yeni çıkan td80

Ynt: yeni çıkan td80

reallion link=topic=30747.msg279137#msg279137 date=1275928755' Alıntı:
[bag][/bag]Herkese slm ben yeni üye oldum bu siteye. Biz yaklaşık bir hafta filan önce yeni bi marka olan LS Plus 70 72Hp traktör için bayide el sıkıştık alıyorduk ama cevremizden gelen tepkilere dayanamayıp almaktan vazgeçtik sizce iyimi yapmışız acaba şimdide aklımızda New Holland TD80D var Tekirdağ ' da Tarla Günleri die bi fuar vardı orda inceledik baya ama kullanandan bi fikir almak daha başka olur bilgilerinizi paylaşırsanız çok makbule geçecek. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.[bag][/bag]
ls almayıp çok iyi yapmışsın kardeş.sünger gibi içiyor mozotu.helede 70 liği.new holland td80 ondan az yakar eminim.çünkü ls 60 lığı td65 den fazla yakıyordu.bnce td80 derim.bizim köydede war.manevre fln çok güzel.ayrıca çokta pratik.td85 den dahada seri iş yapıyor.

firari11 link=topic=30747.msg279210#msg279210 date=1275941983' Alıntı:
ls almayıp çok iyi yapmışsın kardeş.sünger gibi içiyor mozotu.helede 70 liği.new holland td80 ondan az yakar eminim.çünkü ls 60 lığı td65 den fazla yakıyordu.bnce td80 derim.bizim köydede war.manevre fln çok güzel.ayrıca çokta pratik.td85 den dahada seri iş yapıyor.
eğer bida nh alırsam o td80d oluır. pişman olmazsın kardeş o kadar söylüyorum.

ürgüplü emrah msn ni ekledim onay ver kardeş birde telefon numaranı ver seninle konuşmam gerek bugün gittim td80 cok süper almayı düşünüyorum birde senden bilgi alayım msn ye tel noyu gönder
td80 yorum yazacak olursam arkadaşlar almayı düşünen varsa hemen alın 4x4 geciş dügmeli süper

dört slindirli motorlar üçsilindirli motorlara göre daha dengeli çalışır silindir sayınını 3 düşürüp piston haçimlerini büyüttüler olay bu neymiş az yakıyo bırakın bu ,işleri büyük motor 4 silindirden aşağı olmayaçak değişiklik olsun diye birkaç operasyon yok öyle yok böyle diyorlar doğal olarakada bizim insanlarımıza çazip geliyo ooo çok güzel süper yakmıyo yok böyle bir şey her zaman fabrika kazanıyo fabrikaların oyunu satış yapaçak case i lerin defransiyellerine iyi bakın aynı 480 defransiyeli gibi çok zayıf iyi araşdırıp öyle karar vermek lazım

başak2073 link=topic=30747.msg297954#msg297954 date=1285585292' Alıntı:
dört slindirli motorlar üçsilindirli motorlara göre daha dengeli çalışır silindir sayınını 3 düşürüp piston haçimlerini büyüttüler olay bu neymiş az yakıyo bırakın bu ,işleri büyük motor 4 silindirden aşağı olmayaçak değişiklik olsun diye birkaç operasyon yok öyle yok böyle diyorlar doğal olarakada bizim insanlarımıza çazip geliyo ooo çok güzel süper yakmıyo yok böyle bir şey her zaman fabrika kazanıyo fabrikaların oyunu satış yapaçak case i lerin defransiyellerine iyi bakın aynı 480 defransiyeli gibi çok zayıf iyi araşdırıp öyle karar vermek lazım
sen araştır,bulunca haber ver ;)

kardeş ben araştırdım aldım herkes burada kendi fikirlerini söylüyor bende söyledim burada nh leri kötülemiyorum sadece 4 ve 3 silindir farkı herkes kendi bulunduğu yere göre motor alıyor şener şen in filiminde bir sözü var gargaya yavrusu şahan gibi gelir diye onun için herkes kendi bindiği motorun daha iyi olduğunu sanıyor

alim1903 link=topic=30747.msg298067#msg298067 date=1285616637' Alıntı:
2010 td65 i iyi bi fiyata saysalar bundan alırım ama en aşağı 15 -18 bin isterler fark olarak
bnm td65 e erkunt bayisi 50 bin saydı.erkunt 80 nin üstüne 20 bin istedi. biz kabul etmedik.

erkuntla ne işim var servisindeki adam pazar günleri dükkandaki traktörle başka traktörü çekiştiriyo başkasının traktörünü zevk için harcıyo ben o servisin traktöründen alırmıyım bide benimki 800 saate dayandı 45 buna sayar üstüne en aşağı 20 bin verip alabiliriz onu alacağıma td65 i satar hayalimdeki koyu yeşili alırım

alim1903 link=topic=30747.msg298072#msg298072 date=1285617533' Alıntı:
erkuntla ne işim var servisindeki adam pazar günleri dükkandaki traktörle başka traktörü çekiştiriyo başkasının traktörünü zevk için harcıyo ben o servisin traktöründen alırmıyım bide benimki 800 saate dayandı 45 buna sayar üstüne en aşağı 20 bin verip alabiliriz onu alacağıma td65 i satar hayalimdeki koyu yeşili alırım
bizimde niyette erkunt vardı ama güvenemedik,o zaman pek tutulmuyordu ve bizim bölgede hayla tutulmuyor,bayinin açıldığı 6 ay oldu neredeyse 20 tane traktör anca satabilmişler.
ama nh bayisinde gördüğün sıfır nh yi ertesi gün göremezsin.hele td75 lere kampanya yaptılar cayır cayır satıolr.

alim1903 link=topic=30747.msg298072#msg298072 date=1285617533' Alıntı:
sizin ordaki servisin yaptıgıda etik değil zaten servislerden herkes şikayetçi.. ama iddaya giren karalamaya çalışan cok oluyor yani milette hak ediyor götürüpte niye çekiştirirler traktörlerini anlamış değilim.. bence servise götürüp traktörü çekiştirenlerde kabahat...

firari11 link=topic=30747.msg298076#msg298076 date=1285618082' Alıntı:
bizimde niyette erkunt vardı ama güvenemedik,o zaman pek tutulmuyordu ve bizim bölgede hayla tutulmuyor,bayinin açıldığı 6 ay oldu neredeyse 20 tane traktör anca satabilmişler.
ama nh bayisinde gördüğün sıfır nh yi ertesi gün göremezsin.hele td75 lere kampanya yaptılar cayır cayır satıolr.

td75 d yi zaten kampanya yapmasalar satamazlar.. ondan pek memnun olan yok.. nh nin en agır giden traktörü o sanırım.. erkuntla kıyaslanamayacak bi traktör td75d.. nasıl öle satılıyor sizin orda hayret herhalde baya ucuza veriyolardır..

evet arkadaşlar ben daha td80d yi alalı bir ay kadar felan oldu sizler gibi uzun suren arastırmaların akabinde aldık önceden newholland 60-66s vardı.
td80d güç olarak mukemmel bir traktor 3 silindirli vede 2.9 silindir hacmine sahip olmasına ragmen 4lü 12 numara yaylı pullugu [alpler 750kilo] cok rahat cekiyo ama iş yakıtına gelince 60-66s yi hemen hemen ikiye katladıgını söyleyebilirim.yine yaptıgım bir takım arastırmalar yakın cevrfemdeki traktor servisleri vs. traktorun 400-500 saate kadar tam olarak acılmayacagından yakıtınında buna baglı olarak biraz fazla olacagını ifade etmekteler bunuda zamanla gorecegiz....
son olarak bir not ben suanda traktor daha yeni oldugundan vede tam olarak acılmadıgıdan biraz yuksek devirde kullandigimi belirtmek isterim

hatırlı olsun kardeşim biz 5 li 11 numara ünlü yakıoz rahat götürüyo denedin mi 5 liyi.
kaç para üste verdin....

bizim arazilerimiz 5 li pullugu gelmez 69 milyara geldi bize eski traktor 39 gitti
ayrıca pullukgun kaçlı oldugundan ziyade agırlıgıda öenmli senin 5 li pulluk kaç kilo geliyor birde arazı yapısı nasıl bizim burda td95d var cift ceker onda bile 4/12 numara pulluk var bizim burda 5 zor biraz

recep_64 link=topic=30747.msg311625#msg311625 date=1291336182' Alıntı:
bizim arazilerimiz 5 li pullugu gelmez 69 milyara geldi bize eski traktor 39 gitti
ayrıca pullukgun kaçlı oldugundan ziyade agırlıgıda öenmli senin 5 li pulluk kaç kilo geliyor birde arazı yapısı nasıl bizim burda td95d var cift ceker onda bile 4/12 numara pulluk var bizim burda 5 zor biraz
bizim burda toprak çok tutucu değil. sadece ayçiçeği ve mısır tarlasında suyu az verilirse anca o zaman zorlar. 69 biraz pahalı olmuş ama eski traktörün modeline göre 39 iyi bi fiyatta olabilir tabi;) benim 5 ünlü marka ve 550 kilo geliyo da kilosuyla ne alaka anlayamadım ?