Sağol Görkem bana da fazla geldi havalar Lastik ebatları resimlerde var kaç hava yapalım bunları
abi tek dingil römork kullamıyorsan 19 yapsan daha iyi olurFatih havaları 21 yapiyom az gelirse suçlu sensin [emoji4] su an lastikcideyim
Güzel tercih,Hayırlı olsun ,gücüm yetse benimde alacagım traktör bu olurdu.
Hayırlı mübarek olsun
bizim lastiklerle aynı ebatta arkalara 18 önlere 22 ideal yol tarla karışık kullanım için, toprakta patinaj durumuna göre daha da azaltabilirsin
On ve arka ikisini de 21 yaptım gene olmadı he mi yarın tekrar ayar ceketim o zaman Gorkem Fatih le anlaşin son kararınız bu mu [emoji4]
[emoji3] abi tek dingil römork kullamıyorsan 19 yapsan daha iyi olur
Hayırlısı ile gule gule kullanin.
Bizde de bu modelin önceki versiyonlardan Same Silver 110 var.
Bu model çok daha donanımlı ve güzel olmuş.
21 iyi radial lastikte ebat farketmiyor hava taşıyacağın yüke göre, ön tekerin havasının arkadan fazla olması fayda sağlamaz ne iş yaparsan yap arka teker yükü sırtlayınca önün havası nekadar fazla olursa tutunması okadar azalacak. römorku iyi uydurmuşsunFatih tek dingil resimde gördüğün römork
21 iyi [emoji106] radial lastikte ebat farketmiyor hava taşıyacağın yüke göre, ön tekerin havasının arkadan fazla olması fayda sağlamaz ne iş yaparsan yap arka teker yükü sırtlayınca önün havası nekadar fazla olursa tutunması okadar azalacak. römorku iyi uydurmuşsun [emoji106]
Rica ederim abi tekrardan hayırlı bereketli olsun inşallahFatih sgl tesk ederim kardeşim İnan çok rahatladı traktör yumuşacık oldu