Zetoooooorr

Arkadaşlar bu zetor marka traktörler nasıldır fiyatları hp gücüne rakipleri NH MF te gore çok ucuz bu durumu nasıl acıklarız.

alıcı misin sorucu mu.. o na göre cevap verelim:)

şaka bi yana başlığa güldüm..

kısa net temiz buldumu al.

Çek lerin demirden yapılmış kötü bişeyleri yok tarihte..

İyi denilince iyi olmuyorsa, kötü denilince de kötü olmaması lazım...

Sanırım istisna-kaide meselesi gibi bir durum var. Ben de merak ettim rezilliğin sebebini.

Acaba neden rezil olunacak ki??? :confused: :confused: :confused:
Herkesi meraklı bir bekleyiş almıştı. [MENTION=74962]yevis[/MENTION] in açıklaması neydi acaba?
Belki de kötü bir anısı vardı Zetor'la ilgili???
Konuya bir sessizlik hakim olmuş herkes [MENTION=74962]yevis[/MENTION] den gelecek açıklamayı bekliyordu!!!

Ulkemizde tutulmayabilir,sahis olarak begenmeyebilirsin hosuna gitmez.ozaman gider begendigin markayi alirsin.Ama buraya giripte kotu diyemezsin kullanmadan gormeden yorum yapmasin kimse.Forumda zetor kullananlara ayip oluyor.Artik sabrimin sonuna geldim bidaha zetor konularina girip sacma sapan yorum yapanlara cok kotu küfür ederim siteden atilmak pahasina.Gel efendi gibi bilmiyorsan sor kullanicisindan fikir al ama bilmeden yorum yapma

Murat boşver.. sakin ol..

Zetorla ilgili..

70 Yıllık traktör 100 yillik motor.. ve daha da eski mazisi var

pazara gidersin "bu çin mali mi yeni mi çıktı" derler normaldir:)

daha neler neler bazı yerde gülüp geçcen..

Zetor dibi gördü silinmedi bundan sonra az-çok hep ilerler insallah.. istisnai olaylar yok mudur elbet vardır.. eyvallah

Parçası yok, ustası yok, servisi yok. Yunanistandan, bulgaristandan, gürcistan dan parça arıyorsunuz, bunu burda kendiniz yazdiniz, daha başka nasıl rezil olunur.

Fuarda gidip gördük malzeme kalitesi düşük.

Sen fanatiklikten aksama kadar flood yaparsan birileri kötü diyince küfür etmeye koşma.

Görünen koy kılavuz istemez, işe yaramaz bir traktör.

Parçası yok, ustası yok, servisi yok. Yunanistandan, bulgaristandan, gürcistan dan parça arıyorsunuz, bunu burda kendiniz yazdiniz, daha başka nasıl rezil olunur.

Sen fanatiklikten aksama kadar flood yaparsan birileri kötü diyince küfür etmeye koşma.

Sen ne kullaniyosun

Ayrica istedigimide yaparim.kullandigim motor same fanatik degilim.bilgin yoksa yorum yapmicaksin.isteyen istedigini alir kullanir

Tabi ki istediğini yaparsın, senin iyi dediğini ben neden kötü olduğunun izahını yapıyorum.

bak sen iyi olduğunun açıklamasını yapıyorsun bende neden kötü oldugunun.

Bu formda herkes fikrini aciklama özgürlüğü yokmu.

Karalama yapmıyorum hic bir şekilde.
Bana göre neden kötü olduğunu söylüyorum.

Bilgim var sen merak etme.

Bundan sonra her zetor başlığına neden alınmaması gerektiğinin bilgisini gireceğim merak etme.

Herkes diğer markalara nasıl rahat bir şekilde yazıyor da o şekilde.
Zetor denilen alet eleştirilemez değil.

Elestirilebilir.o konuda hem fikiriz ama dunyada fendt en iyi olarak geciyor ama ulkemizde satis durumlari ne.yada onemli bi ariza acsa yapilabilir mi acaba servisi oldugu halde.bence ulkemizde serviscilik sadece bi belge almakta kaliyor.tamamiyla teknik bilgiye sahip eleman yok.Bide su var tmm parca zayif ikinci el zayif servis zayif bu yuzden motor kotu degildir.Ama insanlarin mantigi degissse talep olsa dediginiz olumsuz durumlarda gider diye dusunuyorum

malzeme kalitesi düşük:)

neye biniyon:)

özel yapım titanyum değilse hiç konuşmayalim..

---

herşeye eyvallah.. Zetor daki demir-celik-döküm 10 üzerinden 11!

istediğin ustayi-bilirkisiyi al gel baklavasina:)

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt