Zetoooooorr

Abi seri 5 ile kendiyle birlikte 9.5 ton yükle duvar gibi rampalardan çıkıyorum , 13 ayak kazayağı 18li mibzer çekiyorum , 4 lü 14 pulluk çekiyorum rezil oluyorum..

Yedek parça en fazla 4 - 5 gün sürüyor gelmesi sade dinden imandan çıkarıyor adamı :) :)

Motor çekmiyor kalın kalın zincirleri sündürüp koparıyor perişan ediyor :) :) :)

Bugün biraz daha soğuk olmuştu -30'a yakın zetor yine tek marşta hiç nazlanmadan çalıştı..

Yav bırakın böyle kötülemeyi ben fabrikasını bile ziyaret ettirdim en ince ayrıntısına kadar inceledim çekler dünya üzerinde ağır sanayi ve iş makinasında en birinci kaliteyi üretiyorlar.

Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Özkan abiyle bir iki telefonda konuşmuşluğum olmuştu. Biz kayısıyla uğraşıyoruz. İki traktör var kapımda. 240s ve 54c . Daha 2 gün önce same bayisine takasa verilmiş 65 75 90 new Holland td bahçeler vardı yeni kasa kimisi daha 100 saatte. Bayi tanıdık gittim dedim Ahmet bi sıkıntıları mı var? Dedi aha sahipleri burda çağırdı dedi aha bana sorma adamlara sor. 75 ilk üç sefer arka kovan açtırmış, 90 lık hidrolik düzen tutmamış şatıl arıza vermiş vs. Dedim bana 65 lik lazım zaten onun sıkıntısı nedir? Adamlar dedi hep beraber aldık biz bunlar dökülmeye başlayınca bende uyuz oldum getirdim bunuda verdim. Dedim kardeş saolun bana lazım değil artık. Halbuki ne kadar uzun zamandır bir tane kovalıyordum. Ahmet (bayi) gördün mü dedi. Lan dedim hadi 100 tanede bir tane çıkarda bir köye giren traktörlerin her boyuda mı sıkıntılı olur. 54c yi bile taştan taşa çalırım of demez. Eski döküm ve metal kalitesi maalesef yerli üretimimizde yok. Gördünüz mü hiç 212 gövde 165 liklerin içini. İngiliz yapmış 50 yıllık dişlide dökümde gram yıpranma yok. Çok isterdim zetorun bahçe tipi olsunda alayım. Hatta daha geçen haftaya kadar 90 dönüm yer vardı pazarlığını uapıyordum olmadı. Olsa orayı bahçe yapmayacaktım. Arayacaktım Özkan abiyi bul zetorumu diye. Kısmet olmadı.Burda övenler boşuna övmüyor.Adamlar traktörü hakkıyla yapıyor.

Tabi ki istediğini yaparsın, senin iyi dediğini ben neden kötü olduğunun izahını yapıyorum.

bak sen iyi olduğunun açıklamasını yapıyorsun bende neden kötü oldugunun.

Bu formda herkes fikrini aciklama özgürlüğü yokmu.

Karalama yapmıyorum hic bir şekilde.
Bana göre neden kötü olduğunu söylüyorum.

Bilgim var sen merak etme.

Bundan sonra her zetor başlığına neden alınmaması gerektiğinin bilgisini gireceğim merak etme.

Herkes diğer markalara nasıl rahat bir şekilde yazıyor da o şekilde.
Zetor denilen alet eleştirilemez değil.

Bizim komşu aldı, dedikleriniz gibi oldu, başına gelmeyen kalmadı, satana kadar da canı çıktı. Lanet etti zetora da getirene de aldırana da, nh ald şimdi kafam rahat diyor. Parçası var mı diye sorunca ilk başta bozulmaz bu kolay kolay dediler, bozulunca parça bulamadı, bulana kadar ettiği zarar yetti. Burada savunanlar da bayağı ateşli, anlamadım gitti.

reyiz.. 2017 başında çıkacak zetor-50.. 3 silindir.. buraya ne zaman gelir bilmem ama.. hobi-bahçe-küçük isler için..

daha öncekilerin en küçüğü bile bahçeye zor uyardı.. o yüzden çok tavsiye etmedim..

images (4).jpg

50'nin kabinli-kabinsiz-4x2-4x4 bahçeye uyma tipi var..

8/8 vites 30 km

---

dünyada bi sekilde arıza etmeyen bi makina yok..

ayrıca arkadaşınız ıstanbul daysa zetor merkez orası zaten.. hiç gitti mi depoya..

şöyle özetleyelim 0 km zetor.. 100. atışta teklerse.. vasat bi motor un ilk atışta bile tutukluk yapması olası..

suan nh tekel gibi.. tek başına pastanın yarısını yiyo.. rakipsiz..

oysa iyi bi rakip-muhalefet gelistirir..

Bizim komşu aldı, dedikleriniz gibi oldu, başına gelmeyen kalmadı, satana kadar da canı çıktı. Lanet etti zetora da getirene de aldırana da, nh ald şimdi kafam rahat diyor. Parçası var mı diye sorunca ilk başta bozulmaz bu kolay kolay dediler, bozulunca parça bulamadı, bulana kadar ettiği zarar yetti. Burada savunanlar da bayağı ateşli, anlamadım gitti.

Ben bu arkadasin fake oldugunu dusunuyorum2.daha bugun uye olmus bismillah zetora dalmis2 kotulemeye.Belkide yaniliyorum.Ama once kimsin necisin ne is yaparsin sen ne marka traktor kullanirsin.Arkadasindaki zetorun hangi modeliydi.Istanbulda yedek parca nasil bulamadin.Bulan ta yozgattan corumdan buluyor

Murat şimdi bana "polyanacilik" yapiyon deme ama reklamin kotusu olmaz boşver fake yada gerçek:)

iyi bi kullanıcı zetor u oğluna az zorlasa torununa bırakır vesselam..

ispati: çeklerin demirden yaptığı kötü bişey yok tarihte..

skoda, tatra, liaz, zetor.. top-tufek-tabanca.. tren-vagon tekerine kadar.. demir ver adam yapsınlar..

"ironman" bile cekoslavakmis diyolar:)

Ben bu arkadasin fake oldugunu dusunuyorum2.daha bugun uye olmus bismillah zetora dalmis2 kotulemeye.Belkide yaniliyorum.Ama once kimsin necisin ne is yaparsin sen ne marka traktor kullanirsin.Arkadasindaki zetorun hangi modeliydi.Istanbulda yedek parca nasil bulamadin.Bulan ta yozgattan corumdan buluyor

Benim ne çıkarım olacak zetoru kötüleyince? Hidrolik pompası bozuldu. Ayrıca bulamadı demedim, buluncaya kadar ettiği zarar yetti dedim dikkatli oku.

Bende td75 var 2015 model.

Murat şimdi bana "polyanacilik" yapiyon deme ama reklamin kotusu olmaz boşver fake yada gerçek:)

iyi bi kullanıcı zetor u oğluna az zorlasa torununa bırakır vesselam..

ispati: çeklerin demirden yaptığı kötü bişey yok tarihte..

skoda, tatra, liaz, zetor.. top-tufek-tabanca.. tren-vagon tekerine kadar.. demir ver adam yapsınlar..

"ironman" bile cekoslavakmis diyolar:)
İronman güzel espiriydi abi

hidrolik-direksiyon vs pompa istemediğin kadar.. bilemedin 3-5 gün sürer.. lakin doğruya doğru ithal olduğundan pahalı..

hatta bi ayrıntı.. 40-50-60-70 diye gidiyo hidrolik pompa debileri.. yer-yuva blok ayni.. kepce vs icin daha guclu isteyen 4 vidayla paraya kiyip hemen buyutebilir..

bozulmasi;

%99 kullanıcı hatası biz de kiraya verdik damper valfini takılı unutmuşlar.. yada yagsizlik.. baska turlu cok cok zor bozulur.. üstünde adi-sani markası var "made in czeck republic".. uydur-kaydir yok..

---

son olarak merak ettim gerçekten zetor model ne.. çok eskiyse zorlanmistir eyvallah.. ama onun da çaresi var..

[MENTION=46698]UÖZKAN.77[/MENTION] Abi Zetor almam imkansız ona şimdilik cesaret edemem, peki abi zetor harici çift çeker kabinli bütçe 50 bin'e kadar ne önerirsin.

kac lik ne iş gorcek

---

zetora.. yukarıya torna-takım tezgahların yazmayı unutmuşum:)

bu şeyi aşırı sevmiyosan büyük ihtimal gerçekten sevmiyosundur..

çekler in kirma tüfeğiyle makinalı gibi ateş edersin
makinalıyla karşıda ordu var sanirlar
düsunun ki hitler askerdeyken onbasiyken cek-ucaksavari zimmetlediler dünya savaşı çıkardı..

çoğu tarihçi bile bilmez demedi demeyin:)

Son düzenleme:

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt