Hakan.. ayaküstü sordum fuarda.. yanlıs olmasın..
90'a 110 tl
100'e 120 gibi bişey dediler.. ama dediğim gibi yerli civarında
Hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı uğurlu olsun Emre. Aslanlar mı satıyor bunları? Elimdeki motorlar az sayıdaydı sanırım. Devamı gelir umarım.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayirli olsun, kazasız belasız günlerde kullan. Kullanimi da mennun eder umarim, yakiti, konforu, performansı ve kalite ve yedek parcası.
Hayırlı uğurlu olsun emre hocam, Bereketli olsun, Allah bol kazanç versin
Hayırlı olsun
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin...
Whatsapp grubuna da gelin..
https://chat.whatsapp.com/DjbW7Qv5nes8Aj12WmtV5G
Hayırlı olsun güle güle kullanın.136 hp 607 nm tork daha ne olsun.Tekerine taş değmesin.
Teşekkürler sağolun arkadaşlarhayırlı olsun fiyatı ne kadar yerli fiyatına demişsin ozaman 120 bin tl felan
Vaaay umut ağam nerden haberin oldu bayimi söyledi benden önce paylasmissin zetor kamyona sığmadı yürüterek götürüyorum sağolasin bu arada bir kaç yol fotosu atayım
Uygun derken bitmişi ne kadar sordunuzmu
Edirne/umedis/emre özcan'a hayırlı olsun..
Zetor Forterra HSX 140.. fuarda gitti..
kendisi ayrıntıları paylaşır..
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Güle güle kullan kardeşim.
Hayırlı uğurlu olsun. Cesaretinize hayran kaldım.
Hayırlı olsun
Teşekkürler sağolun arkadaşlarHayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Test etmiştim motor sesi biraz yüksek. Tarla performansını bekliyoruz.
Traktörün yanında değilim gidince atarım kardeşimEmre abi detaylı foto atarmisin kabin içi, dışından ve motorundan merakımız giderilsin
Balya makinasına takarsa devir tutmaz [emoji3] 140 hp motora 70 90 beygirin çevireceği motor uymaz
Arkadaşım td85 540 devirde 6460 ta 540 devirde 6460 devir tutmuyor td85 daha hızlı gidiyorUstadim hayirli olsun . Ancak anlayamadigim konu balya makinesi standart 540 dd kuyruk mili istemiyormu ? Yani motor hp si ile bir alakasi var mi ? Sonucta hp gucu kac olursa olsun kuyruk mili pto yavas donemez mi ?
Yani 140 degil 240 bile olsa dusuk guc isteyen isi yapamaz mi ?
Arkadaşım td85 540 devirde 6460 ta 540 devirde 6460 devir tutmuyor td85 daha hızlı gidiyor
Arkadaşım td85 540 devirde 6460 ta 540 devirde 6460 devir tutmuyor td85 daha hızlı gidiyor
kardeşim benım anlayamadıgım konu neden devır tutmasın abimde 5455 var paksan super yunus makına ila günde 1200 balye civarı basıyor devir tutması nasıl bısey köyümüzde daha buyuk john dereler var adam 1000 devirde rolantide balya basıyor
6460 ta eski gallignani var bende paksan s8002 var o günde 1000 basıyorsa ben 1600 basıyorumkardeşim benım anlayamadıgım konu neden devır tutmasın abimde 5455 var paksan super yunus makına ila günde 1200 balye civarı basıyor devir tutması nasıl bısey köyümüzde daha buyuk john dereler var adam 1000 devirde rolantide balya basıyor