yeni çıkan td80

Ynt: yeni çıkan td80

johndeere17 link=topic=30747.msg262316#msg262316 date=1268776283' Alıntı:
artık çeken traktr degıl ; cekıp az yakan traktor cok ıs yapan traktor devrı arkadaslar 4 sılındır olmus 6 olmus az yakıosa v8 motor al ıstersen :D td 80 gormedım hıc ama 3 sılındır olması benı cok etkıledı...
beni yıllar olacak etkileyeli yakıtı :) bakalım 3 silindir karşıtı nh cilerin fikrini değiştirebilecek mi.. case de isminden olsa gerek tutmadı oda 20+12 şanzumana ragmen ama nh damagası herşeyi değiştirir kanımca :) bu ama bence artık td65 in önünü kesecek bi model bu kimse 3-4 bin fark için td65 almaz artık..yakıt daki ekonomisinide düşünecek olursak td85 inde satışlarını keser biraz.. td serisi ne renk kattı :)
newhollanda begenmedigi erkuntun izine girdi devir ekonomi devri :)

2010 model td65d aldık 2010 model acaba intercoler taksam td80d ile aynı gücü alabilirmiyim.acaba farklı yerlerinde de oynama gerekebilir mi mesela mazot pompası gibi.
internet sitesinde motorun ağirlıkları arasında anormal bir fark var td80d 520 kg daha ağir bu kadar yüksek ağırlık farkı neden olur anlamış değilim sanuçta sadece intercoleer takılmış.

benim enişte aldı td80s modelinden gayet güzel yakıttada çok ekonomik ama td 85 in tadını vermiyo arkadaşlar tek farkı 3 silindir intercooler ve 83 hp olması bayi satış fiyatıda sıkı bi pazarlıkla 66000 tl alınır

alk-*s güçç*-* NEW HOLLAND *098*-
ok-*-s
ceya023 link=topic=30747.msg262218#msg262218 date=1268745074' Alıntı:
valla kardeşim biz same de radial kullanıyoruz süper zıplamada öle yapmıyor ama tek çekerinde kullanıyoruz.. ayrıca zıplamalarıda sert olmuyor amasörlu gibi oluyor traktör.. case jx80 ler sanırım 2-3 yıldır vardı zaten.. turkiyede case adıyla satış yapamadılar mecburen yine newholland adı altında satılacaklar anladıgım kadarıyla.. malum çifçimiz isme çok önem veriyor nh -mf :)) ama gercekten guzel traktör iveco motor nede olsa.. zannedersem tn75 lerin intercoollerle hali olsa gerek.. nh den alınacak en uygun traktör bu bence td serisi içinde.. ah keşke bide 40km/h kiti olsaydı.. tek eksigi bu sanırım.. ben baska eksik göremedim.. mesela td65 lerde sanırım casejx70 le aynı motoru kullanmaya basladı 69bg lik 2.9 silindir hacmindeki motor case jx70 te kullanılıyordu.. td65 in kaportasını onada gecirdiler güçünü yukseltik diyip satıyorlar :) (motorları aynı birebir) yani adamlar pazarlamayı biliyor.. turk çifçisini çok iyi tanıyor açıkcası boşuna mı en cok satan marka :)

tek farkları transmisyonda case de 20+12 vites td de 12+12 vites..
aşagıda bilgileri birleştirdim..

keltaşlı link=topic=30747.msg264504#msg264504 date=1269764374' Alıntı:
hpeker58 link=topic=30747.msg263877#msg263877 date=1269468106' Alıntı:
2010 model td65d aldık 2010 model acaba intercoler taksam td80d ile aynı gücü alabilirmiyim.acaba farklı yerlerinde de oynama gerekebilir mi mesela mazot pompası gibi.
internet sitesinde motorun ağirlıkları arasında anormal bir fark var td80d 520 kg daha ağir bu kadar yüksek ağırlık farkı neden olur anlamış değilim sanuçta sadece intercoleer takılmış.
motor ömrünü kısaltmaz.

kardes neden agır çünkü ön defransıyel degısık sistem td85 lık gibi kaba o yuzden agır sana tavsıyem burda td 65e intercoolerler taktılar iki gün sürdü üçüncü gün tarla sürümünde intercoolerı patlattı adama tekrar 5500 patladı

yiğit abicim ben 5li 14 numara pulluk aldım şaseye kadar gömüyorum banamısın demıyo zaten td80ni bizim köye tanıtmaya gelmıslerdı arkasında aynı 5lı14 numara pulluk vardı bızzat kendı tarlama götürdüm nev hollland cıları 5lı 14dü çekince bende hemen td80 aldım yakıda gelınce td65den az
ha sunuda söylkeyeyım 60lıtre mazotla 11kultuvatör(kazayağı) ile 124 dekar yere capa cektım

arkadasım traktörü getırdıklerınde bende dedım bu bu pulluğu töbe cekmez diye bizzzat kendım sürdüm o adam da sürdü ama cekmem demıyo arkadas traktör haykırıyo aslan yaaa

arkadasım traktörü getırdıklerınde bende dedım bu bu pulluğu töbe cekmez diye bizzzat kendım sürdüm o adam da sürdü ama cekmem demıyo arkadas traktör haykırıyo aslan yaaa

Bizde almayı düşünüyoruzda Emrah o yüzden soruyorum teşekkür ettim verdiğin bilgilerden dolayı. Bayağı araştırdım görünüre gere az yakan, çok iş yapan bir traktör.

bak yiğit kardesım ben aldım sana yemın edıyorum keske daha önce alsaydım bu traktörü ama bu yenı cıkan bı serısı eger alacaksan tavsıye ederım sakın ha sakın 65 alma mazotuna danamazsın neden dıyeceksın kardes 65 beygir kalıpta büyük motor ufak gelıyo anlayacagın e dolayısıylada ufak geldığı içinde zorluyo ve yakıyo

ben sunu bılır sunu söylerım kardes çifceker ddıgın 80 beygırden asagı olmayacak genede kendın bılırsın herkesın hayalınde bı hayal vardır benımkısı sadece tavsıye 80lık al derım pişman olmassın

tesekkür ederım

Emrah kalıp olarak TD 85 le nasıl arasında çok fark varmı birde TD 80d nin kabin iç tasarımı farklıymış galiba

kabin içi söyle td 65 aynı sayılır bütün tusları viteslerı iste herseyı aynı ama tek fark izolasyon yanı nasıl desem ses almıyo icine daha bı gelısmıs motor sesını duymuyosun gibi bisey yoksa kabın aynı ama söyle dıstan bakımı kalıp olarak td85 i gör 80 gör aynı td65 den agır çünkü defransıyeller büyük kalıplı yanı bak burda o tarktör yok satıyo ben 63000ne aldım simdi 68000 dıyolar ama iyi bı adamı araya devreye sok 64 de falan alırsın

gördüğüm kadarıyla sen bı traktör alacakasın bundan 1bucuk ay önce bende öleydım

gitim galeriye tabı bu traktörü ıkı gune bı köye farklı aletlerle denemeye göstermeye getırıyolardı ee zabende alacaktım ve en sonunda gittim aldım

arkadasım kendıne güvenıyosan hiç durmaaaa al alll

yav kardes biz ölmeyecekmıyız ohhhh acıyosun klımanı takıyosun kahvenın suyunu ketılında atıyosun 56lı pullugu ee bırazda teyıbın sesını acıyosunn ohh kartdes durma sen ölmeyecekmısın yaaa

Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun. Benim TD80 ' den anladığım Td65 den az yakıyor, TD75 ' den güçlü sanırım.
Peki TD75 ' den daha mı az yakıyor acaba deneyeniniz varmı?