Zetoooooorr

Tabi ki istediğini yaparsın, senin iyi dediğini ben neden kötü olduğunun izahını yapıyorum.

bak sen iyi olduğunun açıklamasını yapıyorsun bende neden kötü oldugunun.

Bu formda herkes fikrini aciklama özgürlüğü yokmu.

Karalama yapmıyorum hic bir şekilde.
Bana göre neden kötü olduğunu söylüyorum.

Bilgim var sen merak etme.

Bundan sonra her zetor başlığına neden alınmaması gerektiğinin bilgisini gireceğim merak etme.

Herkes diğer markalara nasıl rahat bir şekilde yazıyor da o şekilde.
Zetor denilen alet eleştirilemez değil.
yorumunda hiçbir şekilde kara propaganda yok..
tamamen bireysel düşünce..
herkesin saygılı olması lazım tabiki..

zetora iyi diyenleride siz saygı ile karşılayacaksınız..
kimse herhangi bir marka traktörü
sevmek zorunda değildir..
lakin aksi yorumlarda tabiki ispat veya herkesin kanaat edeceği noktalara değinmek şart..

konuya ılıman bir şekilde devam edelim..
iyi paylaşımlar..

Evet [MENTION=74962]yevis[/MENTION] den beklenen açıklama geldi.
Geldi gelmesine ama Forumdaşları pek tatmin etmeyen bir açıklama olduğu düşünülüyor.
Sadece gündemde kalma çabasıyla yapılmış bir açıklamaya benziyor.
Görünen o ki koltuğuna oturmadığı bir Traktör için atıp tutuyor.

malzeme kalitesi düşük:)

neye biniyon:)

özel yapım titanyum değilse hiç konuşmayalim..

---

herşeye eyvallah.. Zetor daki demir-celik-döküm 10 üzerinden 11!

istediğin ustayi-bilirkisiyi al gel baklavasina:)

Bindiğim alet belki titanyum değildi ama bana göre en ölüsü zetordan iyi olan 640 fiat'tı.
Keşke olmasaydı ama satmak zorunda kaldık.
Çiftceker kabinli bi alet bakarken lüleburgazda zetoru inceleme fırsatım oldu.

Ara gazcı şevket abi diyeceğim sana bundan sonra.

Ama kuru kuruya da bir mala çamur atılmaz ki.
Ben de alacağım, almaya niyetlendiğim bir şey olduğunda ilk trakkulüp'e bakıyorum geçmiş konuları okuyorum belki daha önce okuduğum ama o zaman öyle bir niyetim olmadığı için yüzeysel bakıp geçtiğim konuyu tekrar baştan okuyorum.
Emin olalım bu yapılan yorumlar insanlarda bir fikrin, düşüncenin yeşermesine neden oluyor o nedenle ve hepimizde çiftçi olduğumuz, paranın ne kadar zor kazanıldığını bildiğimiz için kullanmadığımız bir mal ile ilgili yorum yaparken elle tutulur sebepler sunalım ki insanlar bu yorumları okuyarak dünya kadar paralar vereceği malı doğru seçebilsin.

Bindiğim alet belki titanyum değildi ama bana göre en ölüsü zetordan iyi olan 640 fiat'tı.
Keşke olmasaydı ama satmak zorunda kaldık.
Çiftceker kabinli bi alet bakarken lüleburgazda zetoru inceleme fırsatım oldu.

Zetordan iyimi kotumu sadece motor kalitesi yakiti isciligi karsilaatirilarak verilebilir.ama 640in guzel oldugu simdiki yeni nesli olan tdden daha iyi ve saglam oldugu aşikar

Paranın ne kadar zor kazanıldığını bildiğiniz için bizde de izahatlı elestirimizi yaptık.

Koskoca türkiye pazarında en az on yılına bakınca %0003 bile pazar payına ulaşamamış bir alet için fazla vakit harcıyoruz ama mecbur insanlar yanılıp yanlış tercih yapmasın lar.

Sessiz çığlıkların sesi olalım, millet gereksiz abartıdan sıkılmış durumda.

Okuma geç diyeceksiniz ama bir yerlerde mecbur maruz kalıyorsun.

Alakasız konuların içinde bi bakmışın zetoooor.

bu konu niye zetor içinde değil.. bi yanlışlık mi oldu

neyse Allah herkese gonlune göre versin:)

Bu insanoglu hep boyledir.Zamaninda ben same aldigimdada herkes ayni seyleri soyluyordu.Ama yillar gecti niceleri gitti same hala ayakta.bikac arkadas seninkinden varmidir diye bayiye gitti ama yok malesef.bunlardan biri hala oglumdur.Ne yazikki kahvede motor konusu acildimi bana sorduklarinda gorunen koy kilavuz istemez diyorum.yok sen sunu takmadin yok sen motorla bu isi yapmadin yaw arkadas motor olmus 8000 saat neredeyse daha ne yapmamis.bakin herkesin tecrubesi vardir benimde iyi kotu var.ve ben piyasada lider olan motorlarida kullandim ve bunu bildigim icin yorum yapiyorum.neden okadar motor varken zetor cunku biz 92 model 7211 zetordan acayip cekis iscilik gorduk

o değil biz satmayı dusunuyoz zetor u..

satip forum dan da kacacam..

yada zetor parça işine mi girsem:)

şaka bi yana zetor da nasıl bi kalite var nasıl bağımlılık yapiyo.. surdan anlayin ne parca/ne servis var.. ama binen inemiyo:)

ahan buraya yaziyom daha geri gitmez az-çok ileri gider.. alan da pişman olmaz..

Hayırlı olsun. kullanıcıdan dinlemek lazım iyi kotu yonlerını
Ben alalı 3yil oldu yeni deyil 75 lik serisinde 3 markayı kullandım demedim hiçbiri zetorun yanından geçemez
Anca 85 lik 90 liklari eminim ki 75serisinde hiçbiri zetorla boy olcusemez yakittada aynı

Motor parçalarında sıkıntı yok almadan önce cok araştırdım
Konya da bi parçacı bende 50motoru rektefeye edecek parça var dedi tek sıkıntı şanzıman parçaları onuda buluruz

Allah razı olsun umut abiden yorumlarını okudum baya bide araştırdım aldım iyikide almisim [emoji4]

bu gavur ana kaliteyi bozmadan burda montajlanip.. yerli fiyatına düştüğü gün.. ortadirek çiftçinin traktor arayisi.. çok yakiyo cekmiyo zırt pırt arıza aciyo derdi kökten biter vesselam!

bizde bu yüzden çene yorup zırt pırt yorum yaziyoz..

bu gavur ana kaliteyi bozmadan burda montajlanip.. yerli fiyatına düştüğü gün.. ortadirek çiftçinin traktor arayisi.. çok yakiyo cekmiyo zırt pırt arıza aciyo derdi kökten biter vesselam!

bizde bu yüzden çene yorup zırt pırt yorum yaziyoz..

abi çok güzel demişsin lakin ben yoruldum artık anlatmıyorum zetoru farkındaysan, kısmeti olan gitsin alsın baki gibi benim gibi kısmeti yoksa alsın kartondan yapılmış gibi traktörleri motorum var diye dolaşşsın dursun taki zetoru görene kadar...

sana da söylediğim gibi her insanın sewdiği fanatiği olduğu bir marka olabilir benimde yeşil mesela fakat kapısında 64 olur 74 olur 124 olur neyse ama mutlaka bir zetoru olmalı o zaman tamam olur puzzle parçaları alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun inşallah nasip olur...

Osman.. yeşil JD'nin renkleri sevmeyen yoktur..

senin aradigin bu motor.. hayalin jd.. ama Zetor dan da vazgecemiyon madem:)

(90'larda zetor'un jd için ürettiği motorlar)

images (6).jpg

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt