sebazios link=topic=79041.msg1002271#msg1002271 date=1431959645' Alıntı:Arkadaşlar hepiniz sağ olun. Gecen yıl ottan darbe yeyince ne yalan söyleyim bu yıl ilgilenemedik. Daha önce yazmıştım. Soğuktan da 3 kez yanında ne yalan söyleyim pek umudum yoktu. O yüzden doğru düzgün bakım da yapmadık. Buraya taban gubresi atmadik. Uste de 5-6 kilo üre (ki yağmurlardan o da yarım yamalak) atıldı.
Mübarek Sey yine toparladı kendini. Allah bereket versin. Şimdi yerini hazırlayıp ayçiçeği düşünüyorum ama sene çok kurak gidiyor. Bakalım zaman ne gösterecek.
Onrkrds link=topic=79041.msg1034378#msg1034378 date=1447366670' Alıntı:Yılmaz abi biçim ve çevirme hızını tahminen saatte kaçkm hızla yapılmalı ki yonca vs. bitkilerin yaprakları dökülmesin ?
Toremiydi taskentmiydi senin tohumun marka si abiArkadaşlar hepiniz sağ olun. Gecen yıl ottan darbe yeyince ne yalan söyleyim bu yıl ilgilenemedik. Daha önce yazmıştım. Soğuktan da 3 kez yanınca pek umudum yoktu. O yüzden doğru düzgün bakım da yapmadık. Buraya taban gubresi atmadik. Uste de 5-6 kilo üre (ki yağmurlardan o da yarım yamalak) atıldı.
Mübarek Sey yine toparladı kendini. Allah bereket versin. Şimdi yerini hazırlayıp ayçiçeği düşünüyorum ama sene çok kurak gidiyor. Bakalım zaman ne gösterecek.