Kızdırmayın küçük enişteyi.Benim ne çıkarım olacak zetoru kötüleyince? Hidrolik pompası bozuldu. Ayrıca bulamadı demedim, buluncaya kadar ettiği zarar yetti dedim dikkatli oku.
Bende td75 var 2015 model.
Evet Kaya sevket te geldiKızdırmayın küçük enişteyi.
Evet Kaya sevket te geldi
Ara gazını veriyor
Ortam ısındı
Arkadaş hakkında fake iddiaları var
Sataşma var görüyorsunuz.Evet Kaya sevket te geldi
Ara gazını veriyor
Ortam ısındı
Arkadaş hakkında fake iddiaları var
Sataşma var görüyorsunuz.
Yeviscim bende iyiyim sen nassın???
Allah seni de zetor sahibi yapsın da habu desteksiz atmalarindan utanırsın belki.
Sataşma var görüyorsunuz.
Yeviscim bende iyiyim sen nassın???
Allah seni de zetor sahibi yapsın da habu desteksiz atmalarindan utanırsın belki.
Tamam pes ettim.Aksaray yada Nevşehir bölgesinde Zetor varmı bilginiz varmı?
Niye Zetor Türkiye de servis yapılanmasını tamamladı yedek parça sorununu çözdü de bizimmi haberimiz yok. Desteksiz atma yok bu sorunları zetorcular da kabul ediyor zaten.
Bakın sevgili forumdaşlarim adam nasıl da bilgece konusuyor.Çok birşey bildiğimin iddiasında değilim.
Burada çok şeyler öğrendik, öğreniyoruz.
Senden bile birşeyler öğreniyoruz, neyin nasıl olmamasına dair.
Mesala özkan77 den ne şartlarda olursa olsun kendini bozmamayı, en büyük silahın ikna olduğu gerçeğinin farkına varıyoruz.
Seviyeyi düşürüyorsun, düşürme.Bakın sevgili forumdaşlarim adam nasıl da bilgece konusuyor.
Hay maşaallah...
Hay maşaallah...
70 bg üzeri bir alet düşünüyorum 150 dekar kuru tarım şimdilik, orta anadoludayız (aksaray)Sulu tarım da yapmayı düşünüyorum. Şimdi hububat ekimi yapıyoruz traktör olmadığından dışarı iş yaptırıyoruz.
Çok birşey bildiğimin iddiasında değilim.
Burada çok şeyler öğrendik, öğreniyoruz.
Senden bile birşeyler öğreniyoruz, neyin nasıl olmamasına dair.
Mesala özkan77 den ne şartlarda olursa olsun kendini bozmamayı, en büyük silahın ikna olduğu gerçeğinin farkına varıyoruz.
SİZ istanbulda mı yaşıyorsunuz merak ettim görüşmek isterim ...