Memnunum fakat 2016 model bir traktörü verip yine 2016 model diyelim bir traktör almak benim için mantık dışı tabi size sormak lagzım sıkıntınız ne basaklahayırlı olsun kardeşim allah utandırmasın.nasıl memnunmusun yatık sağlamlık olarak bende de basak var 2075 bk 2016 model onu verip case düşünüyorum yardımcı olur musun ?
Bu kadar koyu cam gece çalışmalarında sıkıntı olmazmı ?
Ön cam ve arka alt camda yok..evet biraz sıkıntı oluyorBu kadar koyu cam gece çalışmalarında sıkıntı olmazmı ?
Ben en koyusundan çektim.biraz güneşte açacagı için.Cam filmi güzel olmuş. Bende açık olandan çekmeyi düşünüyorum.
Disk pulluktan memnun musunuz?Ben en koyusundan çektim.biraz güneşte açacagı için.
Ben en koyusundan çektim.biraz güneşte açacagı için.
3 parça var kapıda kendim çektim komple kapıları camları aşagı indirdim öyle çektim.kimse çekemedi camlar çok bombeyli diye..çekmedikleri kadar da varmış yaniKendinmi çektin kapı daki tek parçamı yoksa 2 parça olarakmı birleşiyor?
Pulluk emanetti.arkadasın 110 luk erkuntta kullanoyor..fakat 75c seri 1 le gayet güzel çekti.ben 14 4 lü ünlü kullanıyorum.çalışmalarımın tümünün video ve fotograflari var toplu atcam ilk fırsatta..Disk pulluktan memnun musunuz?
Disk pulluk kaçlıPulluk emanetti.arkadasın 110 luk erkuntta kullanoyor..fakat 75c seri 1 le gayet güzel çekti.ben 14 4 lü ünlü kullanıyorum.çalışmalarımın tümünün video ve fotograflari var toplu atcam ilk fırsatta..