Neyi ispat etmek istiyorsun ki ? Cikmak var cikmak var ilk gun olmasa ertesi gun cikarsin bide bu isin bir hafta 10 gun 20 gunu var hos ben debriyaj balatasini bile birgunde teslim aliyorum sabah gir aksam cik zetor guzel olabilir itiraz etmem ama suan bu ulkede cesaret isi almak ne zaman herseyi yayginlasir o muamma bi suru marka var suan bunlarin hangisinin yedek parcasi servisi cartu curtu yayginlasacak piyasada sasirdi ..Bu ulkede sanayide beklemeyen motor varmi.kimse demesin girdigim gun cikiyorum diye.cikilir on teker kecesi takilir o gun cikarsin.
Gercekler acidir kendini kandirma bu soz dogruAnlaşılan Zetorda parça sıkıntısı var sözleri boş takırtıdan ibaretmiş.
Yıl 2016 şu bazı simsarlar artık insanları " o motor ithal bir arıza yapsa günlerce sanayide parça beklersin " diye kandırmayı bırakmalı bence çok gülünç oluyorlar.
Neyi ispat etmek istiyorsun ki ? Cikmak var cikmak var ilk gun olmasa ertesi gun cikarsin bide bu isin bir hafta 10 gun 20 gunu var hos ben debriyaj balatasini bile birgunde teslim aliyorum sabah gir aksam cik zetor guzel olabilir itiraz etmem ama suan bu ulkede cesaret isi almak ne zaman herseyi yayginlasir o muamma bi suru marka var suan bunlarin hangisinin yedek parcasi servisi cartu curtu yayginlasacak piyasada sasirdi ..
Ben bizzat sahit oldum sivasda ciftlikteki zetorlarin arizalarinda beklendigini hatta birinin sanziman coruma gitti 1 ay 2 ay bekledi yanlis hatirlamiyorsam
Ne tumoymus be..Orada ispatlamaya calistigim bisey yok.lutfen gozlerinizle okuyunuz.mesela tumosan cikamaz cunku serviste 9 tane saydim hepsi 2 gun surse 18 gunde cikar eger motorunuz son girmisse servise
Ne tumoymus be..
Valla tvde nette tarim kanallarinda cogu markayi dinledim hepsinin derdi TR de liste baslarina cikmak ne olacak bu isin sonu gorecez , belkide goremeyiz..
400-450 dekar sulak 130 dekarda kurak arazi isliyoruz.yillar icerisinde sulak arazi miktari degisiyor ihtiyaca gore kiraliyoruz.500 dekari gecik ektigimiz yillarda oldu.Ayrica mahsul olarak bu yik seker misiri ekecegiz ve gecmiste bezelyede ektik.suan aklima bunlar geldi
Hangi firmayla anlaşıyorsunuz bezelye ve mısır için
Bezelyeyi 4 5 yil once ektik koyumuzden bi tuccar ektirdi.seker misirini ilk kez ekecegiz.ama ben ekme taraftari degilim.kurdu var bocegi var hastaligi var zahmetli amababamin aklina girmisler.firmayi bilmiyorum
50 bg olan kaç para olur acaba ? Bayiisi ve teknik servisi yaygın olsa alınır çünkü ikinci eli de çok ucuz . Yerlilerin örnek alması gereken tasarım . Yerlide tasarımı erkunt yapıyor diğerleri kopya gibi duruyor.
mTalk'tan gönderildi
Anladım bende Alpuda ekiyorum bezelye ve mısır bizim burada bezelye ekip hemen ardına 2.ürün mısır ekebiliyorsun iyide para bırakıyor dene derim. Sana tavsiyem açığa ekme mutlaka bi firmayla taahüt yap derim 14 yıldan beri mısırla içiçeyiz 6-8 yıldan beride bezelyeyle
Motoru zetor mu?Ekli dosyayı görüntüle 15650
Zetor-50 prototip.. 1 sene içinde çıkar insallah.. 3 silindir..
genel çizgiler Major a benziyo ama 3 silindir küçük dizayn..
fiyat belirsiz..
Tesekkur ederim.Gectigimiz yil ekenler sozlesmeli ekti bu yilda o sekilde olacak.benim istememe sebebim babam yalniz yorucu bir iş.Bu arada alpuda bizim koylulerde misir işi yapiyor