Hahahaah kardeşim gerçekten her mesajında beni şaşırtıyor, güldürüyosun Allah da seni güldürsün.
Yani sen diyorsun ki yatırım yapmak isteyen arpa buğdayı atsın depoya, stokçuluk yapsın, ordan değerlendirsin parasını öyle mi?
Altın alsın diyorsun. Erdoğan onu da istemiyor ki? Altınlarınızı bozdurun diye her demeçte her mitingde dil döküyor adam. Ayrıca altın almakla dolar almanın ne farkı var? İkisi de lazım Merkez Bankasına. Gıda stoklamadığı sürece sen parası olan adama bunu alma bundan kar etme diyemezsin.
Katılıyorum, bu milletin tek kuruşunu yiyenin boğazından geçmesin. Ama bedduayla olmuyor işte, su gibi akıyor yedikleri.
Peki ben kimin elinden tutmuşum? Meclise kimi sokmuşum? Tezimi yine doğruladın. Erdoğan ne derse 100le çarpıp söylüyorsunuz. Bu ülkede Erdoğan'ın karşısında sadece senin tepki gösterdiğin partiler mi var? Hayır. Ama karşısında duran en güçlü yapılanma o. Tüm karşıtlar mantıklı olanı yapıp onda birleşmeli. Onlar gelirse o zaman da onları eleştiririm. Benim derdim o görüş bu görüş değil, kim gelmiş kim gitmiş değil. Yöneten nasıl yönetiyor ona bakarım. Bu yönetimin tadı kaçtı, bu benim görüşüm. Kimseyi hiçbir görüşü temsil etmiyorum ben burada. Olması gerekenleri, olmaması gerekenleri söylüyorum. Siz de öyle yapın. Ben size durduk yere kırmızı listedeki teröristin Trt'de hükümeti savunan röportaj yapmasını dile getirdim mi? Yok. Konuyu saptırmayın. Bu laftan nefret ederim, bilmişlik de taslamıyorum ama ben bu işin okulunu okuyorum. Kulaktan dolma konuşmuyorum. Haberiniz olsun. (Odtü'lü terörist damgası vurmanızı dört gözle bekliyorum..)
Kalın sağlıcakla.