7211.. 70 bg civaridir..
ben corumda yakından gordum.. 10 ileri 2 geri idi.. kabin de kendi de cok buyuktu..[/QUOTE
92 model 4.000 saatte 7211 model 11.500 istiyorlar. Sizce nasıl fiyatı
7211.. 70 bg civaridir..
ben corumda yakından gordum.. 10 ileri 2 geri idi.. kabin de kendi de cok buyuktu..[/QUOTE
92 model 4.000 saatte 7211 model 11.500 istiyorlar. Sizce nasıl fiyatı
Şöyle söylim zetorun performansi harikadir 3 4 5 egr bilmez.2 tane 7211 gecti elimizden ne emsali 70 56 ne abisi 80 66 eline su dokemedi seri 3 ile nadas eder seri 4 ile tirmik cekerdi.arabaciligi superdi.babam sattigina halen pismandir.Hala zetor duydumu içi gider ama ciftcilik para kazanmiyor nalet olsun yoksa ne servis ne yedek parca fln dinlemicez hemen power 100 u kapiya cekicez.sonra koyde ne kafar 95 100 motor varsa ipe dizip kurutmak icin asicam duvara
Zetor 8441 4x4 orjinal kabinli yolda bir tur atmışlığım vardı. Vitesi 5 ileriydi. Kabini geniş ve ferahtı. Motoru soğuk olmasına rağmen gaz tepkisi ara hızlanması oldukça iyiydi. Gel gelelim teknoloji yoktu. Kabin içine hidrolik kontrollerini yukarıya koymuşar kulllanımı kolaylaştırmak adına. Burası iyi güzel peki de sıra başlarında her seferinde kollarla mı oynayacak şöför. Oraya bir düğme ile bunu gayette kolaya indirgeyebilir. Traktörün motoru iyi olabilir fakat o gücü bize faydalı forma çevirecek şanzıman. Kullanıcının konforuda ayrıca iş verimini arttıran faktörlerden. Fendt'in torku Zetordan belkide azdır fakat onun Vario özellikli şanzımanı vardır. 0-40km/h aralığında hiç pürüz olmadan kullanırsın traktörü. İhtiyacı olan için süper bir özellik.
çok sağol. Bursa Fuarında satış temsilcisinin telefonunu aldım. parça bulunur dedi. zaten arka fren silindiri ve dreksiyon merkezi lazım. sahibine söyleyeceğiz. getirince takıp çalıştırırız. motoru çalışır vaziyetteymiş. nasıl çalıştığını merak ediyorum.46 kw olarak geciyor.tractor data en iyi cevabi verir.64 hp mis
çok sağol. Bursa Fuarında satış temsilcisinin telefonunu aldım. parça bulunur dedi. zaten arka fren silindiri ve dreksiyon merkezi lazım. sahibine söyleyeceğiz. getirince takıp çalıştırırız. motoru çalışır vaziyetteymiş. nasıl çalıştığını merak ediyorum.
Hem kırmızı hem eski marka ve iyi bi torka sahipse mccormick olabilir massey ferguson olabilir bu iki firma da torku yüksek motor üretiyorFatih "G" yi buldum
kırmızı ve eski bi marka..
Tahmin ettiğim gibi nh olacak değilyamf imiş
oyle deme Nh de listede sonucta