2019 Çeltik Fiyatları

Bu ay sonuna kadar bekleyeyim diyorum, şu %10 luk yansıma benim için yeterli sizce daha üstü olur mu.?
Açıkçası öngörebilmek biraz güç.
Eğer öngörebilseydik1 ay önce ne var ne yok satar altın alırdık.

Gr altın son 4-5 haftada 268 TL den 297 TL ye geldi, %10 kazandırdı.

• Beğen
Tepkiler: ziyaretci01
Açıkçası öngörebilmek biraz güç.
Eğer öngörebilseydik1 ay önce ne var ne yok satar altın alırdık.

Gr altın son 4-5 haftada 268 TL den 297 TL ye geldi, %10 kazandırdı.
Gram altın için 350 tl yorumları var bu fiyatlar a çıkabilir diyorlar ama kısmet tabi bu riske girmeye değer mi Youtube da kıdemli analist var ben onu takip ediyorum söylediği öngörüleri devamlı tutuyor tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: wallace22
Gram altın için 350 tl yorumları var bu fiyatlar a çıkabilir diyorlar ama kısmet tabi bu riske girmeye değer mi Youtube da kıdemli analist var ben onu takip ediyorum söylediği öngörüleri devamlı tutuyor tavsiye ederim

Altındaki yükselişin nedeni dünya piyasalarında altının ons fiyatının yükselmesi.
Altının ons fiyatı da en çok dünyadaki gerginliklerden ve ya savaşlardan etkileniyor.
Çin-abd arasındaki ticaret savaşları yerini abd & İran arasında ki gerginliğe bıraktı.
Bu gerginlik devam ettiği sürece de altın da yukselir gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: ziyaretci01
gezsen ne olacak icarcı senden meraklı abi fiyatlarda :D evet çok yüksek fiyatlar konuşuluyor 1100 liraya kadar duyduk
Verecen tarlayı ellerine hakediyolarda sağolsun , şerefsiz komşu çok hemen hopluyo.1000 lira büyük rakam , Allah bol mahsul versin yoksa icar para sı uçuk.
Bu sene ben harman yaparken icarlı yerimi almaya kalktılar, öyle alınmaz böyle alınır dedim iki senelik peşin verdim.xarar kendimize

• Beğen
Verecen tarlayı ellerine hakediyolarda sağolsun , şerefsiz komşu çok hemen hopluyo.1000 lira büyük rakam , Allah bol mahsul versin yoksa icar para sı uçuk.
Bu sene ben harman yaparken icarlı yerimi almaya kalktılar, öyle alınmaz böyle alınır dedim iki senelik peşin verdim.xarar kendimize
bende aldım abi ama ne fayda giden bizim 2 senelik sermayemiz niye harmanda verelim ki ekileceği garanti olmadan trakyada işler kötü yağmur yok barajlar boş ne kadar çeltik ekilir bilinmiyor...

• Beğen