Gercekten boyle dusunmekle mazota pahalı demekle ulkeyi kimse satmaz kimsede satin almaz gercekten biraz dusunmenizde fayda yazık gercektencok yazik sizin gibilere degil 5lira 8lira bile olsa az düzen düzelenden memnun düzülende düzenden nedim diyecek bisi yokCifcide biraz akıllı olsun kardeşim bu zamana kadar kötü traktörlerle yağmurda çamurda cif duruyorduk şimdiki çiftçilerin kapısında çifter çifter traktörle arabalar şehirde esnaf lik yapanlar bile cifcilige hevesleniyor bu durumu görünce bi mazot fiyatı yüzünden devleti satmak isteyenleri destekleyecek değiliz ülkedeki dünyadaki olup biteni bi görün iç dış güçler ülkeyi parçalamak istiyor siz hala mazot pahalı dersiniz size göre mazot ucuz olsun da memleketi parcalasinlar hiç önemli değil oylemi
Mevcut iletiye yanıt: Terbiyesizliğin lüzumu yok.
Konu başlığına yanıt: Seçime daha var, daha çok vaatler duyarız, bunlar henüz Level 1. Ben mazotun 10 tl olmasını savunanlardanım o ayrı ama iş seçim vaadine gelince olaya karşıyım. Yalana dolana gerek yok. 3 Kasım 2002(Akp nin seçimi açık ara kazandığı gün) de Buğday ekmeye giderken mazotun Litresi 1.265.000 TL idi, bugün 5.300.000 TL. Ver oyu verrr, ver mehteri verrrr..
Aynen öyle mevcut mazot destekleri ödenecektir zaten 2018 mazot destekleri yarısı olarak açıklandı başka bir şey değil yani.acaba cumhurbaşkanı mevcut tarımsal destekleri mi kastetti yani dekara arpa buğday için verilecek 13,49 tl mazot desteğini mi kastetti bu ay başında askıya çıkan yerlerin cuma gününden itibaren ödemesi başlıyacak sanırım ben böyle yorumladım.
cumhurbaşkanı 23 şubat 2018 tarihinden itibaren çiftçilerin mazotunun yarısını devletin ödeyeceğini açıkladı hayırlı olsun bakalım uygulama nasıl olacak
sen suss Allahın seversen.neyse en iyisi ben susayım .....
Yazdıklarımı kimse üzerine alınmasın lütfen, kimseden alıntı yapmadım.
Eleştiriyi, çözümü burada arayacağız, kimse eleştiri yaptığı için, muhalefet ettiği için uyarılmaz.
Siyaset yaptığı için uyarılır. Siyaset ile eleştiriyi ayırabiliyoruz çok şükür, tarife gerek yok, 10 senedir görmediğimiz şey değil. Nelerini gördük, ne bağcı dövücüler gördük. İşine gelmedimi "eleştiri de yapamayacak mıyız" diyen akıl hocaları, hakaretseverler, demagoji yapanlar hele çok gördük.
İktidarın da muhalefetin de sevmediğimiz tarafı var ama hiç birinin liderine bu sitede kötü bir şey demeyiz, eleştiririz ama hakaret etmeyiz, oy veren taraftarlarını küçümsemeyiz. Her birisine oy veren kitleler var, her şeyden önce saygı.
Ve ne acayiptir ki bazı üyelerin daha bir tane tarım, traktör vs. konusu yok ama böyle konular oldu mu kaçırmıyorlar. Artık konunun başlığına bakınca kimlerin yazabileceğini anlıyorum. Tabi amaçlarını da anlıyorum. Millete akıl vermek, şuna oy ver, buna oy verme vs. Nerde kaldı saygı? Herkesin seçme hakkı yok mu?
Eleştiriye kimse karşı çıkmaz, dert anlatmaya, içini dökmeye kimse bir şey demez. Bunlar ufuk açar, görünmeyeni görmeye yarar.
Konuya artık lütfen usulüne uygun eleştiriler ile devam edelim.
o zaman buğday ne kadar dı