sayın arkadaşım:
FENDT ' in 1937 senesinden beri motorlarını DEUTZ MOTOR fabrikası fendt in istediği doğrultuda (modifiyeli) üretir.soru şeklinden anlaşılacağı üzere herhalde deutz-fahr traktörlerinin de üstünlüğünü anlatmak istersin..birkere fendt traktörlerinin üzerindeki motorları kesinlikle bir deutz-fahr traktöründe göremezsin..deutz-fahr traktörleri italyan SAME LAMBORGINI HURLIMAN traktörlerini üreten grubun imalatıdır.DEUTZ MOTOR fabrikaları ile DEUTZ-FAHR traktör fabrikasını karıştırmamak lazım.eğer deutz-fahr traktörlerini üreten fabrika fendt traktörlerini motor üreterek destekliyorsa??kendisi neden aynı motoru kullanmıyor?? sorusu akla gelmezmi..
neden tüm üreticiler common rail teknolojisi ve dört sibop teknolojisine geçmişken deutz-fahr traktörlerindeki motorlar hala iki sibop olarak üretilirler...örneğin bana BF 4 M 2013 C KODLU BİR
DEUTZ-FAHR TRAKTÖRÜ söyleyebilirmisiniz...eğer böyle mükemmel,performansı yüksek,yakıt sarfiyatı düşük bir motor üretebiliyorsa bu fabrika neden kendi ürettiği traktörde kullanmaz??bana bir açıklamada bulunabilirmisiniz? selamlar..
lütfen bu belgelere bir göz atın.kolay anlaşılsın diye distribitörlerin sitelerinden alıntı yaptım. yok olmaz derseniz üretici sitelerine bir bakalım..tekrar selamlar..