Yeni aldığımız mini tilleri denedik...

Ynt: Yeni aldığımız mini tilleri denedik...

alper4u link=topic=82164.msg993585#msg993585 date=1429078160' Alıntı:
Mini tilleriniz hayırlı olsun İslam.Çevremde aysan kullanıp bacakları sık kırıldığından mini tillere geçiş var.Kullananlara memnun musunuz diye sormadım ama aysandan daha dayanıklı bir bacak yapısına sahip.Güle güle kullanın.
Evet mini tiller candır daha iyi bencede diğerinin ayakları kolay kırılıyor aynı işi mini tillerde yapar çok rahat bir şekilde

alper4u link=topic=82164.msg993585#msg993585 date=1429078160' Alıntı:
Mini tilleriniz hayırlı olsun İslam.Çevremde aysan kullanıp bacakları sık kırıldığından mini tillere geçiş var.Kullananlara memnun musunuz diye sormadım ama aysandan daha dayanıklı bir bacak yapısına sahip.Güle güle kullanın.
Teşekkür ederim Alper abi . İlk başlarda mini tiller hoşuma gitmemişti 398 e takmıştım. Şimdi 5440 a taktım ayçiççek yerlerini hazırlarken çok iyi işçilik oluyor ya ayakların titreşimi ise mükemmel diyebilirim. Arkadaki kırlangıç ayaklarda çok güzel fırlatıyor arkaya toprağı. Herkese tavsiye ederim video atıcam yakın zamanda.

Kolay gelsin. Keşke normal kalın ayak tiller alsaydınız merdaneli, sizinde araziler taşlık gibi. Burada bir abimiz de normal aysan alacaktı aldırmadık normal tiller aldı merdaneli aysan gibi inceltmıyor toprağı ama biraz aysana göre kaba oluyor toprak. onun da araziler hep taşlık sağlam oluyor tiller bu tarz arazilere.

safak262 link=topic=82164.msg994437#msg994437 date=1429296691' Alıntı:
Kolay gelsin. Keşke normal kalın ayak tiller alsaydınız merdaneli, sizinde araziler taşlık gibi. Burada bir abimiz de normal aysan alacaktı aldırmadık normal tiller aldı merdaneli aysan gibi inceltmıyor toprağı ama biraz aysana göre kaba oluyor toprak. onun da araziler hep taşlık sağlam oluyor tiller bu tarz arazilere.
Sağolun. Bu tilleri şimdi ayçiçek yerlerini hazırlarken kullanıyorum. İlk aldığımızda hoşuma gitmemişti ama yaptığı işçiliği tam anlamıyla görünce iyice ısınmaya başladım. Merdaneli olsa dahamı iyi olurdu diye soru işaretleri var kafamda hala. Arkadaki kırlangıç ayaklar tavda çok iyi fırlatıyor toprağı . Video atıcam yükleniyor videolar.. Ayçiçek yerleri mükemmel oldu bu mini tillerler ile.