Zetoooooorr

70 bg üzeri bir alet düşünüyorum 150 dekar kuru tarım şimdilik, orta anadoludayız (aksaray)Sulu tarım da yapmayı düşünüyorum. Şimdi hububat ekimi yapıyoruz traktör olmadığından dışarı iş yaptırıyoruz.

kubota me9000 90-95 bg eski kasalar 50-60 tl civari

işimi görsün yeter dersen.. solis 75-90 sifir ayarinda bakılabilir..

bayi/servis nasip işi.. o paraya bulunur baya bi seçenek..

Aksaray yada Nevşehir bölgesinde Zetor varmı bilginiz varmı?

Sataşma var görüyorsunuz.
Yeviscim bende iyiyim sen nassın???
Allah seni de zetor sahibi yapsın da habu desteksiz atmalarindan utanırsın belki.

Niye Zetor Türkiye de servis yapılanmasını tamamladı yedek parça sorununu çözdü de bizimmi haberimiz yok. Desteksiz atma yok bu sorunları zetorcular da kabul ediyor zaten.

Aksaray yada Nevşehir bölgesinde Zetor varmı bilginiz varmı?

Niye Zetor Türkiye de servis yapılanmasını tamamladı yedek parça sorununu çözdü de bizimmi haberimiz yok. Desteksiz atma yok bu sorunları zetorcular da kabul ediyor zaten.
Tamam pes ettim.
Sen haklsın...
En iyisini bilirsin...
O "Bilir kişi" denen hani her konuda bilgili olan şahsiyet de sensin sanırım...

Çok birşey bildiğimin iddiasında değilim.
Burada çok şeyler öğrendik, öğreniyoruz.
Senden bile birşeyler öğreniyoruz, neyin nasıl olmamasına dair.

Mesala özkan77 den ne şartlarda olursa olsun kendini bozmamayı, en büyük silahın ikna olduğu gerçeğinin farkına varıyoruz.

Mesala özkan77 den ne şartlarda olursa olsun kendini bozmamayı, en büyük silahın ikna olduğu gerçeğinin farkına varıyoruz.
Bakın sevgili forumdaşlarim adam nasıl da bilgece konusuyor.
Hay maşaallah...
Hay maşaallah...

yevis size en yakın konya bayi-servis var.. eski de var ama 0 km zetor binici olacak aksaray-karaman-konya dahil sizin oralarda..

bayiden referans al görüş derim..

majir80-forterra150'ye kadar en kucuk-buyuk zetorlar satildi son 1 yilda oralarda..

70 bg üzeri bir alet düşünüyorum 150 dekar kuru tarım şimdilik, orta anadoludayız (aksaray)Sulu tarım da yapmayı düşünüyorum. Şimdi hububat ekimi yapıyoruz traktör olmadığından dışarı iş yaptırıyoruz.

Çift çeker, (mümkünse orjinal)kabinli, (mümkünse)4 silindirli, yeni kuşak traktörlerden olsun da, 8-10 sene yeni traktör ihtiyacı duyurmasın.Bir de bunun ekipmanları,lojistik desteği (garaj,depo,ev vb) derken 150 dekar kuru tarım bu yatırımı ne derece kaldırır bilemem.Allah kolaylık versin.

SİZ istanbulda mı yaşıyorsunuz merak ettim görüşmek isterim ...

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt