Disk pulluk kaçlı
710mm diskmiş..sürümde traktörün 1.5 adım kadar dışına çıkıyordu.nekadar yer götürdügünü sen hesap et 8000m2 yaklaşık 1saat 40 dakikada bitti
Disk pulluk kaçlı
3 parça var kapıda kendim çektim komple kapıları camları aşagı indirdim öyle çektim.kimse çekemedi camlar çok bombeyli diye..çekmedikleri kadar da varmış yani
Pişman olmazsın fakat fiyatlar uçmuş..arabaya film çekmek bunun yanında baya basit kalıyoHem bombeli hemde menteşe kollar vs. Yerleri ayarlamak zor olur arkadaşın arabaya komple çekmiştim. Traktörüde sıcak havada müsait bir zamanda çekerim. 75'mi alsaydım yakın köyde var bi kıyaslama yapacam. Bundan şikayetim yok memnunum.
Pişman olmazsın fakat fiyatlar uçmuş..arabaya film çekmek bunun yanında baya basit kalıyo
Ben geçen yıl 65'i 73'e aldım bu sene olsa töbe alamazdım. Benim merak ettiğim 75/65 farkı. Film için kapıları sökerken tutacak biri olsunda geri kalan herşey için master cart
anlamadım 75c ile 65c farkımı soruyorsun..valla kardeşim o kadar kolay çekilmiyor..başına geçersen anlarsın..ben araba flmi çeken profosyonel 2kişiye çektirmeye gittim yapmadılar..iş başa düştü yaptım ama 2 günümü aldı..
65c ile 75c bütünüyle aynı traktör sadece torkları farklı bu fark piston kol uzunluklarından kaynaklıdırEvet 2'si arasındaki farkı merak ettim. Zordur tahmin ediyorum uğraşırız ne yapalım. İnsan kendi yaptığı işten daha çok zevk alıyor.
Rahatlık konfor bakımından sınıfında tek geçerim..yakıt konusunda galiba düşük saatte oldugu için fazla yakıyor.fakat çekisine diyecek lafım yok gayet performans lı alınabilir makinalar arasında en iyisi..peki nekadar istiyorlar fiyat olarak..75 c nasıl traktor iyi kötü yönleri pazartesi komşuya almaya gidiyoruz 2015 model 250 saatte
Çok yüksek bence şu kadarını söyleyeyim size bir arkadaş için sıfırını sorduk 90 a kadar indiler size verilen fiyatla kıyaslayın artık86 istiyormus galeri 7056 bide 640 var onu verip alacaklar pazartesi gunu
Sıfırına kaç para istemişler 2017 almak daha mantıklıBence de çok yüksek adamlaar kafaya koymuş alacaklar
İkinci el caseyi 80 inmişler sifirada 100 bin istiyorlar mışÇok yüksek bence şu kadarını söyleyeyim size bir arkadaş için sıfırını sorduk 90 a kadar indiler size verilen fiyatla kıyaslayın artık