Yeni traktör olduğu için haliyle incik boncuk arızaları olacak tabikide tek korkum parça ve servis sikintisiydi onda da sıkıntı olmayınca problem kalmadı traktör den gayet memnunum fakat pullugum küçük olduğu için foto yada video çekmedim 5 li dönerli gelince cekerim22-Şanzıman yağı/filtresi yada orda bi fiş vs neyse o..
Evet motor 2016 yatmıs biraz..
Peki genel olarak nasıl memnun musun
5li kulak 12 14 hangi markayı düşünüyorsun .6 lı büyük mü geliyor.Yeni traktör olduğu için haliyle incik boncuk arızaları olacak tabikide tek korkum parça ve servis sikintisiydi onda da sıkıntı olmayınca problem kalmadı traktör den gayet memnunum fakat pullugum küçük olduğu için foto yada video çekmedim 5 li dönerli gelince cekerim
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6 li dönerli kullanmayı düşünmüyorum 4 lü 14 numara dönerli var 5 ci ilave gelecek5li kulak 12 14 hangi markayı düşünüyorsun .6 lı büyük mü geliyor.
Konum itibariyle parça servis sıkıntısı yok hocamİnsallah yakar/ceker düsündüğunden de iyi çıkacak..
Parca servis de oturdu mu tamamdır
Teşekkürler kardeşim sağolAbi edirneli olduğun için 22 göz kırpıyor güle güle kullan tekrardan. ☺
95 bg traktör kullanırken 140 bg kullanmaya başlayınca sanki tank kullanirmis gibi oluyor her şey bir yana otomatik vitesi bir baskaZetoru nası buldun genel olarak..
Kardeşim sagolasin video yukleyemiyorum YouTube kanalim yokperformans videolarını bekliyoruz tekrardan hayırlı olsun emre abi
Whatsapp grubundan bize göndersene abi merak ettik 140'ı performans nasıl...95 bg traktör kullanırken 140 bg kullanmaya başlayınca sanki tank kullanirmis gibi oluyor her şey bir yana otomatik vitesi bir baska
Kardeşim sagolasin video yukleyemiyorum YouTube kanalim yok
Arkasındaki pulluk küçük diye video çekmedim birde ben daha balya bağlamaya devam ettiğim için sürüm işini babama devrettim traktöre ben binince çekerim inşallahWhatsapp grubundan bize göndersene abi merak ettik 140'ı performans nasıl...
https://chat.whatsapp.com/DjbW7Qv5nes8Aj12WmtV5G
Çek cumhuriyeti.. 1946'dan beri kendi motoru-sanzımanıyla üretimde..
Konyada da epey binen var 150 bg kadar.. evvelki sene fuarda tanıtım fiyatıyla bi ara epey satıldı..