya alır bunlar tmo ya ucuz satar , usulune göre işlemiyor bu ülkede hiç bi şey , çeltik değerini buldu, darısı satamayanlara, çıkabilir çok da geri gelmez ama stoktada köylüde çok çeltik var ben bu sebeple de sattım , paraya ihtiyaç olsa peşin satardım.bu işleri bilen olmuyor mart sonu gibi hurdacı piyasayı fonlamasa senin luna 3500 görür.
Luna için 3,35 TL + fiş olarak sattık. Hayırlı uğurlu olsun.