Fıat 480 640 alırım kafam rahat olur .
Bu dediğinde haklısın.köy köyü tutmuyo başka köy masseyi tutuyo öbür köy tümoyu.bizim köyümüz yine 100 de 70 fiatçı.Tümosan bu şikayetleri görünce aklıma birşey geliyor Kahramanmaraş Elbistan 100.000 nüfusu olması lazım bir memleket te Tümosan dan başka motor olmaz mı abartısız %/60 Tümosan başka birşey yok adamlar ölümüne kullanıyor
Tümosan bu şikayetleri görünce aklıma birşey geliyor Kahramanmaraş Elbistan 100.000 nüfusu olması lazım bir memleket te Tümosan dan başka motor olmaz mı abartısız %/60 Tümosan başka birşey yok adamlar ölümüne kullanıyor
Hayırdır abi niye satıyorsun geçen yıl almıştın galibaSahibinden temiz kullanılmış tümosan. 2012 model 8175
Hayırdır abi niye satıyorsun geçen yıl almıştın galiba
Genç çiftçilerin teknoloji ve konforu istemeleri için güzel paralar kazanmaları lazım oda günümüz türkiyesin de çok zor..Nasılsa alıyorlar. ucuz yerli parça bol diye kafa rahat adamların. Bakalım genç çiftçiler yetişip teknoloji ve konforu isteyip yerlide arayıp bulamayınca ne yapacaklar.
En iyi mal kapında olan , işini görendirYok be gürcanım şimdilik öyle bir planımız yok herkes kötüleyince tümosanı geyik yapayım dedim. Şimdilik gayet memnunuz bir sıkıntımız olmadı olmazda inşallah. Ama çalışan malzeme bir gün mutlaka bir arızası vs olacak. Ne john deereler, new hollandlar sameler, deutuzlar ve masseyler gördük tarlada bırakan. Evde yatan motor arıza yapmaz. Çalışan malzeme mutlaka bir gün arıza verir. Çok kaliteli olmadığını kabul ediyoruz ama ekonomimiz buna yetmiş almışız. Avrupa model bir traktör ile karşılaştırmak zaten gereksiz. PAramız buna yetmiş almışız. Gönül isterki fent kullanalım ama malum şartlarımız forumdaki ekonomisi iyi olanlar ile bir değil.
Bu konuda size katılıyorum. Her gün artan fiyatlar ile hayalimizdeki ekipmana sahip olmak yıllar geçtikçe bence daha zor hale gelecek. Çünkü yöneticilerimiz günü kurtarma derdinde. diğer ülkelerde en ufak planlama 100 yıl için yapılıyor. Bizde bir gecede her şey değişiyor. Şahsım adına konfor tercihim var evet kendimi genç sayarsam. Kendim farklı bir meslek sahibi olsam da çiftçilik atadan kalma olduğu için babama yardım ediyorum izinli olduğum günlerde. Oradaki yorgunluğum kendi işime yansımasın diye önceliğim konfor oluyor.Genç çiftçilerin teknoloji ve konforu istemeleri için güzel paralar kazanmaları lazım oda günümüz türkiyesin de çok zor..
Son cümlenle 2.5 yıl önceden geleceği görmüşsün @Akifİnanç68 .Kutlarım,vizyonun muhteşem.Power shuttle gelecek diyorlardı gelmedi .
Yeni sağ trim düzenlecekti , gösterge yenilenecekti hiç biri yapılmamış. Göstermelik bi hostes koltuğu koyuvermişler.
Fiat trattorinin lisansını aldığı günden beri tek işleri süsleyip piyasaya sunmak.
Hala arızalar bitmedi. Bazıları adını incir ağaci koymuş. Sanırım son tümosancılar bizler olacağız. Yakında kimsenin alıp satacağını sanmam. Olan devlet üretimlerine oldu. Yenilerin dandikliği , devlettekilerin 2.eline yansıdı.
Sözde dünya markasıyız (!).Klasiklerede hostes koltuğu koyduğumuzda göre gerisini JD , Fendt , CNH düşünsün. Yakın zamanda böyle gidersek uzayada çıkarız