aynen alacamda şeyyy :S
proxima power serisi yokmuş şu an bir yılda beklersin iki ayda beklersin diyorlar o yüzden şu an beklemedeyim....
daha yerliyi kapıya koymam dedim koymamak için elimden gelen gayreti göstereceğim inşaallaah.. slk-*-s
türkcellden üç yıl önce kadın beni aradı sizi türkcelle taşıyalım diye kadına dedim daha türkcellin kapısında geçmem şimdi kaç yıl oldu vodafonun sıkıntılarını çekiyorum ama faturam ne kadarsa o kadar geliyor ...türkcel 14 dk görüşme süresi geçti diye 70 tl lik faturayı 3 yıl önce 187 tl göndermişti o sonları oldu... ;D şu an üzerime 5 ane hat var hepsi vodafone
erkuntta servisin bana bu daha kaliteli diye çakma far getirmesi erkuntun sonu oldu uyy-*s fabrikası ankarada olmasına rağmen iki yıl kontak beklemek sonrada newholland servisinde fiat kontağı takılması sonu oldu sop-*-sa her ne kadarda fabrikaya şikayet etsemde onlarda ilgileniyormuş gibi davransalarda hala silecek kırık far değişmedi gece ışıtmıyor bile. kontak değişmedi subap ayarı o kadar ısrar etmeme rağmen yapılmadı klima hortumu değişmedi değiştirin diye ısrar edince sana e serisi verelim zf serileri çok yakıyor diyorlar eee o zaman çok övdüğünüz zf ler çok yakıyorsa ben neden erkunt alayım ki sebep ney hani zf leri su motoru bile dönderse yük çekerdi koca 3 4 pistonlu motorla yokuşa boş kafayı 4 h ile çıkartamıyor yükde ne yapsın...
yani kilima için motor değişiyoz hey gidi yerli malı hey bizi tarlada taşların altıda para topluyoz sanıyorlar..gözleri cebimizde elleri cebimizde sop-*-sa
2011 de fuarda erkunt sıtandınkai adama demiştim çif çeker motora 3 piston neden koydunuz :S 3 piston bizim 480 likte var bu şimdi 480 le birmi demiştim
o da bana bundaki şanzumanı su motoru bile dönderse istediğin yükü çeker boğulmaz demişti ama şimdi öyleyse neden 4 pistonu çıkardılar birde 3 pistondan daha pahalı satıyorlar....
işin birinci kuralı dürüst olacan yoksa eski Türk filiminde olanlar olur köydsen şehre gelen adam ilkden safdır ama sonradan banker bilodaki gib fabrikayı alır adamın elinde ;D kandırılmaya hiç gelmez Türk insanı noo*-*-